skupo bas jos ako je stvarno bez sezonskeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
MitomanskaRedBlue je napisao/la:
Pa gdje ces nego nazad, kad ste vi vec u autobusu bili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Na zalost jos jedan segment naseg fudbala na kojem se treba raditi, nema narod para a ocekuje se veca popracensto domaceg fudbala.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?
Evo me na utakmici, horde su krive, dvadesetak momaka je uletilo.na teren ka domacim navijačima, tu su ih docekel fukare i obezbjedjenje, dobro ih natabali, a poslije kad su Hz izlazile gotovo svaki je dobio poneki udarac od specijalaca.Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Navijaci Sarajeva na poluvremenu uletili na teren, do tada najnormalnije navijanje bilo....nit ih je ko dirao, nit je mogao doci do njih....Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Opet ce manijaci spasavati obraz Sarajeva kao i prosle god... kad su "nasamarali" one "opasne" o kojim su Tuzlaci brujili i pisali hvalospjeve... jer kao ko se sa njima zakaci bude je.ban... vazda hordasi gdje god odu dobiju po labrnji...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Šta je ovo povlačenje nakon par flaša sa tribine? Auuu Horde debeli debeli minus za ovo danas.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
10 vs 500, gdje si herojsamocelik je napisao/la:Šta je ovo povlačenje nakon par flaša sa tribine? Auuu Horde debeli debeli minus za ovo danas.
a ovih 10 retarda se igraju heroja ko i ti...zalosno ko nas sve predstavlja
Zadnja izmjena: BTX, dana/u 09 mar 2016, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
DivoviiiBTX je napisao/la:10 vs 500, gdje si herojsamocelik je napisao/la:Šta je ovo povlačenje nakon par flaša sa tribine? Auuu Horde debeli debeli minus za ovo danas.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sami pali,sami se ubili..hahaha glupana

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
debili nisu bolje ni zasluzili, 10 momaka ne moze nikako na 500 ljudi sa zastitarima, flasama i ostalim, valjda htjeli pokazati muda debili da ih moze par uletiti 
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Konigsblau
- Kontakt:
Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belajshalabajzer je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Wir leben dich Schalke 04!
ovo je prvi put da su nasi krenuli, uvijek krenemo na provokaciju, nikad sami...necu da donosim sud ali izgleda da je nasih 10 krenulo ovaj put nazalostKonigsblau je napisao/la:Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belajshalabajzer je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Konigsblau je napisao/la: Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belaj
Znam o čemu pričam.Pa prije 2 godine smo mi gostovali u Tuzli znači došlo oko 80 ljudi iz Bihaća i bez obzira na lijep doček Fukara ljudi nas napali iz čista mira.Lete komadi stolica,kamenje i još na to sve Tuzlanska policija vadi pendreke na nas i uz to dvojici naših momaka su sasuli suzavac u oči.Ne govorim za Fukare već za tu raju sa zapadne tribine koja samo čeka da napravi belaj neki.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Konigsblau
- Kontakt:
U Konjicu prije dvije godine igrali Igman-Sarajevo također kup bio i ovi ovdje prozivali neku desetu navijačku skupinu i Horde ih napale. S tim da su u toj situaciji ovi ovdje pobjegli. Uglavnom su Horde bile napušene.. Pozdrav za SN iako ovdje nikad niste bili dobrodošli!Bihac96 je napisao/la:Konigsblau je napisao/la: Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belaj![]()
Znam o čemu pričam.Pa prije 2 godine smo mi gostovali u Tuzli znači došlo oko 80 ljudi iz Bihaća i bez obzira na lijep doček Fukara ljudi nas napali iz čista mira.Lete komadi stolica,kamenje i još na to sve Tuzlanska policija vadi pendreke na nas i uz to dvojici naših momaka su sasuli suzavac u oči.Ne govorim za Fukare već za tu raju sa zapadne tribine koja samo čeka da napravi belaj neki.
Wir leben dich Schalke 04!
U cemu? Ovo ni onaj Triger iz Mucki na bi izjavio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Fukare no. 1 u drzavi, tik uz njih i Škripari.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Koliko je kartona bilo u Tuzli ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
7 za slobodu 1 za sarajevoSamoTravnik je napisao/la:Koliko je kartona bilo u Tuzli ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.