"Dobar rezultat,s obzirom da smo imali 3-4 100% sanse,akoBogda pobjediti u revansu i proci. Naprijed Saraj'vo."
Jbt šta su ovo njima pustili na radiju, Sarajevo - Vrbanjuša iz '98?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Njima penal, nama 10+ ofsajd pozicija i crveni karton. Kuću ulažem.Aerials je napisao/la:Kol'ko vas planira uplatiti da će bit' penal za njih na Koševu?
de ti nama nadji posao kakav, da ne propustamo vise ovo ponizavanje pitara na svakom mogucem nivouDoeTz je napisao/la:Evo sta mi pise jaran
Ako izdrzim ove 4 godine naci cemo nestoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
de ti nama nadji posao kakav, da ne propustamo vise ovo ponizavanje pitara na svakom mogucem nivou
Ja još uvijek čekam naš pad formeVelikiKemo je napisao/la:Najviše volim kad nas potcjenjuju.Tako je cijelo prvenstvo a mi deremo redom.Svršit im u stau na Koševu akbg
PostPostao/la SiouxLukavac » 09 mar 2016, 19:34krmpotich je napisao/la:Kaze ljaxe iz Lukavca:
"Što jest, jest.. nema većih seljaka od ovih Tuzlaka."
![]()
![]()
Pa sta ste uradili zadnji put ? Ajd sjeti se...argentarium80 je napisao/la:Najsmjesnije je sto sinoc, (ne mogu sada se vracati , traziti postove) ponizavate navijace Zelje ,Manijake...kao oni su losi , neorganizovani a Horde su dobre, kulturne...haha eto, sto vam ga zavalise...Manijaci , odu u Banja Luku , budu jaci nego Lesinari, odrade sve kulturno i jos pobijede.Treba jos puno godina da bar budete na pribliznom nivou kao Manijaci.
Izgleda da nam se i tu sprema mećanje za sjećanje!boomerang5 je napisao/la:Zna li neko, jesmo li ovim prebacivanjem sa nedelje na subotu ostali uskraceni za prijenos iz Viteza ? Obzirom da ce prenosi Sarajevo na mojatv, a Olimpic na BHT ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.