PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Alpasinac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Alpasinac » 09 mar 2016, 20:12

Moggi je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
coelho41 je napisao/la: P.S.
slika
ako neko prepozna patiku nek mi se javi u PP da mu vratim..
:urnebes: :urnebes:
:tokralju:
Ako neko porepozna ...

slika

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 mar 2016, 20:12

let3 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Je li ima u Capajebu neki kurs "Mrzitelji Tuzle" ili nešto tako slično? Ne znam ko vas nauči da tako mrzite sve što ne dolazi iz Kantona Sarajevo...

Pozivate se na tuzlansko malograđanstvo mangupi i papani jedni to jeste forum huligani, pogledajte šta vam rade predstavnici navijačke skupine za koju se vežete...Dadne vam čovjek hljeba, a vi njega kamenom i sad izvlačite razloge iz pojedinih videa na kojem vam Tuzlaci s tribina psuju sve i živo i mrtvo, pogledali ste dva videa i ovdje palamudite.
Dočekali smo vas korektno, navijačkim pjesmama, bez tendencija za ikakav fizički sukob, nije nam problem bio što ste bili u sektoru odma kraj sjevera i skandirali smo vama u čast ime najljuće rane BH navijačke scene - Vedrana Puljića. Al očigledno je vama problem bio što ste tako kulturno dočekani i digli se ulijetat u teren.

U Tuzli je politika ne diraj me, ne diram te. Ne bi vam niko ništa opsovao niti bi ko koga udario da vi niste prvi krenuli. Ko vam je kriv što vam je Tuzla trn u oku. Sve što dobro dolazi iz Tuzle vi mrzite.. Ali neka opet ćemo mi bit fašisti, četnici, malograđani, seljaci ovakvi i onakvi, al da znate u Tuzlu su svi dobro došli i himna Srbije i himna Hrvatske će dobit aplauz i sve navijačke skupine su dobro došle niko neće fasovat, osim Manijaka i Hordi koje iz gostovanja u gostovanje pokazuju karakter Kantona Sarajevo..
Bez namjere da komentarišem citav post i ulazim u dublju diskusiju - samo mi reci, kakvi veze sad imaju Manijaci sa ovom pricom i dešavanjima danas :shock: :shock:
i oni su isto tako prošli put došli smjestili ih kilometar od sjevera na A sektor i nisu znali šta će od dosade bili fino dočekani i počnu palit baklje i petarde i bacat na obične ljude, gdje je struktura gledalaca penzioneri, sredovječni ljudi, žene i djeca...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 mar 2016, 20:13

samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol:
Kako mi je zao,ovako,kad na ruzan nacin,velika ljubav pukne :cry:
...ispadose iz cmara jedni drugima... :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 20:18

Sta kaze azmir Selimovicu rekao si im od punca dati 20.000 sto smo igrali za vas hahahahahhaha
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 09 mar 2016, 20:19

"malo bjeno bilo a?" kakav seljakluk, definitivno smanjuju prosjek inteligencije na balkanu,

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 09 mar 2016, 20:19

coelho41 je napisao/la:Je li ima u Capajebu neki kurs "Mrzitelji Tuzle" ili nešto tako slično? Ne znam ko vas nauči da tako mrzite sve što ne dolazi iz Kantona Sarajevo...

Pozivate se na tuzlansko malograđanstvo mangupi i papani jedni to jeste forum huligani, pogledajte šta vam rade predstavnici navijačke skupine za koju se vežete...Dadne vam čovjek hljeba, a vi njega kamenom i sad izvlačite razloge iz pojedinih videa na kojem vam Tuzlaci s tribina psuju sve i živo i mrtvo, pogledali ste dva videa i ovdje palamudite.
Dočekali smo vas korektno, navijačkim pjesmama, bez tendencija za ikakav fizički sukob, nije nam problem bio što ste bili u sektoru odma kraj sjevera i skandirali smo vama u čast ime najljuće rane BH navijačke scene - Vedrana Puljića. Al očigledno je vama problem bio što ste tako kulturno dočekani i digli se ulijetat u teren.

U Tuzli je politika ne diraj me, ne diram te. Ne bi vam niko ništa opsovao niti bi ko koga udario da vi niste prvi krenuli. Ko vam je kriv što vam je Tuzla trn u oku. Sve što dobro dolazi iz Tuzle vi mrzite.. Ali neka opet ćemo mi bit fašisti, četnici, malograđani, seljaci ovakvi i onakvi, al da znate u Tuzlu su svi dobro došli i himna Srbije i himna Hrvatske će dobit aplauz i sve navijačke skupine su dobro došle niko neće fasovat, osim Manijaka i Hordi koje iz gostovanja u gostovanje pokazuju karakter Kantona Sarajevo..

P.S.
slika
ako neko prepozna patiku nek mi se javi u PP da mu vratim..

ahahahahhaha valja u CAPAJBO BOSONOG AHAHAHAHAHAHHA koji merak gledat dok plaču na putu kući ahahahahhaa
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 mar 2016, 20:20

SarajlijaTM je napisao/la:

To mozda se pojedini lizali sa njima ali za vecinu vi i oni i vas grad sve isto S....

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 09 mar 2016, 20:21

Kako je gospodin Amar Osim znao koga treba izbaciti. Idemo opet ih izbaciti.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 mar 2016, 20:22

Alpasinac je napisao/la: Ako neko porepozna ...

slika
To vam kupio neki Živiničanin dok je bio na malom odmoru u obližnjem dućanu? :yawn:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 09 mar 2016, 20:24

HElo je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:

To mozda se pojedini lizali sa njima ali za vecinu vi i oni i vas grad sve isto S....
glup si

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 09 mar 2016, 20:24

Koja komedija,ne zna se sta je gore. Fukare koje na svom stadionu sakrivaju udarni trans ili Horde koje su dobile batine od redara :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 mar 2016, 20:25

:kafa:

slika
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 mar 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 20:25

Tuzlaci ne brinite se mi cemo vas izbaciti iz borbe za titulu, a vi s pitarima pravite scene a lizaliste se prosle sezone bas lijepo. Naguzimo vas mi nije problem ..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 mar 2016, 20:26

Ima li gdje ovih picketina iz tuzle? :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 20:26

[youtube][/youtube]

slika

Sad ce nas optuziti za prehladu

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 09 mar 2016, 20:27

Sve neki milioni, malezija, turkieh ...a duzni 20 milja....nema smisla... skupite bar vi navijaci i vratite dug.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 mar 2016, 20:29

zuhdija je napisao/la:glup si
Hvala ipak to nesto znaci kad dode od individue kakav si ti :thumbup:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 09 mar 2016, 20:29

Dino Selimovic objavio rat kriminalu i korupciji u BH fudbalu
lezVe do bagro

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2016, 20:30

slana_krv je napisao/la:Sve neki milioni, malezija, turkieh ...a duzni 20 milja....nema smisla... skupite bar vi navijaci i vratite dug.
Zato cete popusti na Kosevu na ovaj ili onaj nacin. :wave: (hoce reci ispasti iz kupa)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 20:31

Dino je isprdak Tana

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46 i 24 gosta.