Novopečeni reprezentativac, koji je svoj poziv odavno zaslužio.
Prošao školu GNK Dinamo i prešao u HŠK Zrinjki gdje već standardan 2 sezone
Oduševljava mirnoćom i sigurnošću
http://www.transfermarkt.de/daniel-grao ... ler/131728
Sretno Daniele
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pa i jeste s cocalićem, medom i ekipomSarajlijica1946 je napisao/la:Sad smo tek na nivou luksemburga!
Ne omalovazavaj druge da bi u očima drugih nekog svog uzdigao. Prvi sam rekao da je najbolji štoper lige te da će biti opasan igrač, ukoliko nastavi sa radom naravno, a ti se bar za sada ostavi pljuvanja igrača koji ipak vrijede više u ovom trenutku.mara1905 je napisao/la:pa i jeste s cocalićem, medom i ekipomSarajlijica1946 je napisao/la:Sad smo tek na nivou luksemburga!graovac ce vadit prosjek
![]()
Ne rise pipi,svakom si loncu poklopac!PipiDugaCarapa je napisao/la:Ne omalovazavaj druge da bi u očima drugih nekog svog uzdigao. Prvi sam rekao da je najbolji štoper lige te da će biti opasan igrač, ukoliko nastavi sa radom naravno, a ti se bar za sada ostavi pljuvanja igrača koji ipak vrijede više u ovom trenutku.mara1905 je napisao/la:pa i jeste s cocalićem, medom i ekipomSarajlijica1946 je napisao/la:Sad smo tek na nivou luksemburga!graovac ce vadit prosjek
![]()
Ti imas fobiju od igraca koji nose dres aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine!Gdje sam ja spomenuo ta 2 igraca!Koja je njegova najaca tekma,sarajevo zrinjski na kosevu.Ja sam realan!PipiDugaCarapa je napisao/la:Moze mi se picajzlo.
Zovite Adnana Kovačevića ili Mihojevića da se smiri ovaj uhljup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.