Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2016, 17:55

hatunic je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..
Natrpali vas i na terenu i na tribini :thumbup: :shh:
Cuj ovoga,sa foruma "gledao" utakmicu i desavanja na njoj ! :lol: :lol:
Naravno :thumbup: :wave: :shh:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 mar 2016, 17:56

tuzlak1987 je napisao/la: Sto bi nas bolilo kada ste kupili sudije?
Mene bi bolan bilo stid, a vi se dicite..

Daleko cete dogurati ovako, nisu ljudi glupi.
Ne dicim se ja, svjestan sam da nam je igra katastrofa, mozda danas nismo ni zasluzili da damo gol ali muka mi je vise citat kako se samo steli protiv Slobode. Kao da ostalim klubovima nikad nepravda nije ucinjena.
Chinaglia je napisao/la:o čemu pričaš jadniče, koliko je tih kartona opravdano dodjeljeno

vi ste se pokazali, cigani mrtvi, Sloboda vas je glat uzela na Tušnju, toliko o Divovima, nemojte zaboravit' sudiju isplatit' za onaj penal, sramoto ove države, najveća pogani države Bosne i Hercegovine, sarajlijice klošarske
Valjda sudija zna bolje od tebe jel zuti karton ili nije.
Svjestan sam da si nervozan sto smo zabili gol iz penala, jer da nismo tesko da bismo prosli dalje. Ovako, pa-pa :salut: :wave:
ZZ

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 mar 2016, 17:56

espresso je napisao/la:Za Dinu Selimovica je poznato bilo da je provokator, incidentna osoba, vulagran, prgav, neodgojen itd., a za ovog iz Tuzle nisam pojma imao.
feminiziran :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 09 mar 2016, 17:57

VanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..
a da ste ubili jeste kad ste igrali ragbi i kršili Duljevića na svakom dodiru s loptom...Krivo Husicu što zna da će biti teško proći dalje ...

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 09 mar 2016, 17:57

Ne opravdavam uljetanje i ta sranja ali se ocigledno vidi da su na nase nasurnuli i specijalci i zastitari, vase niko dotakao nije.
Opet kazem, jasno se vidi da medju navijacima fizickog kontakta nije bilo nikako..

A sto se igre tice, dok god igramo 442 mi cemo losi biti i vjerujem da je Sloboda bila bolja...
Zadnja izmjena: VanCipelic, dana/u 09 mar 2016, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2016, 17:58

edRed je napisao/la:
a da ste ubili jeste kad ste igrali ragbi i kršili Duljevića na svakom dodiru s loptom...Krivo Husicu što zna da će biti teško proći dalje ...
Kako vi na kosevu, tako mi na tusnju. Posteno :thumbup: :wave:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 mar 2016, 17:59

VanCipelic je napisao/la:Ne opravdavam uljetanje i ta sranja ali se ocigledno vidi da su na nase nasurnuli i specijalci i zastitari, vase niko dotakao nije.
Opet kazem, jasno se vidi da medju navijacima fizickog kontakta nije bilo nikako..

A sto se igre tice, dok god igramo 442 mi cemo losi biti i vjerujem da je Sloboda bila bolja...
Pa logicno da ce na vase, nismo mi utrcali i krenuli na vas :urnebes:
Jedan grad, jedna ljubav!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 09 mar 2016, 18:00

Bolanos je napisao/la: Sta je Dino uradio? On je za kamiondziju profesor i ne mogu u istu recenicu.
u konkretnoj situaciji da , ali je imo i on svojih bisera. necemo se lagat.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 mar 2016, 18:03

:clap:
espresso je napisao/la:Za Dinu Selimovica je poznato bilo da je provokator, incidentna osoba, vulagran, prgav, neodgojen itd., a za ovog iz Tuzle nisam pojma imao.

I nadam se da će Nogometni savez i tuziteljstvo istrazit o kakvim je parama rijec. Jer gdje je FK Sarajevo tu su i malverzacije.
To jeste srz problema.
Dino je takav kakav je, a Azmir je ocito jos gori.
Ali, kakvih 20000? Kome, zasto?
Ako Fahro zemo u tvorza, nek idu i ova dvojica...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 mar 2016, 18:03

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Bolanos je napisao/la: Sta je Dino uradio? On je za kamiondziju profesor i ne mogu u istu recenicu.
u konkretnoj situaciji da , ali je imo i on svojih bisera. necemo se lagat.
Da ali nikad nije okupio novinare i psovao nekome. Ujeda naravno ali ne psovkama. Kamiondzija ne zna drugacije.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 mar 2016, 18:04

VanCipelic je napisao/la:Ne opravdavam uljetanje i ta sranja ali se ocigledno vidi da su na nase nasurnuli i specijalci i zastitari, vase niko dotakao nije.

Mozda se na ovim snimcima ne vidi, al itekako je kontakta bilo, u jednom trenutnku vas jedan biser lezi i prima dobre batine od naseg momka a naseg vuku nazad ne mogu ga skinut sa covjeka
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 18:05

klasik je napisao/la:

Mozda se na ovim snimcima ne vidi, al itekako je kontakta bilo, u jednom trenutnku vas jedan biser lezi i prima dobre batine od naseg momka a naseg vuku nazad ne mogu ga skinut sa covjeka
Vidi se i na snimku sve ne brini :thumbup:

Jednog su i nosili jer nije mogao hodat nakon susreta sa znas vec s kim :mrgreen:
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 09 mar 2016, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 18:06

klasik je napisao/la:

Itekako se to vidi klasik, samo od sramote ne mogu ni gledati. Ali zajebi ti to koje koga prebio, nismo mi ljudi koji mogu to na "posten" nacin

jedva cekam da cujem oko cega je bila frka na kraju

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 09 mar 2016, 18:11

Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 mar 2016, 18:12

ackeey je napisao/la::clap:

I nadam se da će Nogometni savez i tuziteljstvo istrazit o kakvim je parama rijec. Jer gdje je FK Sarajevo tu su i malverzacije.
To jeste srz problema.
Dino je takav kakav je, a Azmir je ocito jos gori.
Ali, kakvih 20000? Kome, zasto?
Ako Fahro zemo u tvorza, nek idu i ova dvojica...
Mogla bi lako SIPA i Tužilaštvo se početi zanimati za ovo ako su do njih došle prve informacije. Neće se ovo samo na ovome završiti budi siguran u to. sve ovo neko prati i bilježi. Kako god do ovoga nije smjelo doći, bez obzira na rivalitet koji postoji.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 mar 2016, 18:12

GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
DEFINITIVNO !!!!!

PRSKAJJ NEJAAAAČ ZELJOOOO
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 mar 2016, 18:14

Uzimamo ovo presmjesno takmicenje!!!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 mar 2016, 18:14

Zeljo kakva igra :bow:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 09 mar 2016, 18:16

GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Nisam u toku?

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 09 mar 2016, 18:17

šta reći za tuzlake? kuknjava
Ljudi koji čitav dan izmišljaju priče, kiše, močvare, odgođena utakmica...a onda Azmir nastavi ...
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.