FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opusteno ba, ima i revans...
Bitno da se nismo prepali i da se pripremimo i vidimo sta nas ocekuje u 29 kolu kad bi se aBd moglo odluciti ime prvaka..
Uostalom, davno sam rekao da ne treba kadusica gurati po svaku cijenu, jedino ukoliko nam nije bitaqn rezultat.. Al nema veze, vidise da mozemo ovde postici pogodak, nema predaje..
Yebo vas ba i Husref, hvala mu na tituli zar svaki put kad gubimo trebam slusati kako bi Husref s ovom ekipom prekucao ligu?
Bitno da se nismo prepali i da se pripremimo i vidimo sta nas ocekuje u 29 kolu kad bi se aBd moglo odluciti ime prvaka..
Uostalom, davno sam rekao da ne treba kadusica gurati po svaku cijenu, jedino ukoliko nam nije bitaqn rezultat.. Al nema veze, vidise da mozemo ovde postici pogodak, nema predaje..
Yebo vas ba i Husref, hvala mu na tituli zar svaki put kad gubimo trebam slusati kako bi Husref s ovom ekipom prekucao ligu?
Bez 1:1 nek ne dolaze
KO JE NA NAS KREN'O U STARTU SE ZAJEB'O! GAZI GUBU tuzlansku!!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I molim ove nase pametnjakovice da nas ne brukaju po ostalim temama i svojim nekim najavama da cemo rasturiti prvoplasiranu ekipu.
- franklampard8
- Kontakt:
Jedva je ona njihova murija docekala.X31987 je napisao/la:belaj u tuzli cini mi se
1946
Rece brat iz Sarajeva…zlo87 je napisao/la:KO JE NA NAS KREN'O U STARTU SE ZAJEB'O! GAZI GUBU tuzlansku!!!!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
tuca u tuzli
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Fukare krenule na poluvremenu na nas, eo nas istjerali 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Raja je svakako nadrkana radi igre!Ne treba im niko vise osim igraca nasih trenutno!X31987 je napisao/la:belaj u tuzli cini mi se
Specijalci su istjerali nase navijace sa stadiona. 
Vazda kod njih tamo neki problemi, a jesu i g*vna od ljudi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
policija istjerala Horde, nista specijalno raja ne brinite
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
E upravo tako moramo i mi biti saburli.Ne moze sve preko noci.Pa nismo mi Real.Niko nam ne valja od igraca a ko god ode dominira u toj drugoj ekipi a kod nas zbog pritiska ne moze da se dokaze.Sad bi neki opet vratili Uscuplica i onda bi ga pljunuli nakon dva kiksa.Zabijamo ovoj mrtvoj Slobodi i idemo dalje.bordobijeli je napisao/la:tako je i mi navijaci se moramo mjenjati ,nama niko nevalja ,bilbija ,velkoski,stojcev,krpic,todorovic ,puzigaca ,tatomirovic,jarni ,kodro ,nikoog nismo ispratili fino vec kao kloceveManuel je napisao/la:Sta Meho Kodro.keno83 je napisao/la:Meho Kodro, toliko.
Prvi smo ga tjerali.Ne damo nikom sansu da vodi ekipu barem dvije godine nego odmah tjeraj.Tako ce i sa Jesicem.Niko nam ne valja.![]()
evo i sad kramar ,cezar su klocevi a nisu sastavili 90 minuta itd itd . evo sad gubimo poluvrijeme niko i nista nevalja a kad aBd izjednacimo odma ide prica kup je nas ,dupla kruna i tako to . vidite na sta je Velež spao pa ljudi opet zive i vole svoj klub ,sabur
![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
IGRAJTE ZA HORDE ZLA!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Evo i prenos na **** stao..
dokaz da su urednici pitari
A komsije pobjegle kod njih
dokaz da su urednici pitari
A komsije pobjegle kod njih
Obavezno na naredno gostovanje u tuzlu ponjet citanke, pa kroz dvije godine mozda i matematiskop ne znam jel prevelik zalogaj
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
irfanrastoder
- Kontakt:
cezar umjesto denija
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je ovo ljudi dragi,sloboda mrtva 2 gola nam da!Jesicu
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ebi46, hurem, kogmagie46, TETRAPAK, Vanja8, zagorski i 49 gostiju.