PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

DoeTz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 18:09

braco je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zelim vam sve najgore i **** djecu mrtvu od vasih lopova u upravi pa dalje do navijaca. Vi ste sramota ove drzave i steta sto vas Karadzic nije sve pobio.
Samo mi reci jel ovo ozbiljno misliš za ljude iz tvoje države?
Svi ste njega citirali, a niko ovog kretena :sick:
RollMan je napisao/la:Treba samo okružit i isprobavat bojne otrove .
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 mar 2016, 18:10

A ovakve i slične komentare pojedinih tuzlaka pamtim i kada su u pitanju Mostar i rat u Mostaru bili. Mongoloidi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 mar 2016, 18:12

DoeTz je napisao/la:
braco je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zelim vam sve najgore i **** djecu mrtvu od vasih lopova u upravi pa dalje do navijaca. Vi ste sramota ove drzave i steta sto vas Karadzic nije sve pobio.
Samo mi reci jel ovo ozbiljno misliš za ljude iz tvoje države?
Svi ste njega citirali, a niko ovog kretena :sick:
RollMan je napisao/la:Treba samo okružit i isprobavat bojne otrove .
Dabogda im obojici zadnji postovi bili. Ovo su očigledno neka djeca koja ne poznaju užase rata.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 mar 2016, 18:12

Sarajevski begovi opet u čoškove tribine bježali.
Pravda za Horde zla!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2016, 18:14

U Sarajevu je zlo ove drzave. Mislim na odredjene grupe, a ne na obicne sarajlije. Problem je sto obicne sarajlije, a i ostali gradjani ove nase BiH, gradjani koji su posteni cekaju red na hljeb u narodnoj kuhinji. A znace oni koijma upucujem, da Bog da im se sjeme zatrlo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 09 mar 2016, 18:15

Imal njAke osude ulijetanja u teren od strane portala iz šehera? Izgleda ovako treba radit osim ako nisi Srbin, Hrvat, zeničanin, tuzlak? Ista **** politika i isti mediji su u Sa kao i u Z. Mostaru i u Banja Luci. Sve sami licemjeri!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 mar 2016, 18:17

Ljoze tonbe

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 mar 2016, 18:17

Novinari iz Tuzle svi za zoološkog , koji botovi :facepalm:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 09 mar 2016, 18:17

Tuzlak kakav afekat....dok dodjes sa tekme i udjes na forum....cuj afekat..........

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 18:22

tuzlak1987 je napisao/la:Ne mislim, u afektu sam i pod adrenalinom.
De ziv bio banuj sam, kao i onaj sto je pisao da treba na Tuzlu baciti otrov. Mene bi bilo sram napisati bilo sta vise, kako vas nije sram obojice? Jedno je medjusobno peckanje, a drugo je nekome zeljeti smrt i uvelicavati ratne zlocince koji su nanijeli toliko tuge i bola tvojim sunarodnjacima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 18:24

Mi vama skandirali Vedran Puljic, vi ulijecete na poluvremenu u nadi da mozete skinut trans... bravo, pravo gospodski :thumbup:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 mar 2016, 18:25

Bitno je spomenuti da su “Fukare” skandirale ime Vedrana Puljića u želji da se i sa Tušnja pošalje poruka, da se pravda za ubijenog navijača Sarajeva još uvijek čeka. Nedugo nakon toga, Horde Zla su uzvratile navijačkim izgredom.
Pametnom dosta.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 mar 2016, 18:31

Aerials je napisao/la:
Bitno je spomenuti da su “Fukare” skandirale ime Vedrana Puljića u želji da se i sa Tušnja pošalje poruka, da se pravda za ubijenog navijača Sarajeva još uvijek čeka. Nedugo nakon toga, Horde Zla su uzvratile navijačkim izgredom.
Pametnom dosta.
Koja je reakcija gospode iz Sarajeva?
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 mar 2016, 18:32

Ne želim da vjerujem da se Fukare osuđuju radi debila koji su uletili u teren u pokušaju da otmu trans i dobili po piiički, jesul Fukare krive haha ko je tjer'o tuljane da rade to, jesul stvarno mislili da će im uspjet, šta? :crazy: Imal tu logike imalo Allaha vam, dajte malo objektivnosti!

Za dešavanja na terenu ovdje bi mogli da diskutujete jedino da je bio prijenos na TV, a što nije pa moglo se zaključit od početka utakmice. Tako da forumaši koji su kod kuće pratili prijenos na ss.ba nemaju šta pričat tu. Ja bi se poklopio sam da su nama nako ofirno štimali, bez imalo subjektivnosti i preuveličavanja, ovako se NIKAD NIKOME nije naštetilo!
Eto vam polufinale što se mene tiče nek se i ne igra uzvrat, al naletićete i vi na Želju kojem je kup ove godine glavni cilj njih nećete moć uzet pomoću sudija i NFSSiH (Nogometnog/fudbalskog saveza Sarajeva i Hercegovine)!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 09 mar 2016, 18:33

pinoglavi je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
Pametnom dosta.
Koja je reakcija gospode iz Sarajeva?
Ma imaju sreće što se nije desio novi vedran puljić, a znaju oni da su primili zanju ovi koji su bili, a ovi njohovi forum huligani su smiješni pravo...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 09 mar 2016, 18:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bit ce vracene vlasnicima :urnebes:
slika
A vidi markiranih tena, sva tri para 30 KM. kuknjava
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 mar 2016, 18:37

Izgleda da engleski vise nije sluzbeni jezik u tuzli..Dok su bjezali sa tribine neki od njih su glasno uzvikivali SHAJZEE :lol:

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 mar 2016, 18:38

Aerials je napisao/la:
Pametnom dosta.
Zelim samo da se nasim narkomancicima najeb.em majke i to one klosarske. Fuj koja sve gamad na nasoj tribini i ko sve moj klub predstavlja.

@Wolby92, volio bih da smo i mi imali priliku pogledati utakmicu pa da vidimo o cemu je rijec, 6 kartona nad Duljevicem je zaista mnogo. Drugo je sto ste vi Tuzlaci vruce glave pa pisete da ste pokradeni dok mi uopste i ne znamo sta se sve desavalo na terenu.

Cestitam na zasluzenoj pobjedi.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 mar 2016, 18:41

Memara je napisao/la: @Wolby92, volio bih da smo i mi imali priliku pogledati utakmicu pa da vidimo o cemu je rijec, 6 kartona nad Duljevicom je zaista mnogo. Drugo je sto ste vi Tuzlaci vruce glave pa pisete da ste pokradeni dok mi uopste i ne znamo sta se sve desavalo na terenu.

Cestitam na zasluzenoj pobjedi.
Negdje sam procitao da je sloboda dobila 7 kartona, Zeba i Ahmetovic su dobili zbog prigovora, Kostic i Efendic su dobili za startove na Duljevicu, zasluzeno, Stjepanovic je dobio zbog nekog starta u sredini, nebi reko da je duljevic uglavnom mislim da nije bilo 6 kartona na duljevicu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 18:47

Rinuka je napisao/la:Izgleda da engleski vise nije sluzbeni jezik u tuzli..Dok su bjezali sa tribine neki od njih su glasno uzvikivali SHAJZEE :lol:

slika
:silent:

slika

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pact1921, rishovski, supervizor, svemalim1 i 31 gost.