Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeshaFCB
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NeshaFCB » 09 mar 2016, 19:36

Seljanija.
Sarajevska fina raja uvijek traži belaja i uvijek bježi na kraju.

Što se Husića tiče, mene bi bilo stid da je on prvi čovjek mog kluba... nevjerovatan ljakse.

Što se ostalog tiče, jasno je da se FKS gura... i da će tu teško Slobodi biti da ostane na vrhu.

Što se 20 hiljada tiče, Husić je sam sebi napravio problem, zna se koja utakmica je u pitanju i zna se da je olakšan posao Sarajevu u zadnjem kolu... I to zna svak živi ko prati PL.... I valjda Tužilaštvo nešto poduzme po ovom pitanju.... jer mnogi se kunu u te insititucije, evo im prilike da se pokažu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2016, 19:39

NeshaFCB je napisao/la:Što se 20 hiljada tiče, Husić je sam sebi napravio problem, zna se koja utakmica je u pitanju i zna se da je olakšan posao Sarajevu u zadnjem kolu... I to zna svak živi ko prati PL.... I valjda Tužilaštvo nešto poduzme po ovom pitanju.... jer mnogi se kunu u te insititucije, evo im prilike da se pokažu.
pitam se da li imaš mozga, da li misliš da bi neko prodao tekmu koja odlučuje o tituli, za, pazi sad, 20.000 KM :roll:

to prvo, a drugo, razlikuješ li premiranje od kupovine/prodaje tekme, a čovjek lijepo kaže "premije" ;)

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 09 mar 2016, 19:44

Chinaglia je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:Što se 20 hiljada tiče, Husić je sam sebi napravio problem, zna se koja utakmica je u pitanju i zna se da je olakšan posao Sarajevu u zadnjem kolu... I to zna svak živi ko prati PL.... I valjda Tužilaštvo nešto poduzme po ovom pitanju.... jer mnogi se kunu u te insititucije, evo im prilike da se pokažu.
pitam se da li imaš mozga, da li misliš da bi neko prodao tekmu koja odlučuje o tituli, za, pazi sad, 20.000 KM :roll:

to prvo, a drugo, razlikuješ li premiranje od kupovine/prodaje tekme, a čovjek lijepo kaže "premije" ;)
Nemoj podcjenjivati svoju inteligenciju. Nemam ništa protiv Slobode.

Ali ovaj vaš Husić je ovim ispao debil nad debilima i sam sebi, pa i klubu i takmičenju nanio ogromnu štetu u najavi.

Dakle, ili ćeš vjerovati svojoj glavi ili ćeš nasjesti na ovakva objašnjenja.

S tim, što je vjerovatno sam iznos dogovora bio veći za tu utakmicu, ali je jedna rata ostala neisplaćena.
Nisam im ja držao svijeću, ali dovoljno sam inteligentan da neke stvari rezonujem.

Ovo se rješava u 4 zida i izmedju 4 oka...

Doduše živimo u državi gdje je korupcija zaštitni znak i gdje će se ovo zaboravit za pola dana...
Evo, nek svaki objektivni pratilac Pl-a kaže iskreno jel prije 30-og kola čuo priču da je Sloboda premirana da "ne da sve od sebe"? Objektivno.

To su znali i mnogi mediji... Ali ćute...

Evo idealne šanse za istraživače da odrade priču, dobili su neočekivan poklon....

Ali neće biti ništa od toga.... država gdje se kupuje operacija, gdje se kupuje pregled....

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 mar 2016, 19:45

Svaka čast Husicu za ulaganje u Slobodu ali nije on čist lik.Djeluje mi takav da samo čeka neki belaj i u onoj utakmici u Tuzli Sloboda-Jedinstvo imao je neki duel sa našom upravom i mislim na još nekoj utakmici kad su bili u federalnoj ligi :mrgreen:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 mar 2016, 19:51

ovakvih kradja ni za Muniba nije bilo...domacin da dobije 8-9 kartona, reklo bi se mesarska utakmica, ubili ih..a ni nalik nicem takvom...mozda 1-2 ostrija starta za citavu utakmicu

10-ka Emerson zalutao u fudbal

vidim mediji su prenijeli utakmicu kao da je Sarajevo u najmanju ruku bilo ravnopravno..rekao sam im vec i ponavljam, dabogoda svaku odigrali kao ovu danas i vidjeli bi gdje bi dogurali

revans ne treba ni igrati, ili voditi juniore kad apsolutno nemas nikakvih sansi da igras sa ovakvim sudjenjem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2016, 19:56

Koliko je zutih danas Sloboda dobila ?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 19:57

Tuzlaci i kad pobjede sudije jim krive :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 mar 2016, 19:59

a ne mogu da vjerujem jbt novinara i domacina cuj ti pitanja i stava fakat sramota ccc ma daj nam farmu, v.brata i ostale gluposti :lol: :lol: :lol: :lol:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 mar 2016, 20:02

rodrigo87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zestok-s ... eva/186983
na drugom videu se jasno cuje od strane navijaca slobode sa zapada psovka "Mrs je.bo ti Vedran(boze sacuvaj) mater u pi.cku" .. Ja stvarno ne znam, isto je nas docekalo u Zenici prosle sezone vezano za neke nase rahmetli navijace... Treba reagovati na ovakve psovke.. Ovo je ODRON ODRONA ! slo slo slobodo, vidimo se uskoro :mrgreen:
Zajeban ovaj "je ba c" sto pokojnog Vedrana i djecu spominje. Kolika mrznja covjece, nevjerovatno...
Ali eto, kad se tekme stele, i tikva pukne, dodje do ovakvih scena.
Azmir kaze da Dino zna o cemu je rijec, a Dino kaze da on nema pojma o cemu se radi...
**** lud zbunjenog, licno mislim ja dino (u raji poznat i kao strumf) lud, ali eto...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 20:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:ovakvih kradja ni za Muniba nije bilo...domacin da dobije 8-9 kartona, reklo bi se mesarska utakmica, ubili ih..a ni nalik nicem takvom...mozda 1-2 ostrija starta za citavu utakmicu

