Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
Problem je sto smo mi vjerovatno dogovorili da uzmemo tih 20k i to mi se ne svidja.NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
Nevjerujem da je prica od danas ovo je ostalo od neceg dok kaze "trebao si dat do utakmice sa Sarajevom" ovo se tice prosle sezone 100%NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
Ne znam kako da ti objasnim ali po meni nije problem kad te protivnicki klub premira odnosno ako igras protiv njegovog konkurenta koji se u tom trenutku bori za titulu pa te ovaj drugi premira...I po meni je samo to moglo biti protiv Zelje jer smo tom utakmicom Zelju izbacili iz utrke a Sarajevo pogurali ka tituliklasik je napisao/la:Problem je sto smo mi vjerovatno dogovorili da uzmemo tih 20k i to mi se ne svidja.NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
Zar zbog toga da sjebemo komplet ovu sezonu?klasik je napisao/la:Problem je sto smo mi vjerovatno dogovorili da uzmemo tih 20k i to mi se ne svidja.NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
da mu nije mama ostalaZodiac je napisao/la:Jesu tvoje patike ostale
oha sandzaklija odyebi s ove temekeli1946 je napisao/la:Ojhaaaaaa seljacineeeee primitivneeeeee
Kaze onaj štO hoćOtee mOter vOm jeebeeem
Ojahaaaa stoko seljacka jeste li motorku ponjeli na stadion ojhaaaaaa seljačeeeee
JAOOO SELJACINEE ALLAHU DRAGIAerials je napisao/la:oj dana ludog![]()
[youtube][/youtube]
Mrš odavdje seljačino jedna neotesanakeli1946 je napisao/la:Ojhaaaaaa seljacineeeee primitivneeeeee
Kaze onaj štO hoćOtee mOter vOm jeebeeem
Ojahaaaa stoko seljacka jeste li motorku ponjeli na stadion ojhaaaaaa seljačeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.