ovo u Evropu , , Tuzlaci pa vi se dicite kulturom i prihvacanjem svih nacija i ovaj seljakluk tolerisete.... KatasrofaPitarBordo je napisao/la:Predsjednik kluba... Oličje... Kakav seljakluk majko mila.
E moj Husrefe za koga ti imaš samo riječi hvale...
Uostalom zar ovaj ljaksefon nije suspendovan sa svih funkcija na godinu dana? Šta radi ispred svlačionice?
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
SamoTravnik je napisao/la:Naravno da je dozvoljeno. Samo je ovdje raja poletila da prikaze da je se za danasju tekmu placalo pa nisu uzeli i dalo sudijama.PitarBordo je napisao/la:Sve i da jeste tako; to je potpuno dozvoljneo, jer stimulišeš nekoga da se trudi i pobjedi a ne da pušta. Svugdje u svjetu to ima. Grčka je recimo ogromne premije nudila protiv nas u zadnjoj tekmi kvalifikacija.SamoTravnik je napisao/la:
Jesi cuo za premije ? npr. Sarajevo ponudi premije Travniku da izvuce bod/ove protiv Sirokog.
Volim ja Sci-Fi žanr, tako da mi je razonoda čitati te i takve izjave.
Samo Saraj'vo.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vjeruj mi jedva čekam snimak! Znači nas pokradu u Širokom 2 crvena kartona za Široki nije pokazao sudija, a isti nakon utakmice dobije 8 utakmica kazne, niko ni rijeci nije rekao niti je kukao. Halali, al brate vi ste poznati po kukanju. Ja sam poslije utakmice u najmanju ruku ocekivao neki snimak nepostojeceg ofsajda iz kojeg je sloboda dala go pa ponisteno, neki cist crveni karton koji nije dosudio. Al hajd sacekajmo snimak.JohnCleese je napisao/la:
Sve ce biti suvisno pisati, samo odgledajte snimak cijele utakmnice ako se ikad pojavi. A za taj snimak su zagrijani podjednako i Tuzlaci i vi
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
POZIVAM I PROZIVAM ADMINISTRACIJU DA OTJERA ULJEZE SA NASE TEME!
ZELIM DA NORMALNO SA SVOJIM NAVIJACIMA PRICAM O UTAKMICI I O SVOM KLUBU!
KOME JE DO RASPRAVE IMAJU OPSTE DISKUSIJE!
Administracijo vi ste na potezu.
Hvala!
ZELIM DA NORMALNO SA SVOJIM NAVIJACIMA PRICAM O UTAKMICI I O SVOM KLUBU!
KOME JE DO RASPRAVE IMAJU OPSTE DISKUSIJE!
Administracijo vi ste na potezu.
Hvala!
a nisu računali da smo mi već dali sudijama duplo višeSamoTravnik je napisao/la:Naravno da je dozvoljeno. Samo je ovdje raja poletila da prikaze da je se za danasju tekmu placalo pa nisu uzeli i dalo sudijama.PitarBordo je napisao/la:
Sve i da jeste tako; to je potpuno dozvoljneo, jer stimulišeš nekoga da se trudi i pobjedi a ne da pušta. Svugdje u svjetu to ima. Grčka je recimo ogromne premije nudila protiv nas u zadnjoj tekmi kvalifikacija.
manjak iskustva moji Tuzlaci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UnitedForce
- Kontakt:
Ovo sto je husic rekao vec se znalo, za premije ko nije do sad znao on ne zna nista o fudbalu, prosle sezone je Velez dobio premije od zelje zrinjskog i sirokog kad su nas pobjedili itd.
O namjestanju malo je reci da lupa, ne znam sto iko slusa njega nema nikakvu ulogu u slobodi trenutno, trenutno je samo navijac, to ko kad bi trazili moju izjavu..
O namjestanju malo je reci da lupa, ne znam sto iko slusa njega nema nikakvu ulogu u slobodi trenutno, trenutno je samo navijac, to ko kad bi trazili moju izjavu..
' $!
Pa lokalni seljak. Prosli put je ovih papaka iz Tuzle bilo na zapadu bruku, cim zinu provali se ko su. Bas me interesuje hoce li ih sad biti.moj uzor-S.G je napisao/la: Ko je ovaj novinar, mame mu se nayebem tupe
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 09 mar 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
a ĐE ti onda zivis momak ?!THEC je napisao/la:e cuj mi kupili utakmicu u kojoj Sloboda igra sa nekim trecim timom, prvi put cujem da je moguca ovakva kupovina utakmice
Max Allegri
Koja je ovo mrznja majko mila.Sta ce na ovo reci navijaci Slobode.Jesu li i ovde navijaci Sarajeva divljaci.?
