Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
let3
-
Kontakt:
coelho41 je napisao/la:
i oni su isto tako prošli put došli smjestili ih kilometar od sjevera na A sektor i nisu znali šta će od dosade bili fino dočekani i počnu palit baklje i petarde i bacat na obične ljude, gdje je struktura gledalaca penzioneri, sredovječni ljudi, žene i djeca...
jesu li ovo ti penzioneri i srednjevjecni ljudi sa zapada Tušnja, koji psuju ovakve gadosti
fujj kakve primitivne psovke, još psuje pokojnog Vedrana

-
zuhdija
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Sarajlije kad nemaju sta,uhvate se psovki na tribinama,bas me zanima kako je kod njih..jos ih danas rumeni osramotise i dobise batine haha..
Sav krkanluk i olicenje papka se ogleda u Sarajevu..
Selimovic htjeo borbu protiv korupcije u fudbalu,a covjek podmicivao na sve strane

koliko samo mrzite glavni grad a sve biste dali da makar pridjete njemu. zato tuzlanske studentice vole sarajevsku kurcinu.

-
RollMan
-
Kontakt:
Kolko god su ovi iz Zap. Mostara U sa krstom u istom slovu , gospoda su za neandertalce i kozoyebe , oni Jesica aplauzom dočekali.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
MosaaRajvosa
-
Kontakt:
Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 21:42
Format je napisao/la:Hocel Fukarice doci u Sarajevo,bas me zanima
Doci ce vjerovatno, samo sto naša murija radi posao za razliku od ovih tuzlanskih. Ja se ne sjecam kad je zadnji put bio belaj u Sarajevu na nekoj utakmici...Onako olako uletiti na teren kao danas, ovdje je nemoguća misija..
Koliko god Sarajevo kao grad zaostaje za Evropom toliko ostali gradovi BiH zaostaju za Sarajevom, ovo je nazalost istina koju što prije shvate lakše ce im biti
Zadnja izmjena:
MosaaRajvosa, dana/u 09 mar 2016, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
-
amazon
-
Kontakt:
MosaaRajvosa je napisao/la:Format je napisao/la:Hocel Fukarice doci u Sarajevo,bas me zanima
Doci ce vjerovatno, samo sto naša murija radi posao za razliku od ovih tuzlanskih. Ja se ne sjecam kad je zadnji put bio belaj u Sarajevu na nekoj utakmici...Onako olako uletiti na teren kao danas, ovdje je nemoguća misija..
Ako dodu Tuzlaci, hoS ih cekat s tastaturom i misem u ofanzivi?

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
Tristan
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:coelho41 je napisao/la:
i oni su isto tako prošli put došli smjestili ih kilometar od sjevera na A sektor i nisu znali šta će od dosade bili fino dočekani i počnu palit baklje i petarde i bacat na obične ljude, gdje je struktura gledalaca penzioneri, sredovječni ljudi, žene i djeca...
jesu li ovo ti penzioneri i srednjevjecni ljudi sa zapada Tušnja, koji psuju ovakve gadosti

Ovo je onaj lik sto zove Jogeta, ako nije onda je slicnost glasa 99%.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
MosaaRajvosa
-
Kontakt:
Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 21:45
amazon je napisao/la:MosaaRajvosa je napisao/la:Format je napisao/la:Hocel Fukarice doci u Sarajevo,bas me zanima
Ako dodu Tuzlaci, hoS ih cekat s tastaturom i misem u ofanzivi?

Zar ti opet hoces u Banoviće malo?

Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
-
harry_90
-
Kontakt:
zuhdija je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sarajlije kad nemaju sta,uhvate se psovki na tribinama,bas me zanima kako je kod njih..jos ih danas rumeni osramotise i dobise batine haha..
Selimovic htjeo borbu protiv korupcije u fudbalu,a covjek podmicivao na sve strane

koliko samo mrzite glavni grad a sve biste dali da makar pridjete njemu. zato tuzlanske studentice vole sarajevsku kurcinu.