10-ka Emerson zalutao u fudbal

vidim mediji su prenijeli utakmicu kao da je Sarajevo u najmanju ruku bilo ravnopravno..rekao sam im vec i ponavljam, dabogoda svaku odigrali kao ovu danas i vidjeli bi gdje bi dogurali

revans ne treba ni igrati, ili voditi juniore kad apsolutno nemas nikakvih sansi da igras sa ovakvim sudjenjem
inače odbrambenim igračima Slobode je dozvoljeno da igraju rukama kao i golman, najnovije FIFA pravilo :D :o :thumbup: :wave: kao i ono ako napraviš penal i imaš već žuti , ukoliko si ga napravio u Tuzli, ne broji se i ne dobijaš drugi žuiti a ni crveni :D :lol: :rol:

jesu te nedavno prebacili s rukometa na fudbal? ili još učiš pravila?
Rikardo je napisao/la:Koliko je zutih danas Sloboda dobila ?
7-8

5 na Duljeviću samo

:D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 mar 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 mar 2016, 20:03

ElCartel11 je napisao/la:Tuzlaci i kad pobjede sudije jim krive :lol:
Zar to nije dokaz da onda stvarno nije korektno suđenje u protivnom se ne bi bunili :?:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 mar 2016, 20:04

Chinaglia je napisao/la:

pretpostavljam premija za utakmicu sa zeljom na grbavici :lol: :lol: :lol: koliko znam normalno je davati premije samo sto je ovdje ocito bilo dacu ti sutra :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: bob, dana/u 09 mar 2016, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 20:04

SaLL/ihovic je napisao/la:
Zar to nije dokaz da onda stvarno nije korektno suđenje u protivnom se ne bi bunili :?:
Uvjek vam je neko drugi kriv, nikad vi sami.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 mar 2016, 20:05

na drugom videu se jasno cuje od strane navijaca slobode sa zapada psovka "Mrs je.bo ti Vedran(boze sacuvaj) mater u pi.cku" .. Ja stvarno ne znam, isto je nas docekalo u Zenici prosle sezone vezano za neke nase rahmetli navijace... Treba reagovati na ovakve psovke.. Ovo je ODRON ODRONA ! slo slo slobodo, vidimo se uskoro :mrgreen:
Fukare su skandirale Vedran Puljic u prvom poluvremenu na sto su Horde uzvratile aplauzom, a to sto medju Hordama ima svakakvih narkomana koji ulijecu u teren je druga prica.
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 mar 2016, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 20:06

bob je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

prepostavljam premija za utakmicu sa zeljom na grbavici :lol: :lol: :lol: koliko znam normalno je davati premije samo sto je ovdje ocitio bilo dacu ti sutra :lol: :lol: :lol:
Abdullahovo :lol: :D dođem ti :lol: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 mar 2016, 20:16

ElCartel11 je napisao/la:
Još jednom da napomenem forumaše koji NISU gledali utakmicu uživo da NE SERU bezveze jer pojma nemaju na šta je ovo danas ličilo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 mar 2016, 20:19

ackeey je napisao/la:
Zajeban ovaj "je ba c" sto pokojnog Vedrana i djecu spominje. Kolika mrznja covjece, nevjerovatno...
Ali eto, kad se tekme stele, i tikva pukne, dodje do ovakvih scena.
Azmir kaze da Dino zna o cemu je rijec, a Dino kaze da on nema pojma o cemu se radi...
**** lud zbunjenog, licno mislim ja dino (u raji poznat i kao strumf) lud, ali eto...
Vjeruj takvih bolesnika ima svugdje nije ni meni bilo baš ugodno ovo za slušat.Kad bi uporedio sjever sa zapadom pozitivno bi se iznenadio.Neki su čak ovdje i objašnjavali zbog čega je ta raja na zapadu takva i ko su zapravo ti ljudi ( kojih kod nas u Bosni ima mnogo ne samo u Tuzli da se razumijemo).Uglavnom bezbroj je situacija gdje Fukare maksimalno ispoštuju protivničke navijače evo naprimjer kada je Jedinstvo gostovalo ispoštovali smo max. SN poželili im dobrodošlicu sa sjevera dok su sa zapada drobili od do.Isti slučaj je i danas bio Fukare su skandirale Vedran a to što je par bolesnika uletilo u teren vama izgleda nije ništa spram jednog našeg :crazy:
SLOBODA do groba .

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 09 mar 2016, 20:21

Samo cu reci:

MITOMANI!

:facepalm:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 mar 2016, 20:28

ElCartel11 je napisao/la:
Nije uvijek vjeruj mi dosta smo mi šutili i pustili da se lomi preko naših leđa sad kad smo se pobunili svi su se digli kao vama je uvijek neko drugi kriv i sl.Nije uredu da jedan klub kao što je Sloboda i grad kao što je Tuzla tako omalovažavate znam da će krenut odmah priča kako ni mi ne poštujemo glavni grad ali kako se prema nama drugi postave tako i mi prema njima.Uostalom ko još gleda mišljenja nekih forumaša( osim pojedinih zaostalih forumaša koji ovdje svakodnevno vise i samo čekaju priliku da uvrijede nekog) kad većina stručnjaka i uglednih ljudi je sve reklo o sadašnoj Slobodi ;)
SLOBODA do groba .

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 mar 2016, 20:31

Al sta ovi govore hajdeeeee a stoje ko pi.ke hahaa joj cirkusa pokretnog

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.