Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Gunner4
-
Kontakt:
miki_92 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:
Ako ne moze Mourinho i Simeona onda moj izbor je definitvno Jupp Heynckes.
zasto bi Cholo dosao s konja na magarca
Jupp bi vjerovatno samo zbog Reala prekinuo mirovinu
Mozda zbog toga sto taj britanski magarac moze da kupi 18 mocnih liberijskih pastuva kad hoce.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 08 mar 2016, 23:58
Ma kojem slicnom nivou ove sezone bi Liverpool u onoj grupi od prosle sezone LP ne bi ni Evropa ligu izborio, United jeste isti ko prosle sezone, City je jos gori nego prosle sezone, Arsenal je gori nego prosle sezone vec sad ima broj poraza iz prosle sezone a ima jos devet kola da se igra. Za Chelsea sam vec objasnio, dakle Chelsea je losiji, City losiji, Arsenal losiji, United tu negdje, Liverpool losiji. I ti mi tu pricas o kvaliteti Leicestera i sad bi ja trebao da vjerujem u to da su WH i Leicester od fenjerasa a Totenhem od solidne ekipe preko noci postali ultra jaki da se 2 od ova 3 bore za titulu a ovaj treci za top4. Smijesno...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
Seaman
-
Kontakt:
rekli bi voajeroljupci,planski napredak
Arsenal's points in the PL after 29 games:
2015/16 - 52 points
2014/15 - 57 points
2013/14 - 62 points
-
topnik1
-
Kontakt:
Dogovorite se više jel gledate bodove kao vid napretka ili ne. Ovako samo vidim da iskorištavate kako vama godi.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
artemis77
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Ma kojem slicnom nivou ove sezone bi Liverpool u onoj grupi od prosle sezone LP ne bi ni Evropa ligu izborio, United jeste isti ko prosle sezone, City je jos gori nego prosle sezone, Arsenal je gori nego prosle sezone vec sad ima broj poraza iz prosle sezone a ima jos devet kola da se igra. Za Chelsea sam vec objasnio, dakle Chelsea je losiji, City losiji, Arsenal losiji, United tu negdje, Liverpool losiji. I ti mi tu pricas o kvaliteti Leicestera i sad bi ja trebao da vjerujem u to da su WH i Leicester od fenjerasa a Totenhem od solidne ekipe preko noci postali ultra jaki da se 2 od ova 3 bore za titulu a ovaj treci za top4. Smijesno...
Liverpool je jaci ove sezone, mozes ti govorit da nije, al to ne znaci da je istina. Logicno da ce arsenal imat manje bodova, odnosno vise poraza kad je konkurncija jaca.
Walk on, with hope in your hearts.
-
Seaman
-
Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Dogovorite se više jel gledate bodove kao vid napretka ili ne. Ovako samo vidim da iskorištavate kako vama godi.
artemis77 je napisao/la:Liverpool je jaci ove sezone, mozes ti govorit da nije, al to ne znaci da je istina. Logicno da ce arsenal imat manje bodova, odnosno vise poraza kad je konkurncija jaca.
voajerova prćija ima manje bodova u lošijoj konkurenciji

pametnome dosta,a luzerolpovci i voajeroljupci sami sebe žele uvjeriti u neke gluparije jer su im klubovi truba pa se tješe nekom jakom konkurencija,jaka konkurencija od koje se može dobiti jedino proljev