Nikad ne bih mijenjao svoju Tuzlu za taj grad,ustvari ne znam i kako se zove vise,da li ima pravih sarajlija,sad je to mali sandzak...to ti hebavo pa znas,mada sumnjam..vole i sarajevske tuzlansku ne znam koliko si upucen pa da ti obogatim znanje..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Moggi
-
Kontakt:
Format je napisao/la:Hocel Fukarice doci u Sarajevo,bas me zanima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa valja vratit patike, moraju
Zarathustra
-
artemis77
-
Kontakt:
Zadnji put da sam gledo ovaj odron od lige, jednostavno ne vrijedi dat 10 maraka da slusas 90 minuta yebqvanje svega po spisku. Sit sam stalnog zaljenja na suce, dolazenja na uftkmice samo da se vidi neko sranje, i sit sam toga da niko ne razgovara o utakmici i desavanju na terenu. Mogu pisat 16 dana cega sam sit, al samo da ja pitam novinara isto pitanje koji je on postavio treneru sarajeva "je li te sramota". Kakva bljuvotina fuj.
Walk on, with hope in your hearts.
-
zuhdija
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sarajlije kad nemaju sta,uhvate se psovki na tribinama,bas me zanima kako je kod njih..jos ih danas rumeni osramotise i dobise batine haha..

Nikad ne bih mijenjao svoju Tuzlu za taj grad,ustvari ne znam i kako se zove vise,da li ima pravih sarajlija,sad je to mali sandzak...to ti hebavo pa znas,mada sumnjam..vole i sarajevske tuzlansku ne znam koliko si upucen pa da ti obogatim znanje..

mozda ali i kod vas je tuzla sada pola istocne bosne. pa ovdje je mnogo vasih studentica sto se skidaju za 2 km, da ti ne pitam sta rade za 3
-
MosaaRajvosa
-
Kontakt:
Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 21:47
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
-
Convicts1988
-
Kontakt:
Postao/la Convicts1988 » 09 mar 2016, 21:47
Format je napisao/la:Ma nema vecih sabana od Robijasa i Fukara da ga ****
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma tako je maliii

-
TzXHc
-
Kontakt:
RollMan je napisao/la:Kolko god su ovi iz Zap. Mostara U sa krstom u istom slovu , gospoda su za neandertalce i kozoyebe , oni Jesica aplauzom dočekali.
I širokobriježani su gospoda

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
MosaaRajvosa
-
Kontakt:
Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 21:49
artemis77 je napisao/la:Zadnji put da sam gledo ovaj odron od lige, jednostavno ne vrijedi dat 10 maraka da slusas 90 minuta yebqvanje svega po spisku. Sit sam stalnog zaljenja na suce, dolazenja na uftkmice samo da se vidi neko sranje, i sit sam toga da niko ne razgovara o utakmici i desavanju na terenu. Mogu pisat 16 dana cega sam sit, al samo da ja pitam novinara isto pitanje koji je on postavio treneru sarajeva "je li te sramota". Kakva bljuvotina fuj.
Nije ono vidilo novinara, što je najgore vecina tuzlaka se ponosi njime!

Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
-
shalabajzer
-
Kontakt:
Postao/la shalabajzer » 09 mar 2016, 21:49
let3 je napisao/la:coelho41 je napisao/la:

Pokoj dusi (rahmet mu ) Vedranu nek pociva u miru.....Stalno se povlaci to psovanje Vedrana, prije bilo Markale, pa price o psovanju Srebrenice i sl. Vi da toliko mislite o Vedranu (cast onih par momaka sto je i Vedranov brat rekao neki dan u intervju) gledali bi svim silama da se rijesite tih nagudranih likova koji iz utakmice u utakmicu prave belaje.Nema grada u BiH da niste imali belaj.Svi vas mrze jelde ?? Vedranov lik bi trebao da bude vodilja i opimena vama da ubuduce ne pravite sranja....
-
amazon
-
Kontakt:
Ovo je lijepo gledati. Do neki dan se lizali sup.ci a sad se prepiru b(p)ravo za pitare i fukare..

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
zuhdija
-
Kontakt:
amazon je napisao/la:Ovo je lijepo gledati. Do neki dan se lizali sup.ci a sad se prepiru pravo za pitare i fukare..

sto mi ne odgovori jarane kako uspjevas tolko nikova imati a da te ne baniraju?
-
rigotina
-
Kontakt:
Meni je danas bozic
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.