Ma ja sam realan sto se tice najbolje ekipe, svjestan sam bio i kad je Zeljo harao, i kad je Sarajevo najjace bilo...wobly92 je napisao/la:Pirova pobjeda brate. Bolji smo bili za 3 gola barem. I sudija ih nije spasio poraza ipak. Al očekuje se crveni na Koševu i onda penaltik ako ne uspiju dat gol ni tad, živi bili pa vidjeli. Bruka su za državu kad se moraju ovako vadit a lošiji su na terenu 3x.BadrHari je napisao/la:Tuzlaci, ispali ste gospoda danas za njih.
Ne upustajte se u rasprave sa djecom na ovom forumu.
Dokazali ste da ste bolja ekipa na terenu, jedino sto su pitari imali je dobra navijacka skupina, a kako su ih i tu na ruke ispucali zastitari, hvataju se za slamku.
Samo kulirajte, pobijedili ste, olicenje prosjecnog sarajlije je danas Chipe, vođa navale na sjever
Ali sada ste to vi, sto mi je drago.
Tuzlaci su raja, nemaju komplekse ko neki ( npr vise vrijednosti, drzave u drzavi, superiornosti ), tako da ne sumnjam da ćemo vas ugostiti ljetos na Bilinom za Europsku utakmicu.
Ima pravde, sve se vrati eventualno, tako da se ne trebate brinuti. Zeba i ekipa na celu sa Husrefom ako nastavi ovako, ide do kraja.
Vidite kako se oni jedu, mislio sam da su veliki u porazu, ali pokazuju pravo lice