PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

HElo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HElo » 09 mar 2016, 20:31

Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje ovih picketina iz tuzle? :urnebes: :urnebes:
Sto da nisi sta zaboravio na tribinima ?

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 mar 2016, 20:31

coelho41 je napisao/la:Je li ima u Capajebu neki kurs "Mrzitelji Tuzle" ili nešto tako slično? Ne znam ko vas nauči da tako mrzite sve što ne dolazi iz Kantona Sarajevo...

Pozivate se na tuzlansko malograđanstvo mangupi i papani jedni to jeste forum huligani, pogledajte šta vam rade predstavnici navijačke skupine za koju se vežete...Dadne vam čovjek hljeba, a vi njega kamenom i sad izvlačite razloge iz pojedinih videa na kojem vam Tuzlaci s tribina psuju sve i živo i mrtvo, pogledali ste dva videa i ovdje palamudite.
Dočekali smo vas korektno, navijačkim pjesmama, bez tendencija za ikakav fizički sukob, nije nam problem bio što ste bili u sektoru odma kraj sjevera i skandirali smo vama u čast ime najljuće rane BH navijačke scene - Vedrana Puljića. Al očigledno je vama problem bio što ste tako kulturno dočekani i digli se ulijetat u teren.

U Tuzli je politika ne diraj me, ne diram te. Ne bi vam niko ništa opsovao niti bi ko koga udario da vi niste prvi krenuli. Ko vam je kriv što vam je Tuzla trn u oku. Sve što dobro dolazi iz Tuzle vi mrzite.. Ali neka opet ćemo mi bit fašisti, četnici, malograđani, seljaci ovakvi i onakvi, al da znate u Tuzlu su svi dobro došli i himna Srbije i himna Hrvatske će dobit aplauz i sve navijačke skupine su dobro došle niko neće fasovat, osim Manijaka i Hordi koje iz gostovanja u gostovanje pokazuju karakter Kantona Sarajevo..

P.S.
slika
ako neko prepozna patiku nek mi se javi u PP da mu vratim..
:clap:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 09 mar 2016, 20:32

Mrš u najnoviji pazar :urnebes: jbt, pa 5 zaštitara ih prebi :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 20:33

HElo je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje ovih picketina iz tuzle? :urnebes: :urnebes:
Mislim da mu je bubreg ostao na stazi

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 mar 2016, 20:33

Rikardo je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Sve neki milioni, malezija, turkieh ...a duzni 20 milja....nema smisla... skupite bar vi navijaci i vratite dug.
Zato cete popusti na Kosevu na ovaj ili onaj nacin. :wave: (hoce reci ispasti iz kupa)
Ispali smo mi već, to svaka budala zna. Eto i ti da saznaš, red je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 20:33

HElo je napisao/la:
NJemu moze samo shift ostati negdje na podu u kuci
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 09 mar 2016, 20:33

HElo je napisao/la:
zuhdija je napisao/la:glup si
Hvala ipak to nesto znaci kad dode od individue kakav si ti :thumbup:
Nema na cemu, ipak si ti primat sa majevice.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 mar 2016, 20:34

HElo je napisao/la:
znam samo da su vama muda ostala na tribini kako skociste na tatran stazu :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 mar 2016, 20:34

amazon je napisao/la:
HElo je napisao/la:
:rol: :rol: :rol:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 09 mar 2016, 20:36

Rikardo je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Sve neki milioni, malezija, turkieh ...a duzni 20 milja....nema smisla... skupite bar vi navijaci i vratite dug.
Zato cete popusti na Kosevu na ovaj ili onaj nacin. :wave: (hoce reci ispasti iz kupa)
Znam, sve mi je danas bilo jasno....naopaka drzava a ljudi jos gori. . :(

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 mar 2016, 20:36

Evolution87 je napisao/la:
HElo je napisao/la:
znam samo da su vama muda ostala na tribini kako skociste na tatran stazu :rol:
Nije bilo potrebe ni da ulazimo onih 7 redara su vam prebrojali prsljenove sasvim zadovoljavajuce :lol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 mar 2016, 20:38

amazon je napisao/la:
HElo je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 09 mar 2016, 20:39

