Ponavljam, jer ima idiota koji ne shvataju..PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pareBordo46 je napisao/la:tramvajslana_krv je napisao/la:Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
PS. Sarajevo je glavni grad, vi ste ku*ac
-
GradKamena
- Kontakt:
E o tom ja pricam !PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije problem kada Sarajevo premira Slobodu u utakmici protiv Zelje, problem je kada Sarajevo premira Slobodu kada ova igra protiv Sarajeva..
Nedirajte mi komsije ima vas previse studirate po Sarajvu.Bice naplate ponjamke van se na one bazene.
Golovi KUP
Bekric
Lendric
Bekric
Lendric
Nema epiloga, ali eto bar ima neka licna satisfakcija nama koji smo to govorili od pocetka.Rikardo je napisao/la:Ovo ce u narednim danima da dobije veci epilog to je sigurno !
Ovaj portal to naravno nece objaviti, jer Selimovic mora aminovati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Hahhah pa dužni nam 20 000 bi imate neke pare, kakvi vi ba do sutra nam ne bi gola dali da nije bilo sudije. Molim te bože samo da kamere uživo budu na kosovu nećete nam do sutra dat gola. Klošari sarajevski. Drago mi ke što je onih vaših 20 narkomana dobilo po **** i onaj ušljo žutarski chip zvezde granda ce dobro zapamtit tuzlu i fukare
))
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Cuj seljacine "malo bjeno bilo" gori od jogetasamozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
pendrekanje
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Vidi prve dojke dijaspore se zali za 20 milja
pa ako ima tolike pare kao sto se govori sta ce mu 20 milja
prva dojka dijasporeeee trazi repa

Tebe mudrost krasi,jelde??Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pare
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Je li ovo pitari nisu bodove platiliGradKamena je napisao/la:JoseeMourinho je napisao/la:Nisam u toku?GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Nismo ni mi bas,al spominju se neke pare 20.000 da se nosilo ili trebalo donijet,valjda ce to neko u ovoj drzavi ispitat,al jedno je jasno pukla je tikva između Slobode i Sarajeva !
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Husara malo podivljao, na silu bi osvojio nešto, e pa ne može... igrom to osvoji a ne kmečenjem, udaranjem i svojim pljuvanjem...da je išta štimao i on bi odgovarao al ovako se samo izblamirao što je bijesno reagovao.
ma nema kompleks, frajer opisao od radionice pa do izlaska na šine, dodje ponekad pa dva-tri kruga opaliFidel je napisao/la:Tebe mudrost krasi,jelde??Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pare
Tom putanjom mi cemo vama onda dati tramvaje za jedno 70 god kad uvedete sine u Tuzlu....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da li ste znali da ti isti sarajevski tramvaji imaju smijesnu putanju. Prvo se u Pragu koriste nekih 20-tak godina, pa se za dobre pare prodaju u Osijek. Nakon sto ih Osijek nekih 10-tak godina istrosi prodaju ga vama za jos bolje pareBordo46 je napisao/la:tramvajslana_krv je napisao/la: Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- sarajevo46
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahahPeace je napisao/la: Tom putanjom mi cemo vama onda dati tramvaje za jedno 70 god kad uvedete sine u Tuzlu....
Šta će mi šine, a budale, taxijem se za marku s jednog kraja grada na drugi prevezemo.Peace je napisao/la: Tom putanjom mi cemo vama onda dati tramvaje za jedno 70 god kad uvedete sine u Tuzlu....
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne brinemo se mi za vas otpad sa sarajevskih ulica, nemamo se gdje mi vise siriti
- To sam mu rekao, on vrlo dobro zna u vezi čega. Imaju neriješenih računa, niko im ne bi spominjao da nemaju. Premije koje su obećali Slobodi za dobru utakmicu da odigraju 'negdje i nekad'. Očito je da je sve ono što su oni ostvarili, da su to kupili, to nam je svima jasno – rekao je Husić, dodavši da govori o prošloj sezoni.
Ističe da je današnje suđenje sramota ne samo za Sarajevo, nego za sve koji su uključeni u fudbal u BiH, od Saveza pa dalje.
- To je providno. Nema fudbal smisla, izgubi se, a imamo sve dokaze i ljude koji su bili tu. Do 60. minute oni nama nisu šutali prema golu. Čovjek, kada vidi da ne može, onda lijepo pokloni jedanaesterac i završi utakmicu - kazao je Husić
- To sam mu rekao, on vrlo dobro zna u vezi čega. Imaju neriješenih računa, niko im ne bi spominjao da nemaju. Premije koje su obećali Slobodi za dobru utakmicu da odigraju 'negdje i nekad'. Očito je da je sve ono što su oni ostvarili, da su to kupili, to nam je svima jasno – rekao je Husić, dodavši da govori o prošloj sezoni.
Ističe da je današnje suđenje sramota ne samo za Sarajevo, nego za sve koji su uključeni u fudbal u BiH, od Saveza pa dalje.
- To je providno. Nema fudbal smisla, izgubi se, a imamo sve dokaze i ljude koji su bili tu. Do 60. minute oni nama nisu šutali prema golu. Čovjek, kada vidi da ne može, onda lijepo pokloni jedanaesterac i završi utakmicu - kazao je Husić
Ako je tramvaj uslov da budemo kao leglo seljadije dabogda ga nikad ne dobili
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa lako je vama kad vam je grad velicine Ilidze... jedne male sarajevske opcine....wobly92 je napisao/la:Šta će mi šine, a budale, taxijem se za marku s jednog kraja grada na drugi prevezemo.Peace je napisao/la: Tom putanjom mi cemo vama onda dati tramvaje za jedno 70 god kad uvedete sine u Tuzlu....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Eee stvarno ako ono nije penal ne znam sta je... Ovaj stoper iz ovih sto vole koze hrvacki obara naseg igraca, valjda ful'o sport..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.