FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
meni je najdraze od svega sto sam vidio babuku kako je ljut, inatdzija je to 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Koliko su mi ovi pitari odvratni... Fuj... Losi su drama, bolje Vitez odigrao na Tusnju nego oni, ali oni su Sarajevo, divovi, a kupuju sudije, a i sa sudijama su katastrofa... Nadam se da ih prolazimo, da im pokazemo da su goli ****
SVI U VITEZ
SVI U VITEZ
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Brat mi je ost'o bez glasa, a bio je samo na prvom poluvremenu
I đubre jedno nije me ni ponudio da idem s njim
ne reci da ti nisam nudio, doduse protiv Radnika, but stillAerials je napisao/la:Brat mi je ost'o bez glasa, a bio je samo na prvom poluvremenu![]()
evo, nudim ti da idemo skupa protiv Selje
kako mi je bila smijesna situacija kod slobodnjaka iz kojeg je gol pao, situacija kao narucena za Sarica, posto je ljevak, a njega nigdje u blizini, jer Zeba ne da nikome da guzi Sarajevo osim njega 
Imam ugovoreno već sa nekoliko ljudi za Selju, ho'š ti sa nama? 
Odlicno odigrano sa nase strane danas, steta sto je ostalo u sjeni radi nemilih dogadjaja.
U Vitez sto vise da nas ode, i tamo ce biti igrica ne sumnjam u to
U Vitez sto vise da nas ode, i tamo ce biti igrica ne sumnjam u to
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Karanje je nauka.
pa mogao sam i ja tebe pozvati da ides s mojim drustvomAerials je napisao/la:Imam ugovoreno već sa nekoliko ljudi za Selju, ho'š ti sa nama?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
idu sad ove tekme ko na traci...zaboravit sto prije ovu tekmu i okrenut se vitezu...sa njima za manje od 72 sata...gdje smo,kakvi smo...kartoni,povrede ..u kakvom sastavu istrcati....i dole ce biti tesko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Idemo dalje,hebes jalijase i rumene iz okoline..pobjeda protiv Viteza i nadat se da Celik pobjedi Zrinjski.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Chinaglia je napisao/la:pa mogao sam i ja tebe pozvati da ides s mojim drustvomAerials je napisao/la:Imam ugovoreno već sa nekoliko ljudi za Selju, ho'š ti sa nama?
Vidjet ćemo šta će bit'
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
dajte podatke za subotu ko to bolje prati....U SUBOTU MORAMO POMOCI MOMCIMA....MORAMO,ZADUZILI SU NAS ...MORA NAS BAR 400 DOLE OTICI
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:dajte podatke za subotu ko to bolje prati....U SUBOTU MORAMO POMOCI MOMCIMA....MORAMO,ZADUZILI SU NAS ...MORA NAS BAR 400 DOLE OTICI
Pored svega ovog sad, oni prođoše neopaženo. Al yebavali su im i kad smo izlazili sa stadiona tamo pored svlacionica a Amer izvirio glavicu i gleda, nešto mi ga i žao bi. Šta ću tak'i sam.Chinaglia je napisao/la:highlight danasnje tekme, ebavanje matere Bekicima
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sad vidje snimak sa FTV-a u vezi danasnjih nereda, malo bolje zumirano .. Pa nije vam ovo Zvornik budale jedne 
- Beduin
- Kontakt:
I otici ce, be sure.NYKnicks Fan je napisao/la:staragarda je napisao/la:dajte podatke za subotu ko to bolje prati....U SUBOTU MORAMO POMOCI MOMCIMA....MORAMO,ZADUZILI SU NAS ...MORA NAS BAR 400 DOLE OTICI
U kupu valjda Stjepanovic i Kostic nece moci igrati radi zutih, a u prvenstvu mislim da niko nije suspendovan, ali zato dosta igraca je ugrozeno u toj utakmici i strah me upravo radi naredne, veoma bitne utakmice, protiv Zelje. Zeljo se zahuktao i ima strasan tim, ali o njima cemo nakon Viteza i Sarajeva.
SVI U VITEZ, kao nikada do sad. Odusevili su me i danasnjom posjetom, cini mi se 3000+/- ljudi da je bilo, odlicna posjeta. Vec neki momci su potvrdili da idu u Vitez, to mi je drago.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eno Bekic se vec zali po drustvenim mrezama kako su mu roditelje vrijedjali a podrska ne jenjava. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
slikdaj, da vidimoOmerbavarac je napisao/la:Eno Bekic se vec zali po drustvenim mrezama kako su mu roditelje vrijedjali a podrska ne jenjava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.