- SamoTravnik
- Kontakt:
E za ovo psovanje Vedrana sram i stid da vas bude!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako koji minut odmiče izlaze sve jasniji i jasniji dokazi... Ovo sve treba skidati dok nije pobrisano. Da se ima.SamoTravnik je napisao/la:E za ovo psovanje Vedrana im treba kozu oderat, sram i stid da vas bude, veci ste cetnici od pravih cetnika, pocrkali dabogda svi u Tuzli!
Psovati ubijenog navijača je dno dna.
Samo Saraj'vo.
Ovo sve sto je rekao jesic je istina,vise zutih i par crvenh su trebali dobit i nije navijackiamypitar je napisao/la:Koja je ovo mrznja majko mila.Sta ce na ovo reci navijaci Slobode.Jesu li i ovde navijaci Sarajeva divljaci.?
Samo Sarajevo
Kakvo kuliranje i provociranje od Jesica i kompanije a la Delac na zadnjem derbiju kad je na provokacije male raje odgovarao slanjem pusica.
E ovog celavog pacenika sto psuje Vedrana i ostalo treba prebiti k'o vola u kupusu. Ni'e bolest sve sto boli.
E ovog celavog pacenika sto psuje Vedrana i ostalo treba prebiti k'o vola u kupusu. Ni'e bolest sve sto boli.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
RollMan je napisao/la:Vrlo lako će te moći prepoznati seljake iz Tuzle , po specifičnom čobanskom govoru .
To si upravu 100%
Počistiću sa ove teme sve postove Tuzlaka, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Sarajevu.
Budite korektni, ako tražite korektnost.
Budite korektni, ako tražite korektnost.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo je cist penal i crveni karton. Apsulutno greska sudije sto nije iskljucio igraca slobode.anonymousHD je napisao/la:Sve sam u životu vidio, ali ovo da je penal to još nisam.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ITbVwZCKdqI[/youtube]
Fakat nije mi jjasno cemu negodovanje. Igrac Sarajeva se okrece, ovaj ga vuce objema rukama.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel ovo joge poceraj mame mu se u usta nayebem..
Al cuj ti heroja, brdo kerova marisu nase navijace i on se ku.rci hajte sad pi.cke
Al cuj ti heroja, brdo kerova marisu nase navijace i on se ku.rci hajte sad pi.cke
ZZ
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kako smiješnu ekipu imamo, bruka i sramota. Svi koji misle suprotno i tvrde da je ova ekipa Sarajeva kvalitetna - on je retardiran. Realno, Zrinjski, Široki, Sloboda, trenutno i Željezničar su kvalitetnije ekipe. Kakav kup, kakva titula, kad bi se izborila Evropa to bi bio nevjerovatan uspjeh, VELIKII!!
Ko se još nada tituli, poremećen je, a ni u kupu se nema šta tražiti.
Što jest, jest.. nema većih seljaka od ovih Tuzlaka.
UPRAVI MINUS, JEŠIĆU MINUS, IGRAČIMA MINUS.
Upravi najveći minus, vjerujem da bi potpisali da uvijek Sarajevo bude u 6-7 mjesto ali da se posluje pozitivno, boli njih qrac za rezultate.
I da zaboravi, Ješiću teren kriv, pa isti je teren bio i Slobodi, i oni su se pripremali u Antaliji kao i većina klubova, rezmišljaj unaprijed, znaš kakvi te uslovi čekaju, teren ne smije biti izgovor.
Ko se još nada tituli, poremećen je, a ni u kupu se nema šta tražiti.
Što jest, jest.. nema većih seljaka od ovih Tuzlaka.
UPRAVI MINUS, JEŠIĆU MINUS, IGRAČIMA MINUS.
Upravi najveći minus, vjerujem da bi potpisali da uvijek Sarajevo bude u 6-7 mjesto ali da se posluje pozitivno, boli njih qrac za rezultate.
I da zaboravi, Ješiću teren kriv, pa isti je teren bio i Slobodi, i oni su se pripremali u Antaliji kao i većina klubova, rezmišljaj unaprijed, znaš kakvi te uslovi čekaju, teren ne smije biti izgovor.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 09 mar 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Naslov sa jednog portala;
Poruke iz Tuzle koje lede krv u žilama..
Bice svega na Kosevu.
Poruke iz Tuzle koje lede krv u žilama..
Bice svega na Kosevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.