NKMramor je napisao/la:Ajmo budaleeeeeee!!!![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NKMramor je napisao/la:Ajmo budaleeeeeee!!!![]()
![]()
![]()
A ovaj drugi se predomisli da napadneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo ga, vidi sto pobjeze hahahahNYKnicks Fan je napisao/la:Onog jednog je M.... resetovao na fabricke postavke![]()
Sjecat ce se ove utakmice kad godbude kakva promjena vremena![]()
![]()
Nisam fan ni Slobode ni Sarajeva ali ovakve gadosti govoriti čovjeku koji te ničim nije isprovocirao i to još snimiti je na samom dnu ponašanja ljudske vrste.Pogledao sam snimak i trener Sarajeva je ostao dostojanstven i pore tih gadosti što su mu dovikivaliX31987 je napisao/la:pametnom dovoljno, i to prije tekme
mater četničku, ovo ono![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
M.K ljudi nisu ni znali o kome se radi..ali dobro ebiga meni nije samo jasno sto su oni ovo uradili na poluvremenu cekali da ovi nasi idu pisat, kupit pivo i to?..smjesna je ova nasa tifo scena kad ce se jednom pocet kao pljaci, rusi i td..a ne ovako napravis gresku u koracima pa naletis na M.K i to u trenutcima kad tribina se prazni na poluvremenusolinas je napisao/la:Ubio ga je.a imaju i slike onaj prvi sto je prisao tribini M.skace na stazu i suta ga,kada 20 sekundi kasnije suta drugog kod njihovog kavezaNYKnicks Fan je napisao/la:Onog jednog je M.... resetovao na fabricke postavke![]()
Sjecat ce se ove utakmice kad godbude kakva promjena vremena![]()
Gigant
Moj @ zlaja moramo se malo našaliti.APSOLUTNO SAM PROTIV NASILJA NA STADIONIMA i zato ne pišem o ovim debilima sa svih strana koji nemaju pojma o životu, koji samo čine svojim klubovima itd.Bio sam siguran u vašu pobjedu jer imam oči i dovoljno znanja o fudbalu, Sarajevu tek slijedi haos.Sve ovo što su zakuhali fening i kompanija će pokusati i to na zahtjev vlastitih navijača.Pitari su zayebani navijači, ne prihvataju prosjek a ovi su im upravo prosjek servirali i šaltaju ih o mega ciframa koje prave klubu na razne načine.Igrom slučaja dosta toga znam i samo čekam vulkan sa Istoka i Sjevera, bit će svega.zlajci je napisao/la:Dobar si druze, dobarnarodniheroj je napisao/la:Predlažem da se ponovo uspostavi ljubav na relaciji fu-pi , neka ovi daju obećanu cvaju a neka ovi vrate patike pitićima![]()
![]()
Kako smo bili tuzni preko zime i dugo ocekivali nastavak vratilo nam se vec za 10 dana s bonusima.
Vidim i tvojim dobro ide.
Kako stoji vulkan bi mogao biti vec u utorak.narodniheroj je napisao/la:Moj @ zlaja moramo se malo našaliti.APSOLUTNO SAM PROTIV NASILJA NA STADIONIMA i zato ne pišem o ovim debilima sa svih strana koji nemaju pojma o životu, koji samo čine svojim klubovima itd.Bio sam siguran u vašu pobjedu jer imam oči i dovoljno znanja o fudbalu, Sarajevu tek slijedi haos.Sve ovo što su zakuhali fening i kompanija će pokusati i to na zahtjev vlastitih navijača.Pitari su zayebani navijači, ne prihvataju prosjek a ovi su im upravo prosjek servirali i šaltaju ih o mega ciframa koje prave klubu na razne načine.Igrom slučaja dosta toga znam i samo čekam vulkan sa Istoka i Sjevera, bit će svega.zlajci je napisao/la:Dobar si druze, dobarnarodniheroj je napisao/la:Predlažem da se ponovo uspostavi ljubav na relaciji fu-pi , neka ovi daju obećanu cvaju a neka ovi vrate patike pitićima![]()
![]()
Kako smo bili tuzni preko zime i dugo ocekivali nastavak vratilo nam se vec za 10 dana s bonusima.
Vidim i tvojim dobro ide.
Mi smo konačno na pravom putu, tj konačno se vide rezultati rudarskog posla predhodne dvije godine, mislim da ne postoji mogućnost da se mašina zaustavi...
PS bježi bolan sa ove teme, ja ufuro da smo na općim disksijama
HahhahahahFrancescoTotti je napisao/la:.
Gdje su na patikama obiljezja hz
cime se ponosis?fukare987 je napisao/la:
nije to care provaljivanje, nego samo da se vidi da se uradilo koliko se moglo jer svi pametuju svi sve znaju svi huligani, oni bi ovo oni bi onoRaonffa je napisao/la:A i ova prva slika, kontam knock out mu zadao Tuzlak kad ono malo ga nogom nabio![]()
Nisam ni na jednoj strani al' ovi pojedinci iz Tuzle se provaljuju sa ovim slikama i videima.
Majke mi ovom totiju treba zabraniti net, nema smisla jbtBadrHari je napisao/la:HahhahahahFrancescoTotti je napisao/la:.
Gdje su na patikama obiljezja hz
Ma sve uredu to, al' mi smiješno što postavljate slike u fazonu ono isprebijali ih vi a kontakt između navijača minimalan. Ovakav kontakt bude kad se djeca pobiju kad igraju fudbala na male...fukare987 je napisao/la:nije to care provaljivanje, nego samo da se vidi da se uradilo koliko se moglo jer svi pametuju svi sve znaju svi huligani, oni bi ovo oni bi onoRaonffa je napisao/la:A i ova prva slika, kontam knock out mu zadao Tuzlak kad ono malo ga nogom nabio![]()
Nisam ni na jednoj strani al' ovi pojedinci iz Tuzle se provaljuju sa ovim slikama i videima.
sta god da se uradi ne valja, kad u zvorniku im lik skida trans ne treba uletit hladna glava pametne horde zla bla bla ovdje ulete junaci jebote zatrcali se bukvalno u batine il su ocekivali da ih specijalna nagradi za ovaj glup potez? njih 20 kao nesto krenuli i stadose pred 5 zastitara...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.