Ako je tebi 50 godina,koliko tvrdis da jest onda si ti jedan ciko sa puno dosade i problema u svom zivotu.. Sa 50 godina da visis na forumu i komentiras bitke navijaca i dizanje transova..Cocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
a brato sramote grob te yebo
Ma ne kontas ti nasa podyebavanja i pocetke ove teme. Haj ti na tenis brato4040deuce je napisao/la:Ako je tebi 50 godina,koliko tvrdis da jest onda si ti jedan ciko sa puno dosade i problema u svom zivotu.. Sa 50 godina da visis na forumu i komentiras bitke navijaca i dizanje transova..Cocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
Neatraktivan protivnik, protiv Radnika pun sjever bio.hskzmostar je napisao/la:Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
Povukoše transparent hladno i čekaju muriju da im pomognedejavu je napisao/la:I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
Ovo su sve doprinijeli oni seratori po fb oca mi pa ekipa koja je non stop na tribini ispasta i dozivljava ovakve stvari. Znaci ljudi imaju najvise huligana po netu koji seru i stvaraju gnjev kod drugih grupa. Tako su i protiv Želje prosle godine isto sralidejavu je napisao/la:I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
Sto ste picke cekale poluvrijeme, kada je pola tribine i fukara izaslo sa tribine? Klasicno sarajevski pickastoMosaaRajvosa je napisao/la:Povukoše transparent hladno i čekaju muriju da im pomognedejavu je napisao/la:I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
Pa sto leglo je 35000 KM, nije lose..hskzmostar je napisao/la:Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
tuzlak1987 je napisao/la:Pa sto leglo je 35000 KM, nije lose..hskzmostar je napisao/la:Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
Ti ni jedne više Maksime, znaci zelim ti lijepo kulturno sve najgore u ostatku tvog mizernog zivota!braco je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zelim vam sve najgore i **** djecu mrtvu od vasih lopova u upravi pa dalje do navijaca. Vi ste sramota ove drzave i steta sto vas Karadzic nije sve pobio.
a sad se pokrij usima i posakaj nam svima jer je tvoj klubic sa kobilje glave ispusio danasAlen Škoro je napisao/la:Čist penal i jedva čekam revanš da ovom seoskom klubu pokažemo gdje im je mjesto.
Pošto mi u posljednje vrijeme zaista vrijeđa inteligenciju ponašanje navijača Slobode, odnosno njihovu pokušaji od komparacija sa Sarajevom ili Željezničarom. Gospodo, Vi se nikada u svojoj historiji niste mogli, niti ćete se moći porediti sa klubovima iz glavnog grada. Pa čak je i Olimpic trofejniji od Vas...
Do prije godinu-godinu i pol dana ste kupovali utakmice po Gabelama, Gračanicama i sličnim selendrama i sad bi Vi da se poredite sa Velikanom iz Titove 38b?
I naravno da će svirati penal za Sarajevo protiv Slobode, isto kao što bi svirao za Real Madrid protiv Levantea ili za Juventus protiv Frosinonea. MIRNO!
Lapsus! Ima i Sloboda titulu, ali onu prve lige Federacije.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Najprvi i 23 gosta.