Haha koji paćenik brate mili..e moji pitari kakvi debili obitavaju među vamagrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Znaci pogan su Tuzlaci, a vi prvi napali?RollMan je napisao/la:Najgora pogan dolazi iz Tuzle , tamo ni atomska bomba ne može pomoć
Horde i logika
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
[youtube][/youtube]
gledaj kamiondzije mamu mu **** debelu
gledaj kamiondzije mamu mu **** debelu
Šta će volandžija, pjeni od muke.X31987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Evnusi spremni.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Sisom ga Zajmi Azmireee

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Picke jedne
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce Husaric pare, zafalilo kamiondziji 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Treba samo okružit i isprobavat bojne otrove .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- djermanovic
- Kontakt:
davali pare pitari da kupe utakmicu da im se Sloboda skloni koja mafija evo za organe saveza materijala da ih izbace iz lige, sve na lopovluk pokušavaju,a bez veze ekipa i bez veze trener realno.
DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.
Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!
Đe je 20 hiljada od premijaa, yebem li te usta? 
Al kako horde smiju slike stavljat poslije jedne od većih bruka grupe, unazad par godina

Al kako horde smiju slike stavljat poslije jedne od većih bruka grupe, unazad par godina

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vjeruj mi njih mrzim najvise, al nema smisla sad ovde prosipat nesto popili ovi batine, nidje veze i oni iza transa fukare furaju isti fazon, ultrasi huligani itd.. al da oni ovako ulete u Sarajevu nekoj grupi direktno pred ogradu u istoj sekundi bi 200 ljudi prekoscilo i zgazilo ih a ovdje 20 fukara preskoci ogradu a samo dvojica kao s redarima nesto drze crtu, nidje veze.. Ovi uletili rastjerali ih redari i specijalci i tu sve zavrsava, nikakve pobjede nema ni za fukare ni za horde, ovo cisto da se sad ne prepucava raja na tu temu, maloumonst kako god se okrene..fukaratz je napisao/la:par momaka je bilo iscipelarenocikazubo je napisao/la:Reko bi covjek fukare ih isprebijale, a ono redari zakacili 2 momka u onoj guzvi..fukaratz je napisao/la:koji debili cekali poluvrijeme da vecina fukare ode pisati i po pive i pokusali odraditi udarni![]()
![]()
dobise dobrih barina, pa bjezanija na tribinu
![]()
udarale ih fukare, redari specijalna........ jake Horde
a divovi najgora ekipa koja je gostovala na Tusnju dugo vremena, da im sudija nije navlacio bili bi razmontirani
kako god jadan klub a navijaci p.icka do p.icke
Sad ce nam opet savez kolektivno suspenziju opalit zbog ovih maloumnikaako im klub ne moze meda na kasiku nema potrebe da uljecu, a ako su vec uletili sto pocese bjezati trebali su muski ostati jer specijalne nije bilo, tek je nakon minut dosla
Nadam se da će vam chip bit dobro najviše je dobio. Hahha najludje su horde zla, ludi jeste, ali niste svijesni gdje ste naletili. Patike jakne i šalove ćemo vam vratit samo da ne plačete!!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ima li transa, ahbabu?BadrHari je napisao/la:Đe je 20 hiljada od premijaa, yebem li te usta?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
nesto bih rekao, ali ne zelim toliko nisko ici .. jel de da boli danas sve ovo ?RollMan je napisao/la:Treba samo okružit i isprobavat bojne otrove .

High je napisao/la:Ima li transa, ahbabu?BadrHari je napisao/la:Đe je 20 hiljada od premijaa, yebem li te usta?

Chipe i Mire gradska raja, ponos šehera, intelektualna elita

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- JohnCleese
- Kontakt:
[quote="Gifron"]Koji glupani od navijaca, radi 10-tak idiota svi dobise batine i istjerase ih sa stadiona. Ne znam samo sta cu ocekivali i koga su mislili udarati kad je tribina Fukara na 2m visina
[/quote]
...a kamenje koje je kasnije doletilo sa zapada ne brojis ?
Stjerali ih specijalci u ugao od 20 m, jedan na drugom, kamenje leti pa ybt svaki kamen mora zahvatit neciju glavu i onda oni dizu ruke kao nece frke, hoce da izadju mirno. Na izlazu svaki ponaosob dobio porciju od oklopnjaka. Dok sam gledao bilo mi malo i zalosno, najebali su svi zbog 25- 30 likova koji su imali od 17-21 god, zeljnih dokazivanja....
Medjutim nisu oni bitni, bitno je kako se kupuju tekme, penali i ostalo. SRAMOTA SUDIJA; SRAMOTA SAVEZU

...a kamenje koje je kasnije doletilo sa zapada ne brojis ?
Stjerali ih specijalci u ugao od 20 m, jedan na drugom, kamenje leti pa ybt svaki kamen mora zahvatit neciju glavu i onda oni dizu ruke kao nece frke, hoce da izadju mirno. Na izlazu svaki ponaosob dobio porciju od oklopnjaka. Dok sam gledao bilo mi malo i zalosno, najebali su svi zbog 25- 30 likova koji su imali od 17-21 god, zeljnih dokazivanja....
Medjutim nisu oni bitni, bitno je kako se kupuju tekme, penali i ostalo. SRAMOTA SUDIJA; SRAMOTA SAVEZU
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
cikazubo velika vecina navijaca je bila iza tribine, pogledaj i snimak uspraznila se tribina poprilicno. ovi sto kasnije skacu to je starija ekipa koja naknadno dolazi. to st ooni preskacu to je njihov problem jer su debilni. u usta ih yebem seljacka
Sloboda Tuzla
Docenti za čuvare stadiona.BadrHari je napisao/la:High je napisao/la:Ima li transa, ahbabu?BadrHari je napisao/la:Đe je 20 hiljada od premijaa, yebem li te usta?
Al kako horde smiju slike stavljat poslije jedne od većih bruka grupe, unazad par godina![]()
Chipe i Mire gradska raja, ponos šehera, intelektualna elita

A ovom idiotu što psuje mrtve treba pronaći IP adresu i dobro ga namlatiti. Seljačino balava.
Kakve su ovo pare u pitanju jel zna neko detalje!?
Na zelenom travnjaku stadiona Tušanj pobjedila FK SLOBODA dok su na tartan stazi pobjedu odnjeli AK horde zla. 

Zbog čega ovaj sukob Husića i Selimovića?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.