Samo da kažem nešto pa ko se slaže uredu, ako se neko ne slaže i ti poštujem.
1. Rezultat 2:1 od prvoplasirane slobode je sramota pa kako god, imamo kvalitetniju ekipu od slobode, skuplju,...
2. Golovi koji smo primili su sramotni, posebno prvi go, postizanju drugog gola doprinjela je i loša reakcija našeg živog zida, što ni sekunde ne umanjuje Zebino majstorstvo (momak je vazda bio klasa, voljeli ga mi ili ne)
3. Go koji smo postigli je isto sramota, neću da ulazim u to da li je postojao penal ili ne, naravno prije svega jer nisam vidio, ali ekipa poput naše ne bi smjela na ovakav način da postiže golove ni za pobjedu, a ni za smanjenje vodstva protivnicke ekipe (prije svega mislim na to da smo postigli go iz penala), mi trebamo zabijati GOLOVE iz igre, a ne jedan go iz penala
4. Teren je bio loš, ali to ne treba biti nikakva isprika za nas, trebamo biti na sve spremni i na bunkere i na loše terene i na oštru igru protivnika ako želimo da osvojimo ligu
5. Džaba "Liga 12", "Liga 10" i kakva god skraćenja Bh. fudbal neće napredovati dok na utakmicama postoje situacije kakve smo danas vidjeli, prije svega mislim na SELJAČKO ponašanje direktora jednog kluba, kluba koji je prvi u našoj ligi, a i da je zadnji onome nije mjesto ni u seoskim ligama a ne u PL
6. Zbog onih provokacija novinara, onakvog ponašanja husića, onakvog neosiguranja utakmice itd. itd. treba zabraniti boravak husiću, upravi slobode, novinarima iz tuzle, navijacima slobode na AFH-u za 6 dana
Ovo je samo moje mišljenje, toliko od mene.