-
topnik1
-
Kontakt:
Zakleo bih se da do neki dan niste tako pričali

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 09 mar 2016, 00:44
artemis77 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Ma kojem slicnom nivou ove sezone bi Liverpool u onoj grupi od prosle sezone LP ne bi ni Evropa ligu izborio, United jeste isti ko prosle sezone, City je jos gori nego prosle sezone, Arsenal je gori nego prosle sezone vec sad ima broj poraza iz prosle sezone a ima jos devet kola da se igra. Za Chelsea sam vec objasnio, dakle Chelsea je losiji, City losiji, Arsenal losiji, United tu negdje, Liverpool losiji. I ti mi tu pricas o kvaliteti Leicestera i sad bi ja trebao da vjerujem u to da su WH i Leicester od fenjerasa a Totenhem od solidne ekipe preko noci postali ultra jaki da se 2 od ova 3 bore za titulu a ovaj treci za top4. Smijesno...
Liverpool je jaci ove sezone, mozes ti govorit da nije, al to ne znaci da je istina. Logicno da ce arsenal imat manje bodova, odnosno vise poraza kad je konkurncija jaca.
Sa takvim sturnjackom poput tebe se ne vrijeid raspravljati uredu je genije liga je prejaka a konkurencija veoma jaka u vidu Leicestera, West Hama i Totenhema ponajboljih evropskih ekipa u ovom trenutku.
Tvoje nebuloze su uvreda za svakog ko prati fudbal ovo smece od Leicestera bi ispalo u grupi sa Ludogoretsom bas kao i tvoj Liverpool prosle godine, a tvoj Liverpool je toliko losiji da ove sezone u LP da su kojim slucajem u play off uspjeli dofatiti ni Anderleht ne bi mogli proci. Arsenal ekipa koja je prije 3-4 kola bila prvi favorit za titulu i generalno kroz citavu sezonu obzirom na okolnosti se vode kao prvi faovorit gubi od Dinamo Zagreba i Olimpijakosa a Bayern ih rekrativno ispali sa pet komada za satak vremena. I ti mi ovde pricas o konkurenciji
Ko god osvoji titulu to ce biti bez konkurencije najlosiji prvak ikada Fergijev United iz zadnje sezone je Ajax iz svog primea za sve ovogodisnje konkurente za titulu u EPL.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 09 mar 2016, 01:06
Ono kad gledas pregled Lige Prvaka i sjetis se da si vodio rasprave sa likovima koji su ti govorili da je Theo Walnut bolji od Draxlera

