FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jako ruzno da dva predsjednika pred kamerama ovako se ponasaju i ovako ugovaraju utakmice , ko je kome pustio za 20 000 .Mislio sam da je ovaj Husic gospodin al izgleda da u BiH nema postenih ni predsjednika ni klubova....Fuj
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Izjeba ga novinar? Zna li se ko je ovaj?Aerials je napisao/la:oj dana ludog![]()
[youtube][/youtube]

kakva budala je Ješa opanak, čuj trebali smo dobit' više kartona nego što jesmo
šta ne prokomentariše tekmu na Koševu i suđenje

šta ne prokomentariše tekmu na Koševu i suđenje
Mislim da je to "dug" iz prosle sezone.NYKnicks Fan je napisao/la: Zar zbog toga da sjebemo komplet ovu sezonu?![]()
![]()
I da smo uzeli, mislis li da bi dobili 2-1?![]()
Il je nadam se premija za neku nasu utakmicu protiv njihovog konkurenta, sto bi bilo uredu. Nadam se da nije vezano za zadnju utakmicu prosle sezone kad smo izgubili tamo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kako sam skintao, Azmir fura Dinu da su oni nama nudili premije, a Azmir rekao ne trrbaju nama premije, dat cemo 20 hiljada samo da bude korektno
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Vjerovatno se radi o necemu velikom cim su ovakve reakcijeargentarium80 je napisao/la:Jako ruzno da dva predsjednika pred kamerama ovako se ponasaju i ovako ugovaraju utakmice , ko je kome pustio za 20 000 .Mislio sam da je ovaj Husic gospodin al izgleda da u BiH nema postenih ni predsjednika ni klubova....Fuj
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije to u pitanju. Dino duguje 20.000 koje nece da da. Cuce se jos o tome.zlajci je napisao/la:Kako sam skintao, Azmir fura Dinu da su oni nama nudili premije, a Azmir rekao ne trrbaju nama premije, dat cemo 20 hiljada samo da bude korektno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne nego ste dobili 20 hiljada da ne odigrate na kosevu fino i to je to i vjerovatno niste isplaceni za to jedina logicna stvar i nije mogo doc do njega zbog guzvare oko titule pa ga sad naso pitat gjde su parezlajci je napisao/la:Kako sam skintao, Azmir fura Dinu da su oni nama nudili premije, a Azmir rekao ne trrbaju nama premije, dat cemo 20 hiljada samo da bude korektno
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 09 mar 2016, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma mislim da je premija za neku utakmicu od prosle sezone, garant protiv Zelje 100%...klasik je napisao/la:Mislim da je to "dug" iz prosle sezone.NYKnicks Fan je napisao/la: Zar zbog toga da sjebemo komplet ovu sezonu?![]()
![]()
I da smo uzeli, mislis li da bi dobili 2-1?![]()
Il je nadam se premija za neku nasu utakmicu protiv njihovog konkurenta, sto bi bilo uredu. Nadam se da nije vezano za zadnju utakmicu prosle sezone kad smo izgubili tamo.

-
- Kontakt:
IDEMOO LJUDII SAD JOS JACEE SAMII PROTIVV SVIH, SAD SVI ZNACI SVI MORAMO U VITEZ!!!! IDEMOO SAD INVAZIJU PRAVUU!!!!!
PS. Jest ovaj novinar Tuzlanski izdominirao Jesica na pocetku, prvo pitanje!!!!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Koji je Jesic cigan ne vjerujem, pa igrali su 100x grublje na Kosevu. Picka ne smije priznati
Jedan grad, jedna ljubav!
- FranckRibery
- Kontakt:
svima je ovdje jasno zasto utakmica nije bila na tvu. Jednostavan razlog. Desila se ogromna kradja, sudije su nas unistile. 8 kartona presmijesno.
KOLIKO JE SARAJEVO ONDA KARTONA TREBALO DOBITI NA KOSEVU ? TO SE NE PITASS JESICU KLOSARU JEDAN
KOLIKO JE SARAJEVO ONDA KARTONA TREBALO DOBITI NA KOSEVU ? TO SE NE PITASS JESICU KLOSARU JEDAN
Kad nam dolazi ta neka gospoda iz Sarajeva? Ovo danas je neka seljadija bila.
Nad tobom sunce najljepše sja
Naoružan košpama sam se smjestio na B tribinu s dobrim pogledom na čitav stadion. Onako suđenje domaćinu se dosad nije desilo na našim stadionima, stalno navlačenje na gostujuću stranu kroz kartone, sitne faulove i na kraju penal. Gosti su bili veoma slabi i zaslužili su žestok poraz, brazilci nula, zlatnakoka duljevic vise sebe dribla, golman hotelpromaja-rupčaga,u odbrani dva jablana-kiksera, po krilima su se više trudili. Naši su mogli iskoristiti onu priliku na kraju kad se zakasnilo sa šutem na go.
Najvise su prozivali jesica bekice zlatnuimkoku i sudiju. Kad su fukare počele skandirat bekicu, raja kontala sta im je.
Najgluplji potez dana (ma decenije) je onih dvajst i koja budala sto se zaletise na tribinu dva i po metra visoku i na pravdi boga dobise batine od domacih navijaca, momaka u zutom dresu i na kraju od policije. ono treba arhivirati i s vremena na vrijeme postat na ovom i ostalim sportskim forumima.
Obavezno se zaliti na suđenje, ne sikirat se zbog njih jer nam opet dolaze u 29 kolu.
Najvise su prozivali jesica bekice zlatnuimkoku i sudiju. Kad su fukare počele skandirat bekicu, raja kontala sta im je.

