Slazem se s tobom.Raonffa je napisao/la:
A potez Hz je svakako za osudu, u to nema sumnje.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pitari svi vide da vam uprava maže oči...Al ozbiljno, bez zafrkancije..vi i sami vidite da vam ekipa nema pojma, da se više gubi nego što igra fudbal. Dino malo podmaže da ide lakše, samo što ne pomaže ni to u tolikoj mjeri..
još ako se i sudije počnu bunit da im duguje pare...
još ako se i sudije počnu bunit da im duguje pare...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili.. 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pametno su ovo Horde htjele odigrati,cekali polupraznu tribinu i onda ulet..izvlakusa im je sada neki sekjuritiji tamo vamo al realno ste i sisli samo da isprovocirate neki sukob,kad ste vidjeli sta samo 1 momak moze trci nazad,mada su po slikama vidim neki krenuli i ranije..kamenjem ste vi prvi poceli,mi vratili,to je normala..slicna scena kao na BG derbiju prosle godine..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- amazon
- Kontakt:
Jarane MIre dobio batina opasnihRinuka je napisao/la:15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili..

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Totti tebra nemoj se ljutiti, ali treba priznati kada se deblji kraj izvuce.
Par sekuritasa vam, ne samo drzalo crtu, nego i iscipelarilo. Cekalo se da fukare odu na pauzu da se nesto pokusa.
Glup potez zaletit se na tribinu od par stotina ljudi
Par sekuritasa vam, ne samo drzalo crtu, nego i iscipelarilo. Cekalo se da fukare odu na pauzu da se nesto pokusa.
Glup potez zaletit se na tribinu od par stotina ljudi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Probisvjet
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I ja sam, pa se ne kurcimamazon je napisao/la:Jarane MIre dobio batina opasnihRinuka je napisao/la:15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Na poluvremenu kralu halooo..naletili ste na buduceg UFC borcaRinuka je napisao/la:15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili..

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- amazon
- Kontakt:
Pa dze Ebe mangup bio, slikao se za fbRinuka je napisao/la:I ja sam, pa se ne kurcimamazon je napisao/la:Jarane MIre dobio batina opasnihRinuka je napisao/la:15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili..

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
dje su to fukare otisle, nije tusanj westfalen 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ako me oci ne varaju, na jos jednog koji je u tim vodama, samo sto je ovaj medju njih uskocioSaltCityAttack je napisao/la:Na poluvremenu kralu halooo..naletili ste na buduceg UFC borcaRinuka je napisao/la:15 likova vam se zaletilo na tribinu,vi se sasrali i kasnije trcite iza zastitara i bacate kamenice.. i jos se na kraju kurcite sa tim sto ste isutali momka kojeg su zastitari oborili..

jel ovo onaj karac ufc borac fol nekadasnji vodza u smedzem
Zar si naso mireta na klipuamazon je napisao/la:Pa dze Ebe mangup bio, slikao se za fbRinuka je napisao/la:I ja sam, pa se ne kurcimamazon je napisao/la:
Jarane MIre dobio batina opasnih![]()

Nisam ga ja skonto
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
. . pa kad se svi slažete, šta koji kuurac hoćete . . . da li smo vas trebali pustiti da uzmete trans ili šta . . .ne razumijem šta vam nije jasno . .FrancescoTotti je napisao/la:Slazem se s tobom.Raonffa je napisao/la:
- SarajlijaTM
Cuj borbom protiv nasilja hahahahahahahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To sto niste smjeli skociti i braniti trans, nego ste cekali kornjace i zastitare pa onda trcali iza njih i gadjali nasTuzlak04 je napisao/la:. . pa kad se svi slažete, šta koji kuurac hoćete . . . da li smo vas trebali pustiti da uzmete trans ili šta . . .ne razumijem šta vam nije jasno . .FrancescoTotti je napisao/la:Slazem se s tobom.Raonffa je napisao/la:

Fukarama vazda nesto smeta, il su im vodje u zatvoru, il ne vozi autoprevoznik u Mostar, il su im skupe karte, pada kisa, evo sad se vade i na poluvrijeme.

[youtube][/youtube]
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kao prvo ja nisam bio danas u Tuzli.Tuzlak04 je napisao/la:. . pa kad se svi slažete, šta koji kuurac hoćete . . . da li smo vas trebali pustiti da uzmete trans ili šta . . .ne razumijem šta vam nije jasno . .FrancescoTotti je napisao/la:Slazem se s tobom.Raonffa je napisao/la:
Kao drugo nismo mi ti koji svrsavamo na tri patike
a sav 'posao' za fukare uradila policija i zastitari te jedna mrcina koja je jednom udarila momka nogom i drugi put udarao one koji su na zemlji...
I da odgovorim @fukari,
u Zvorniku je horde provocirao srpski agent koji je cekao reakciju da bi kornjace uradile svoje. Ne mozes povezat sa danasnjom scenom al nikako!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.