Necemo ici tako daleko.borcev_navijac je napisao/la:hahahaha okznaci da ne donosim lose vijesti
da ne bi bilo ubi glasnika

Moderator/ica: vlakanje
Necemo ici tako daleko.borcev_navijac je napisao/la:hahahaha okznaci da ne donosim lose vijesti
da ne bi bilo ubi glasnika
Ja sam procitao u novinama da se postavlja 5000 stolicana istok, e sad vjerovatno zbog obaveze izgradnje te loze od 600 (400 za domace zvanice i 200 za gostujuce zvanice ) mjesta ce se kapacitet zapada smanjiti. Pretpostavljam da je u tom kvakaSchlager je napisao/la:Ovo mi je nejasno.Ako cemo imati ukupno 7000 sjedecih mjesta za Evropu (Istok i Zapad),a nesto mi se po glavi mota podatak da samo na Zapadu ima 4700 stolica,da li to znaci da ce na Istoku,koji je mnogo veci,biti samo 2300 stolica,ili duplo manje nego na Zapadu?
Molim da neko pojasni ako zna ili pretpostavlja.
Pozdrav i tebi.stize BORAC je napisao/la: pozz ....i samo nek mi neko kaze ako zna...Da li je Perica Stancevski prosle godine dosao kao kupjen ili kao pozajmljen igrac?
Zar nije prozivka 21.?Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo
ja cuo 15.og, jbg mozda grijesim znam da je 21. izvlacenje parovaSchlager je napisao/la:Zar nije prozivka 21.?Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo
tresla se gora rodio se misStrauss je napisao/la:Imam jedno pitanje za vas....
Šta vi mislite o ovom što nam slijedi ako se ne dese promjene u savezu?
Koje su vrlo vrlo moguće...
samo kao primjer.borcev_navijac je napisao/la:Oko pojacanja, puno je spekulacija. Sasvim je normalno i pozeljno da se vode raz6govori sa mnogo iinteresatniih igraca, ali jasno je da se ne mogu sa svima potpisati ugovori, treba to na kraju krajeva i platiti .
Ja bi bio zadovoljan da se zadrzi kostur ekipe i dovede jedno 3 do 4 dobra igraca ukljucujuci i golmana.
Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo
potpuno se slazem s tobom. Medjutim, nekako nije prirodno da pare trosis na dva lijeva beka a imas makar jednog koji tu moze da bude rezerva pristojna pod ugovorom.Simpatizer je napisao/la:@borcev_navijac
Da, ali ja bih radije vidio Benovica i Zurzinova nego ovu dvojicu koju sada imamo u kadru.
Puzija ne podnosim jer ne zna da se postavlja u odbrani, a Zara ne prelazi centar.
Dakle, nemamo krstenog beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.