Sreca pa Ibrak vise nije dio kluba, pomeo bi danas Azmira i ostale ispred one kucice :lol: :lol: :lol: Koji seljakluk, od tribina do funkcionera.. Ovim iz Tz puna usta jedinstva antifasizma, a danas neke Arkane i četnike spominju, onda ovi vodjeni narkomanom tzv. chipom likom s mozda najnizim IQ u kantonu ulijecu na atletsku, pa onda sisati place za 20 hiljada, a fening ne zna sta ce amidza zavrno pipe ****, sve u svemu hvala vam na danasnjoj komediji :tokralju: :tokralju:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 mar 2016, 20:40

Samo ste **** prava,za ono psovanje Vedrana...

Toliko,previse smrdite ovdje,odoh

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 09 mar 2016, 20:40

Pišu ne vole ni HZ ni TM, a na utakmici Sarajevo-Sloboda prošle sezone pjevali "bit će Željo ku*ac šampion.." naginjući na stranu Hordi Zla. Kažete pojedinci, ja vidio i čuo da je svaki pojedinac to pjevao i ko god od Fukara da je otišao na gostovanje to bi pjevao jer vođe tako rekle. Mnogo ste čudni kao navijačka skupina, a kao i grad. Seljački povici treneru Sarajeva, psovke sa glavne tribine. Nisu ni Horde zlatne, narkomančine, al' što sad prosipate muda kad su eventualno 2-3 protivnička navijača došla u sukob i gađate kamenjem s ograde 5 metara daleko.

Što se tiče suđenja gledate li vi evropske utakmice? Znate li kakvih grešaka ima u ligi 5?

Ovo piše neko ko nema veze ni sa jednim klubom iz BiH, nego neko ko želi bolji bh fudbal.
Wir leben dich Schalke 04!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 09 mar 2016, 20:41

Haj da vidimo i tog Zelju...ovo do sad sto nam je dolazilo sve ni ko laksi trening zajedno nije bilo

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 mar 2016, 20:42

MosaaRajvosa je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Pocijepat cemo vam mrezu na Kosevu, pa makar i sa deset igraca.

Naravno da nismo. Imate vi jos da naucite o gradjanskoj kulturi, da bi se mogli staviti u istu recenicu sa nama.

Dobili ste po p i na terenu i na tribini. Kus seljacine sarajevske :shhh:

Jesmo jesmo princeze tuzlanske. Na tribini pogotovo od vas, sakrili mi naš transparent jer ste krenuli na nas na našem stadionu! Ja bi se dobro zacrvenio na vašem mjestu.. ali šok je da vas nije stid da pricate o kulturi: https://www.youtube.com/watch?v=2h2RN98vJ-Y
https://www.youtube.com/watch?v=v8CYcPHPMo8 POKLOPITE SE MALOGRAĐANI BOLJE VAM JE. Ne blamirajte se dalje!
Poklopio bi se ja druze. Dolazis u kucu nekom, krades ga na njegovom, ponasas se bahato i onda jos kazes malogradjani jer si naljutio domacina. Tipicna seljacina sarajevska :shh:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 09 mar 2016, 20:42

Sarajevski lobi uzima maha
lezVe do bagro

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 mar 2016, 20:43

boomerang5 je napisao/la:Haj da vidimo i tog Zelju...ovo do sad sto nam je dolazilo sve ni ko laksi trening zajedno nije bilo
bice kao 2012. kada ste ispali... do tada uzivajte na prvom mjestu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 09 mar 2016, 20:44

jovanmaksimovic je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:Haj da vidimo i tog Zelju...ovo do sad sto nam je dolazilo sve ni ko laksi trening zajedno nije bilo
bice kao 2012. kada ste ispali... do tada uzivajte na prvom mjestu...
drago mi je da si siguran...uzivajte na 5-6 mjestu, kojim ste vec zadovoljni do tad :wave:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mnon46, Pact1921, VolimBiH96 i 39 gostiju.