FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 12:10

borcev_navijac je napisao/la:hahahaha ok :) znaci da ne donosim lose vijesti :) da ne bi bilo ubi glasnika :)
Necemo ici tako daleko. :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 12:12

Ovo mi je nejasno.Ako cemo imati ukupno 7000 sjedecih mjesta za Evropu (Istok i Zapad),a nesto mi se po glavi mota podatak da samo na Zapadu ima 4700 stolica,da li to znaci da ce na Istoku,koji je mnogo veci,biti samo 2300 stolica,ili duplo manje nego na Zapadu?

Molim da neko pojasni ako zna ili pretpostavlja.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 12:18

Schlager je napisao/la:Ovo mi je nejasno.Ako cemo imati ukupno 7000 sjedecih mjesta za Evropu (Istok i Zapad),a nesto mi se po glavi mota podatak da samo na Zapadu ima 4700 stolica,da li to znaci da ce na Istoku,koji je mnogo veci,biti samo 2300 stolica,ili duplo manje nego na Zapadu?

Molim da neko pojasni ako zna ili pretpostavlja.
Ja sam procitao u novinama da se postavlja 5000 stolicana istok, e sad vjerovatno zbog obaveze izgradnje te loze od 600 (400 za domace zvanice i 200 za gostujuce zvanice ) mjesta ce se kapacitet zapada smanjiti. Pretpostavljam da je u tom kvaka
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 12:23

Moguce...osim toga,mozda budu malo vece i komfornije stolice na zapadu sto bi dodatno smanjilo kapacitet zapada....drago mi je ako je to u pitanju,nesto sam na trrenutak pomislio da ce samo na dijelu istoka postaviti stolice a da ce ostatak istoka biti bez stolica,sto bi tu tribinu nacinilo jako ruznom....bolje je ovako kako kazes,manji kapacitet za veci komfor.

stize BORAC
Kontakt:

FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la stize BORAC » 08 jun 2010, 12:27

Ovo mi je prvi put da pisem...ali vec neko vrijeme pratim ovaj forum i naravno vec duze vrijeme posjecujem Gradski stadion! Moram istaci da sam zadovoljan sezonom 2009/2010 iz vise razloga:
1) Borac je izborio plasman u evropu
2) Osvajanje Kupa
3) Jako dobra posjeta i sjajno navijanje tokom cijele sezone
4) U vecini utakmica vidjeno je dosta lijepih poteza i akcija u odnosu na prethodne godine

Nadam se da ce se stadion renovirati na vrijeme, da ce se dovesti neka kvalitetna pojacanja i da se nece rasprodati kostur ove ekipe koja je postigla ovaj uspjeh, kako bi Borac imao sve uslove da igra u uvropi.
Naravno da ce igranje Borca u evropi biti velika satisfakcija svima, ali meni je jos veca to sto Borac uspjeva da uradi neke stvari sto malo kom klubu na ovim prostorim polazi za rukom. Siguran sam da ce stadion i iduce sezone u novom ljepsem izdanju biti pun, a da ce Borac pruzati vrhunske partije i boriti se za sam vrh tabele.

Sto se tice pojacanja ne zelim nista da pisem dok ne bude nekih konkretnih rezultata, nadam se da ce upravi uraditi svoj posao dobro! Ima dosta spekulacija u javnosti ovih dana, vidjecemo sta ce biti realizovano.

Sta reci za trenera...nznm...vidjecemo sta Maric moze, mozda on ipak i moze bolje.

pozz ....i samo nek mi neko kaze ako zna...Da li je Perica Stancevski prosle godine dosao kao kupjen ili kao pozajmljen igrac?

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 08 jun 2010, 12:28

Jeste to je taj zajeb :::
Ali boze moj majstori su krenuli gadno da stemaju valjda ce uskoro nesto i da grade :)
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 08 jun 2010, 12:29

uuuu bice krvi za karte,tih 7000 ima da plane u sekundi...nego kad je zrijebanje nisam u toku???
DUPLA MAJSTORE

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 12:29

stize BORAC je napisao/la: pozz ....i samo nek mi neko kaze ako zna...Da li je Perica Stancevski prosle godine dosao kao kupjen ili kao pozajmljen igrac?
Pozdrav i tebi.

Stanceski je pod ugovorom, ne brini za njega. ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 12:30

21.jun je zrijeb...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 12:37

Oko pojacanja, puno je spekulacija. Sasvim je normalno i pozeljno da se vode raz6govori sa mnogo iinteresatniih igraca, ali jasno je da se ne mogu sa svima potpisati ugovori, treba to na kraju krajeva i platiti .

Ja bi bio zadovoljan da se zadrzi kostur ekipe i dovede jedno 3 do 4 dobra igraca ukljucujuci i golmana.

Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 08 jun 2010, 12:39

Jedino sto mene nervira je sto Maric nije nista rekao oko pojacanja . On kao trener vec seb pravi alibi da nije dovodio igrace vec da je to uradila uprava. Majku mu on je trebao reci treba mi to to i to... A ne otici u Novi Sad i cekati da ovi iz uprave nekog dovedu

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 12:42

Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo
Zar nije prozivka 21.?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 12:43

Schlager je napisao/la:
Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo
Zar nije prozivka 21.?
ja cuo 15.og, jbg mozda grijesim znam da je 21. izvlacenje parova
TREĆI PUT ČASTIMO !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 08 jun 2010, 12:44

Imam jedno pitanje za vas....
Šta vi mislite o ovom što nam slijedi ako se ne dese promjene u savezu?
Koje su vrlo vrlo moguće...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 12:45

Strauss je napisao/la:Imam jedno pitanje za vas....
Šta vi mislite o ovom što nam slijedi ako se ne dese promjene u savezu?
Koje su vrlo vrlo moguće...
tresla se gora rodio se mis :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 12:49

borcev_navijac je napisao/la:Oko pojacanja, puno je spekulacija. Sasvim je normalno i pozeljno da se vode raz6govori sa mnogo iinteresatniih igraca, ali jasno je da se ne mogu sa svima potpisati ugovori, treba to na kraju krajeva i platiti .

Ja bi bio zadovoljan da se zadrzi kostur ekipe i dovede jedno 3 do 4 dobra igraca ukljucujuci i golmana.

Uostalom 15. je prozivka pa ce se sve znati, do tad mpozemo samo da nagadjamo :)
samo kao primjer.
Citam clanak i kaze ovako pominje benovica i zurzinova kako dolaze u borac.

Obojica IGRAJU LIJEVOG BEKA.
Jos kad znas da borac tu ima zaru i puzigacu, jasno je da nece ici na 4 lijeva beka jer je to bacanje para. prema tome moze doci ili benovic ili zurzinov ako iko od njihdvojice uopste bude dolazio.

cak i tad bi konkurencija na lijevom beku bila prevelika.

I tako je sa mnogo igraca koji se pominju u tim tekstovima
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 08 jun 2010, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 08 jun 2010, 12:51

Pa oni ce htjeti da na svakoj pozyiciji imaju po dva dobra igraca, sto je normalno jer se vidjelo da ekipa ne moze izdrazti ritam srijeda subota. Ostankom puze ne vjerujem da ce doci Benovic.
Isto tako ako Cupo ostane nece doci Muminovic, ili Vule / Regoje .

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 12:55

@borcev_navijac

Da, ali ja bih radije vidio Benovica i Zurzinova nego ovu dvojicu koju sada imamo u kadru.
Puzija ne podnosim jer ne zna da se postavlja u odbrani, a Zara ne prelazi centar.
Dakle, nemamo krstenog beka. :mrgreen:

@BrigateBL

Nama je potrebna alternativa za Stevanovica, tako da je i u slucaju njegovog ostanka potrebno dovodjenje igraca poput Muminovica.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 13:01

Da to je jedino ispravno razmisljanje, dva jaka igraca za svaku poziciju.

Medjutim ako malo proanaliziras imena koja se spominju u novinama ne mozes a da ne zapazis npr.

Muminovic, Stajic, Maletic ---svi igraju uz desnu aut liniju

ok cupo sasvim pristojno moze da igra uz lijevu aut liniju tako da prostora definitvno ima za jednog.

Prema tome nije cak ni fublaski logicno ocekivati da nagomilaqvas igrace na jednoj poziciji i tako rasipas pare a recimo fali ti play za kojeg nemas nikakvo rjesenje ( cujem pominje se zizovic to bi bilo odlicno).
Nekako moras rentabilno da podijelis taj kolac za pojacanja, i onda je jasno da samo pominjanje igraca istog profila po prirodi govori da sa svima sasvim sigruno nece biti potpisani ugovori, a ljudi se bezveze napale
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 13:03

Simpatizer je napisao/la:@borcev_navijac

Da, ali ja bih radije vidio Benovica i Zurzinova nego ovu dvojicu koju sada imamo u kadru.
Puzija ne podnosim jer ne zna da se postavlja u odbrani, a Zara ne prelazi centar.
Dakle, nemamo krstenog beka. :mrgreen:
potpuno se slazem s tobom. Medjutim, nekako nije prirodno da pare trosis na dva lijeva beka a imas makar jednog koji tu moze da bude rezerva pristojna pod ugovorom.
Kad bi dosao benovic ili zurzinov ja bi puzija prodao, jer mi je zaric sa svim svojim manama puno pouzdaniji
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.