FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako sam skonto HZ krenuli da skinu udarni trans Fukarama da bi kasnije mogli da se hvale!? Bas bespotrebno, jer i pored uzvratne u kupu ocekujem Pitare u predzadnjem kolu daleko brojnije i nije im ovo trebalo.
Koje su smece ovi danas u njihovim redovima, posljednje 2 utakmice protekle u gospodskom gostovanju Fukara i odlicnom prijemu domacina i danas oni ulijecu na stadion. Glavu dajem da su to momcici sa TK zeljni da se dokazu sarajlijama.
Bez Kostica i Stjepanovica u uzvranoj igramo, jelde?
Koje su smece ovi danas u njihovim redovima, posljednje 2 utakmice protekle u gospodskom gostovanju Fukara i odlicnom prijemu domacina i danas oni ulijecu na stadion. Glavu dajem da su to momcici sa TK zeljni da se dokazu sarajlijama.
Bez Kostica i Stjepanovica u uzvranoj igramo, jelde?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma mislim da ni oni nisu ponosni na ovo što se danas desilo, svjesni su da je to mala grupa ljudi uradila
SEDMI ŽUTI
Veseli
SEDMI ŽUTI

- muhamed121
- Kontakt:
Kraj 2:1
-
- Kontakt:
Jaooo imali smo sansu da sve rijesimoo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nista, idemo u pitograd na nulu i ciao divovi 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cestitke igracima i navijacima.
Idemo dalje, sljedeca stanica Vitez.

Idemo dalje, sljedeca stanica Vitez.

Dole 1:1 i dobro je. Ne smijemo izgubiti 

-
- Kontakt:
KAPA DOLE ZA SVE FUKARE I OSTALE NAVIJACE, I NARAVNO KAPA DOLE ZA UPRAVU I IGRACE
I TUZLANSKA ZVONA ZVONE, DA POZRDAVE SAMPIONE

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE, DA POZRDAVE SAMPIONE
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hladno 2-1, napetije je bilo kada su Del Boy i Boycie otkrivali karte u pokeru u epskoj epizodi Mucki. U Vitez po 3 boda.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gigantu!pinoglavi je napisao/la:Hladno 2-1, napetije je bilo kada su Del Boy i Boycie otkrivali karte u pokeru u epskoj epizodi Mucki. U Vitez po 3 boda.

Sad me rodjak zove i kaze penal cisto Sarajevski nidje veze, jedva cekam izvjestaj da vidim
Yebote steta sto ne ostade 2 0 

gadan rezultat, al' opet, dobro je
bit će baš luda utakmica u utorak, nadam se da će ovaj put bit' neki prijenos

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Steta sto @solinas nije bio danas na tekmi, da sve one Horde razapne kod Mese i Ismeta 

Dvoumio sam se dosta za ovog cenera, ali je vrijedio malo je rec.
Sarajevo smo razmontirali, nisu se ljudi citavu utakmicu sastavili kako treba s loptom. Dominirali smo u svim segmentima igre, stvarali prilike. Sarajevo tek u 60' kako treba opucalo na gol. Penal koliko sam ja vidio nije bio. Sudiji **** sve po spisku, nevjerovatno koliko je covjek usrao utakmicu, a ni to nije sprijecilo da SLOBODA pokaze svu svoju dominaciju i moc.
Sarajevo smo razmontirali, nisu se ljudi citavu utakmicu sastavili kako treba s loptom. Dominirali smo u svim segmentima igre, stvarali prilike. Sarajevo tek u 60' kako treba opucalo na gol. Penal koliko sam ja vidio nije bio. Sudiji **** sve po spisku, nevjerovatno koliko je covjek usrao utakmicu, a ni to nije sprijecilo da SLOBODA pokaze svu svoju dominaciju i moc.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveca kradja u BiH fudbalu na Tusnju ikada. Dovoljno sam rekao..
Zelim im sve najgore, unistavaju sport i tjeraju raju sa stadiona
Zelim im sve najgore, unistavaju sport i tjeraju raju sa stadiona
- Beduin
- Kontakt:
Ma ne znam koliko napeta i teska utakmica da je bila, 6-7 kartona jednoj ekipi dodijeliti je smijesno ba. Ne mogu vjerovati da smo igrali tako grubo, mada, ne bi me cudilo i da su dobili instrukcije da igraju cvrsce protiv Sarajeva jer imaju strasna krila i igraju dosta brzo.
Medjutim, da je ostao rezultat 2:0 sigurno bi to bilo sigurno polufinale za nas, a ovako tesko Bogumi, ali idemo se boriti pa sta bude. Ja nisam ocekivao ovaj rezultat, obradovali su me momci po ko zna koji put.
Svi u VITEZ
U zadnje 2 sezone imamo 2 pobjede i jednu izgubljenu, gol razlika protiv njih nam je 4:4. Znaci idemo popraviti tu gol razliku i uz Celikovu pomoc se odvojiti dodatno na tabeli.
Treba lagano motivisati i druge timove, nekom pristojnom cifrom, za uzimanje 3 boda protiv direktnih kandidata za titulu. Npr. u narednom kolu Celik ako uzme 3 boda Zrinjskom. To je sasvim legalna radnja i nije nista novo u svijetu fudbala.
Medjutim, da je ostao rezultat 2:0 sigurno bi to bilo sigurno polufinale za nas, a ovako tesko Bogumi, ali idemo se boriti pa sta bude. Ja nisam ocekivao ovaj rezultat, obradovali su me momci po ko zna koji put.
Svi u VITEZ
U zadnje 2 sezone imamo 2 pobjede i jednu izgubljenu, gol razlika protiv njih nam je 4:4. Znaci idemo popraviti tu gol razliku i uz Celikovu pomoc se odvojiti dodatno na tabeli.
Treba lagano motivisati i druge timove, nekom pristojnom cifrom, za uzimanje 3 boda protiv direktnih kandidata za titulu. Npr. u narednom kolu Celik ako uzme 3 boda Zrinjskom. To je sasvim legalna radnja i nije nista novo u svijetu fudbala.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Joj meni je toliko krivo radi ovog gola sto smo primili, jos ako nije trebao da bude penal, onda **** ti savez i sudije vise...
samo da se citiramChinaglia je napisao/la:ista su to gofna, samo što su se sa ovima normalizovali odnosi u posljednje vrijeme, al' svaku narednu tekmu to može biti opet kao prije, prema tome, ne zalijećite se sa takvim izjavamaVolimTz je napisao/la:Za razliku od Manijaka, Horde imaju razvijen mentalitet, pa sumnjam da ce kamenovat stariji svijet kao TM onomad. A za okrsaj dvije navijacke grupe nema povoda ni potrebe.
sjetite se nereda na Tušnju kada su Horde bile na D tribini, kada je bilo obostrano kamenjanje, ili njihovih čestih ispada po gostovanjima, ne zovu ih džaba "djeca cvijeća" .. to je taj "razvijeni mentalitet"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.