Teoretski u igri ima sve da bi Novaka namučio na šljaci, baš kao i WawrinkaClaus je napisao/la:To su mogli reći samo oni koji površno prate tenis, dakle neznalice, ima nas koji smo vjerovali u Dominica mnogo prije ove sjajne serije.AnkleBreaker je napisao/la:Neko ovdje rece da od Thiema nece biti nista. I ja sam bio sumnjicav jer sam mislio da na hardu nece moci puno. Poslije ovih meceva u Acapulcu siguran sam da ce godinu zavrsiti u top10. Odlicno finale, preko 20 as servisa, preko 80% osvojenih poena na prvi servis, igra u polju odlicna.![]()
Baš me zanima kako će odigrati na Mastersima pred RG. Jedino u eventualnom meču protiv Đokovića nema šta tražiti, svim drugim igračima se može suprotstaviti i pobijediti ih na šljaci.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Slažem se da ima oružja, ali trenutno mu ne može parirati jer nije dovoljno spreman fizički za maraton s Đokovićem. Popravio se u tom segmentu, izdržljiviji je nego ranije, ali svejedno bi brzo sagorio i Novak bi to znao iskoristiti.shminka je napisao/la:Teoretski u igri ima sve da bi Novaka namučio na šljaci, baš kao i WawrinkaClaus je napisao/la:To su mogli reći samo oni koji površno prate tenis, dakle neznalice, ima nas koji smo vjerovali u Dominica mnogo prije ove sjajne serije.AnkleBreaker je napisao/la:Neko ovdje rece da od Thiema nece biti nista. I ja sam bio sumnjicav jer sam mislio da na hardu nece moci puno. Poslije ovih meceva u Acapulcu siguran sam da ce godinu zavrsiti u top10. Odlicno finale, preko 20 as servisa, preko 80% osvojenih poena na prvi servis, igra u polju odlicna.![]()
Baš me zanima kako će odigrati na Mastersima pred RG. Jedino u eventualnom meču protiv Đokovića nema šta tražiti, svim drugim igračima se može suprotstaviti i pobijediti ih na šljaci.
damir u indian wellsu protiv granollerasa (ko god to bio) i ako dobije ide na murraya ... cool za damira, murray mu je falio na listi 
jestamaji je napisao/la:damir u indian wellsu protiv granollerasa (ko god to bio) i ako dobije ide na murraya ... cool za damira, murray mu je falio na listi
ne, je li bi ga trebao znati? 
pa ako pratiš tenis onda da. levat iz španijejestamaji je napisao/la:ne, je li bi ga trebao znati?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
izguglo sam ga ...... pratim tenis taman toliko da ga ne moram znati 
92 igrac na svijetu a Damir 93.Bice veceras zanimljivo.Prenos na sport klubu 1 i rtrs-u.jestamaji je napisao/la:izguglo sam ga ...... pratim tenis taman toliko da ga ne moram znati
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
jedan gem ... wow! 
Koji je qrac Novaku?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebote, ovaj tenis je sve, samo ne regularan

Zato što je nejaki endi još jednom posrnuo pod teretom svoje nestabilnostiSlevinKelevra je napisao/la:Yebote, ovaj tenis je sve, samo ne regularan![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
geldao sam nadala i verdasca, grozan meč, nije to bilo lako gledati. jedino je tie-break bio OK. htio sam poslije odgledati thiem-a da vidim konačno jednom kako taj igra ali sam zaspao 
Bolje bi ti bilo da si pogledao meč igrača s najviše pobjeda u ovoj sezoni, nego što trošiš vrijeme na Nadala. 
Claus je napisao/la:Bolje bi ti bilo da si pogledao meč igrača s najviše pobjeda u ovoj sezoni, nego što trošiš vrijeme na Nadala.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
nisam imao gdje gledati thiema, tek su se uključili u meč nakon tie-breaka nadala
Slika i prilika Rafe ove sezone od sjaja do ocaja. Ili set ode u TB ili ga uzme 6-0
btw odlican mec za sada sa Zverevom, mnogo dobrih poena, malac igra odlicno ovaj turnir
btw odlican mec za sada sa Zverevom, mnogo dobrih poena, malac igra odlicno ovaj turnir
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovdje se nadal ne pita nista, koliko mu Zverev da, toliko on uzme ! Toliko o tom setu 6-0 ! Mali je mrtav umoran !bodi123 je napisao/la:Slika i prilika Rafe ove sezone od sjaja do ocaja. Ili set ode u TB ili ga uzme 6-0![]()
Max Allegri
Dobar mec. 
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.