Najgluplji potez dana (ma decenije) je onih dvajst i koja budala sto se zaletise na tribinu dva i po metra visoku i na pravdi boga dobise batine od domacih navijaca, momaka u zutom dresu i na kraju od policije. ono treba arhivirati i s vremena na vrijeme postat na ovom i ostalim sportskim forumima.
Obavezno se zaliti na suđenje, ne sikirat se zbog njih jer nam opet dolaze u 29 kolu.
[youtube][/youtube]pinoglavi je napisao/la:Kad nam dolazi ta neka gospoda iz Sarajeva? Ovo danas je neka seljadija bila.
Babuka se naljutio, biće svega.
Rekoh ja neki dan da nas čeka paklena polusezona i to upravo počinje. Ljudi moji ja veće krađe na ovim našim terenima u životu vidio nisam. Pa ovo je bilo gore nego kad je Valjić sudio. nisu ih naši ni 20% udarali ko oni nas tamo i opet im je onaj debil navlačio sve živo. Znalo se samo da se penal čeka, drugačije nisu mogli ni da daju gol, tu su jedino i prišli golu. Sreća da se žuti kartoni ne prenose.
Sarajevo je najprecjenjenija ekipa u ovoj našoj ligi, oni su tolika talašika koja bi se u ovom trenutku sa svim svojim resursima, ali BEZ saveza, borila sa Slavijom za 7-8 mjesto.
U uzvrati se samo čeka crveni il dva, i penal ako nehljebovići i tad ne budu mogli dat gola, ja ne vidim potrebe da se uopšte ide igrat utakmica tamo zabij im ionako ćemo ispast zna se unaprijed.
EDIT:
Rekoh ja neki dan da nas čeka paklena polusezona i to upravo počinje. Ljudi moji ja veće krađe na ovim našim terenima u životu vidio nisam. Pa ovo je bilo gore nego kad je Valjić sudio. nisu ih naši ni 20% udarali ko oni nas tamo i opet im je onaj debil navlačio sve živo. Znalo se samo da se penal čeka, drugačije nisu mogli ni da daju gol, tu su jedino i prišli golu. Sreća da se žuti kartoni ne prenose.
Sarajevo je najprecjenjenija ekipa u ovoj našoj ligi, oni su tolika talašika koja bi se u ovom trenutku sa svim svojim resursima, ali BEZ saveza, borila sa Slavijom za 7-8 mjesto.
U uzvrati se samo čeka crveni il dva, i penal ako nehljebovići i tad ne budu mogli dat gola, ja ne vidim potrebe da se uopšte ide igrat utakmica tamo zabij im ionako ćemo ispast zna se unaprijed.
EDIT:
Administracijo, Aco, daj rastjerajte ove degenerike s teme!admin je napisao/la:Navijaci sarajeva koji danas I sutra budu pisali na ovoj temi bice banovani po kratkom postupku.
Ovaj post mozete citirati da ga se podsjetimo i kasnije.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 09 mar 2016, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gdje ima presica da cujemSlobodaTuzla1919 je napisao/la:IDEMOO LJUDII SAD JOS JACEE SAMII PROTIVV SVIH, SAD SVI ZNACI SVI MORAMO U VITEZ!!!! IDEMOO SAD INVAZIJU PRAVUU!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Samo jedno , majku I'm **** lopovsku fuj pisam I'm se na glavni grad.
Drzava Tuzla
Drzava Tuzla
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE.

ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU , MUSEMIĆU, IGRAČIMA I SVIM SLOBODAŠIMA.
Duboko se zahvaljujem igračima Slobode koji su u današnjoj , istorijskoj utakmici , razgalili moje srce.Ne treba posebno citirati kakve su sile mraka protiv sebe danas imali.Oni su za mene danas ravni braniteljima Tuzle.U mom srcu našli su mjesto pored moje djece, i dok sam živ pamtit ću ove heroje.PIRIĆ, EFENDIĆ, KOSTIĆ, MEHMEDAGIĆ,IVETIĆ,VESELINOVIĆ,SARIĆ,ORDAGIĆ, ZEBA, KRPIĆ ,STJEPANOVIĆ,AHMETOVIĆ,MERZIĆ.
NARAVNO I VELIKOG HUSREFA MUSEMIĆA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 mar 2016, 18:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Ne bi me cudilo da su sarajlijice sabotirali prenos kako ne bi svijet vidio kradju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.