dje su sad oni rovokopaci postova da nam izvuku to?
-
artemis77
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:artemis77 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Ma kojem slicnom nivou ove sezone bi Liverpool u onoj grupi od prosle sezone LP ne bi ni Evropa ligu izborio, United jeste isti ko prosle sezone, City je jos gori nego prosle sezone, Arsenal je gori nego prosle sezone vec sad ima broj poraza iz prosle sezone a ima jos devet kola da se igra. Za Chelsea sam vec objasnio, dakle Chelsea je losiji, City losiji, Arsenal losiji, United tu negdje, Liverpool losiji. I ti mi tu pricas o kvaliteti Leicestera i sad bi ja trebao da vjerujem u to da su WH i Leicester od fenjerasa a Totenhem od solidne ekipe preko noci postali ultra jaki da se 2 od ova 3 bore za titulu a ovaj treci za top4. Smijesno...
Sa takvim sturnjackom poput tebe se ne vrijeid raspravljati uredu je genije liga je prejaka a konkurencija veoma jaka u vidu Leicestera, West Hama i Totenhema ponajboljih evropskih ekipa u ovom trenutku.
Tvoje nebuloze su uvreda za svakog ko prati fudbal ovo smece od Leicestera bi ispalo u grupi sa Ludogoretsom bas kao i tvoj Liverpool prosle godine, a tvoj Liverpool je toliko losiji da ove sezone u LP da su kojim slucajem u play off uspjeli dofatiti ni Anderleht ne bi mogli proci. Arsenal ekipa koja je prije 3-4 kola bila prvi favorit za titulu i generalno kroz citavu sezonu obzirom na okolnosti se vode kao prvi faovorit gubi od Dinamo Zagreba i Olimpijakosa a Bayern ih rekrativno ispali sa pet komada za satak vremena. I ti mi ovde pricas o konkurenciji
Ko god osvoji titulu to ce biti bez konkurencije najlosiji prvak ikada Fergijev United iz zadnje sezone je Ajax iz svog primea za sve ovogodisnje konkurente za titulu u EPL.
Samo si se ti uvrijedio vidim. Od koga bi leicester ispo je smijesna prica, budemo vidili.
Liverpool je uspio dogurat barem jednu fazu dalje u EL. Ponavljam svi osim chelsea su manje vise na istom nivou ko prosle godine, a top ekipama su se pridruzili leicester i whu + spursi su mnogo napredovali. Ne treba trosit rijeci da je jedna ekipa poput evertona 12. na tabeli, jer konkurencija je preslaba. Uostalom ni u najludjoj bajci ekipa koja osvoji titulu ne moze past na sredinu tabele u slabijoj konkurenciji.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 09 mar 2016, 02:15
Naravno da moze pasti kad se desi totalni raskol unutar kluba i bojkot od strane igraca. Kako je Arsenal na istom nivou ako vec sada devet kola do kraja sezone? Ako su ove sezone grupu na jedvite jade prosli i nastupali u evropi jos losije nego prosle godine kako je to ista ekipa? EPL istina ni prosle godine nienj bio nesto bogzna kako jak ustvari samo jedna ekipa je bila djelovala sampionski i jedna je kao glumila nekog izazivaca (City) i to je to. Ove sezone nemas ni tu sampionsku ekipu ni tog nekog izazivaca, obje su pale zestoko, City je prosle sezone kad nije bio nesto imao 7 poraza ove sezone 9 kola prije kraja ima jedan poraz vise. Dakle i City i Chelsea su losiji, Arsenal je losiji, United jeste manje vise tu negdje, Liverpool se popravio zadnjih par kola pa mozda mozes reci da su jednako losi kao prosle godine mada meni igrom su cak i losiji. Dakle to sto ti vidis u Liverpoolu neki ogroman napredak je stvar tvojih zabluda da cete opet postati neki fakto, tjesi se ti samo ali u ovom trenutku vi ste u evropskim okvirima rang Olimpijakosa.
-
artemis77
-
Kontakt:
Logicno da imaju vise poraza kad je veca i jaca konkurencija.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 09 mar 2016, 12:26
To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
-
topnik1
-
Kontakt:
Molit Boga da Mertesakeru nije ništa ozbiljno i da je spreman za vikend, inače smo u qurcu. I ovako smo al hajd
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 09 mar 2016, 14:16
ma igrat ce kos i mert u subotu rekao sinoc wenger
-
anell
-
Kontakt:
Zar ne igramo u nedjelju ?
Šta fali odigrati sa Kossom i Chambersom?
Pld W D L
38 26 12 0
-
topnik1
-
Kontakt:
anell je napisao/la:Zar ne igramo u nedjelju ?
Šta fali odigrati sa Kossom i Chambersom?
Igramo 13. To je nedjelja. Konfuzija je zbog toga što piše da u ligi igramo 12., ali taj meč je odgođen jer igramo u nedjelju FA kup

VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Zip
-
Kontakt:
Koja je svrha vaseg blebetanja?
-
rambo16
-
Kontakt:
Ne pogledah sinoćnju utakmicu al eto dobro je pa se prošlo. Ne moramo baš sva takmičenja razyebat do polovine marta
Vidim Walcott pominje da su imali neki
'crisis meeting' poslije Swansea da pokušaju spasit šta se spasit može. E Bogme rano ste se sjetili
Ali protiv kokošara se vidjela želja koje recimo protiv Uniteda nije bilo
Ovi sa banerom
'Wenger out' su dobro objasnili:
“It’s the culmination of years and years and years of lies, and everything from the board to the manager - Arsene Wenger’s not solely responsible, and we need to get people to understand that.
I to je u principu sva filozofija. I kad Wenger ode,mnogi misle da će ovaj klub početi da krši velike novce i da dovodi klasne igrače na svim pozicijama, što je u konačnici veća zabluda od one moje da ova skupina individua može uzeti Premiership
https://twitter.com/GoonerTalk/status/7 ... 3512074240
Sanogo dominator

A.F.C. Bournemouth!
-
artemis77
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
Da su klubovi oslabili u odnosu na proslu sezonu, ne bi svi od reda napravili bolji il jednak rezultat u europi ko proale godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.