FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Eno Bekic se vec zali po drustvenim mrezama kako su mu roditelje vrijedjali a podrska ne jenjava. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
slikdaj, da vidimoOmerbavarac je napisao/la:Eno Bekic se vec zali po drustvenim mrezama kako su mu roditelje vrijedjali a podrska ne jenjava.
Kao što sam i mislio, Krpić umjesto Ahmetovića i samo 1 krilo da pojačamo vezni red koji je svejedno očajan kod protivnika. Nadam se da im nije ostalo da i treći put kupe sudije protiv FK Slobode. Ako jeste, nema veze, znamo ko je očito kvalitetniji tim i ne treba puno žaliti, drugima na obraz. Kao što sam rekao, sami protiv svih, samo Sloboda!
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jel moguce da su Bekici izbrisali fb?
PS. Jbt sad gledam po 303 put svaka cast Azmiru sto je napokon odlucio stati u kraj ovoj bagri
PS. Jbt sad gledam po 303 put svaka cast Azmiru sto je napokon odlucio stati u kraj ovoj bagri
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sad procitao, koja ljudska prostitutkaOmerbavarac je napisao/la:Eno Bekic se vec zali po drustvenim mrezama kako su mu roditelje vrijedjali a podrska ne jenjava.
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 09 mar 2016, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Bilo bi mi draže da HZ nisu napravile ovu pizdariju danas, onda bi imali samo komentarisat igru sa utakmice i suđenje, ovako pade igra u drugi plan, a to mi je najdraže kad pošaljemo Sarajevo ili Zrinjski sa Tušnja bez ispaljenog metka, a ovako čitam komentare ovih pitara, mayku j.ebali pa ljudima ništa ne znači što su na terenu poniženi, vade se na neke fore kako su ih redari ubili, a ne Fukare...ne vjerujem koji maolumnici...
Ljudi, 99% mi ne prolazimo dalje u kupu, bez obzira na rezultat. Nadam se da me ovaj put intuicija vara, do sad nije 
- Beduin
- Kontakt:
De onaj ko je bio na utakmici da mi kaze na kojoj su poziciji igrali Ordagic i Saric, jel Ordaga ordinirao na sredini, a Saric desno krilo?
Odmah bez Haurdica odigrasmo daleko bolje, nadam se da cemo isto tako i protiv Viteza igrati, osim Ahmet umjesto Krpica, pretpostavljam.
Odmah bez Haurdica odigrasmo daleko bolje, nadam se da cemo isto tako i protiv Viteza igrati, osim Ahmet umjesto Krpica, pretpostavljam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba mi emirzlatu ljudi neka mi se javi na pp.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Saric u veznom redu, Ordagic lijevo krilo, Veseli desnoBeduin je napisao/la:De onaj ko je bio na utakmici da mi kaze na kojoj su poziciji igrali Ordagic i Saric, jel Ordaga ordinirao na sredini, a Saric desno krilo?
ubili smo ih preko desne strane
Saric igro zadnjeg veznog a Ordagic lijevo krilo koliko sam ja vidioBeduin je napisao/la:De onaj ko je bio na utakmici da mi kaze na kojoj su poziciji igrali Ordagic i Saric, jel Ordaga ordinirao na sredini, a Saric desno krilo?
Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 09 mar 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ordaga i Sarić su se mijenjali na sredini i lijevom krilu.
Bolje itekako bez Haurdića, samo mi nije jasno kako Merzić zaigra, koliko sam shvatio on i Haurdić nisu imali pravo igranja?
Efendić by the way odigrao perfektnu utakmicu, Duljević (iako im je bio najbolji, što dovoljno govori o njima danas) i bekić se nisu naigrali pored njeg.
Bolje itekako bez Haurdića, samo mi nije jasno kako Merzić zaigra, koliko sam shvatio on i Haurdić nisu imali pravo igranja?
Efendić by the way odigrao perfektnu utakmicu, Duljević (iako im je bio najbolji, što dovoljno govori o njima danas) i bekić se nisu naigrali pored njeg.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ocigledno im je bio cilj da naprave incident jer igra njihovog tima je ocajna, nista nisu napravili na terenu a lafo prvaci drzave sve ti je jasnocoelho41 je napisao/la:Bilo bi mi draže da HZ nisu napravile ovu pizdariju danas, onda bi imali samo komentarisat igru sa utakmice i suđenje, ovako pade igra u drugi plan, a to mi je najdraže kad pošaljemo Sarajevo ili Zrinjski sa Tušnja bez ispaljenog metka, a ovako čitam komentare ovih pitara, mayku j.ebali pa ljudima ništa ne znači što su na terenu poniženi, vade se na neke fore kako su ih redari ubili, a ne Fukare...ne vjerujem koji maolumnici...
Zar nije njima zabranjena upotreba facebook-a 
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je bio na utakmici protiv Radnika, moze slobodno konstatovati da je Radnik za njih Borusia. Pa nisu presli centar do poklonjenog penala. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A u onoj tekmi na Koševu Bekić je učinio veliko pljuvanje po klubu u kojem je ponikao, tako da publika mu je zapamtila, sreća bila je i na TV-u ta utakmica dokaze imamo sad smo 1-1.
Sreća pa je Sarajevo izvuklo nas, nego npr. Radnički Lukavac, bolje s onakvom igrom da ispadnu od prvog na tabeli i da se žale na teren, nego da ispadnu od drugoligaša tad im i žalba na teren pomogla ne bi...
Sreća pa je Sarajevo izvuklo nas, nego npr. Radnički Lukavac, bolje s onakvom igrom da ispadnu od prvog na tabeli i da se žale na teren, nego da ispadnu od drugoligaša tad im i žalba na teren pomogla ne bi...
haha, crknut ce od muke sto su ga isprozivali i izvrijedjali u rodjenom gradu
jos tu nesto pise 1946, neko srce, slika sa meca na Kosevu, a cudi se ovakvoj reakciji danas, koji odron od osobe, mater mu ebem klosarsku, ja sam im vise puta mimo Fukara, ebavao mater, familiju, mrtve, a onda i kada su Fukare
zapitaj se koliki si odron od covjeka kada te tvoji sugradjani prozivaju i kada nisi dobrodosao u svoj grad
jos tu nesto pise 1946, neko srce, slika sa meca na Kosevu, a cudi se ovakvoj reakciji danas, koji odron od osobe, mater mu ebem klosarsku, ja sam im vise puta mimo Fukara, ebavao mater, familiju, mrtve, a onda i kada su Fukare
zapitaj se koliki si odron od covjeka kada te tvoji sugradjani prozivaju i kada nisi dobrodosao u svoj grad
Lažni profil raja, niko od igrača Sarajeva nema FB profil.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne treba stati na ovome danas, nista 1-1, ima da mu se j*** na svakoj utakmici.
Isto vazi i za onog drugog lesinara, ista loza isti maniri.
Isto vazi i za onog drugog lesinara, ista loza isti maniri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.