Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Vidi Kobaja jesu ogorčeni 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Centre forward
- Kontakt:
Et' ga, klasika. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Golemo. Umjesto da uživamo uz Bayern - Juventus gdje će sigurno biti uzbudljivo, OBN nas ovako zavrne. Čisto sumnjam da nisu mogli izabrati ovu tekmu, nisam siguran kako to ide.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Svaka čast za OBN. Znaju ljudi znanje kad biraju utakmice
A.F.C. Bournemouth!
Osim "Duška Ivanovića", prethodno se, po njima dvojici, povrijedio "Daglas Kosta".
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Osim "Duška Ivanovića", prethodno se, po njima dvojici, povrijedio "Daglas Kosta".
Ma sve je bilo dobro dok nije Vugdalić sračunao šta treba za produžetke nakon Ibrinog gola.
Imaju oni prvi pick, biraju šta hoće.cipiripi je napisao/la:Golemo. Umjesto da uživamo uz Bayern - Juventus gdje će sigurno biti uzbudljivo, OBN nas ovako zavrne. Čisto sumnjam da nisu mogli izabrati ovu tekmu, nisam siguran kako to ide.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jbt kao da zivimo u doba dial-upa pa ovoliko cmizdrenje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Šta bi?DANTES je napisao/la:večeras blan pokazuje kakav je blamHigh je napisao/la:Večeras PSG prolazi dalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Stvarno su budaletine.Imaju oni prvi pick, biraju šta hoće.
@miki_92 zar nije bolje gledati utakmicu na TV-u?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Kome smeta sampionski Bayernmessilla je napisao/la:Vidi Kobaja jesu ogorčeni
Razumijem sto se oni bune, ali sto se @rio buni, to nikako ne kontam
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kao sto sam i prognozirao jos i prije prvog susreta, Psg glat prolazi ocajni Chelsea.
Sto se tice prenosa, sta ces mora se prskanje ispratit, 4 gola minimalno ce Arsenal primiti na Campu Novom.
Sto se tice prenosa, sta ces mora se prskanje ispratit, 4 gola minimalno ce Arsenal primiti na Campu Novom.
27.10.2020
HDMI kabal i gledas na TV-ucipiripi je napisao/la:Stvarno su budaletine.Imaju oni prvi pick, biraju šta hoće.
@miki_92 zar nije bolje gledati utakmicu na TV-u?
messilla je napisao/la:Ma sve je bilo dobro dok nije Vugdalić sračunao šta treba za produžetke nakon Ibrinog gola..
Drugo poluvrijeme tekme je proslo u prici o BH Kupu i Barceloni.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas me cudi zasto Adis nije malo lobirao, on je poznat po tome da je zakleti navijac stare dame.
Mozda se boji reakcije poslije ispadanje, tesko bi podnio, ovako ce do reprize imati vremena da se sabere.
Paris je silan, imaju stvarno jaku ekipu.
Veceras su Chelsea razmontirali, jos bez Verattija.
Mozda se boji reakcije poslije ispadanje, tesko bi podnio, ovako ce do reprize imati vremena da se sabere.
Paris je silan, imaju stvarno jaku ekipu.
Veceras su Chelsea razmontirali, jos bez Verattija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Adis i vugdalija izhegemonizirani,hoce ljudi da prenose hegemoniju
Ja prvi cu mislim gledati bayern juve poslije dvadesetak minuta jer barca ce vjerovatno otresti arsenala odmah na pocetku i onda ce lagano igrati sto nece biti zanimljivo vise za gledanje,a slusati ona dva levata pred kojima je kokos i maslanica dok komentiraju, uzas , pa bolje gledati kobasicare i zabare kako se krve,na areni u full hd,ovaj obn sa slikom i tonom one dvojice fujj,
Psg opasna ekipa,nadam se da je sad jasno zasto su oni jedan od tri favorita, i zasto sam ismijavao one koji su pricali da je psg levatska ekipa i u favorite gurali rejala koji je olupina od ekipe
Ja prvi cu mislim gledati bayern juve poslije dvadesetak minuta jer barca ce vjerovatno otresti arsenala odmah na pocetku i onda ce lagano igrati sto nece biti zanimljivo vise za gledanje,a slusati ona dva levata pred kojima je kokos i maslanica dok komentiraju, uzas , pa bolje gledati kobasicare i zabare kako se krve,na areni u full hd,ovaj obn sa slikom i tonom one dvojice fujj,
Psg opasna ekipa,nadam se da je sad jasno zasto su oni jedan od tri favorita, i zasto sam ismijavao one koji su pricali da je psg levatska ekipa i u favorite gurali rejala koji je olupina od ekipe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
kakav Adis i Vugda zna se ko bira prijenose
Madrid beat Roma home and away Wolfsburg beat Gent home and away PSG beat Chelsea home and away Benfica beat Zenith home and away If you are Arsenal fan what will come to your mind?
Znaci ide dvojka lagano
Znaci ide dvojka lagano
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
messilla je napisao/la:Ma sve je bilo dobro dok nije Vugdalić sračunao šta treba za produžetke nakon Ibrinog gola.![]()
Ja sam se kido od smjeha kad je poceo prozivat Curtoisa za one golove. 
Inace lik lupeta i valja gluposti,al nekad me i nasmije.
Bila je dobra tekma sinoc.
I Celzi ke dobro igro,steta sto im se povrijedio Costa,njegovim izlaskom su bas otupili.
Sinoc s jaranom gledam tekmu i govorim mu prvu priliku koju Costa dobije bit ce iskoristena.
I eto tako i bi.
Lik je prznica i dzubre al je odlican napadac.
Ibra je bio odlican,MOTM,odlicna asistencija i gol na jednako dobru Di Marie.
Kontrolisali su igru veci dio meca,dobri su.
Nadam se da mogu nesto napravit,simpaticna su ekipa.
Ne pratim ih osim u LP,ove sezone ne gledam nikad losiju Ligue 1,tako da mi je konacno jasno i sto je Trap na golu a ne Sirigu nakon sinosnje njegove predstave.
Volio bih da izvuku neku malo losiju ekipu kad ih je vec u osmini zapao Celzi,koji je ipak Celzi bezobzira u koliko losoj formi bili.
Inace lik lupeta i valja gluposti,al nekad me i nasmije.
Bila je dobra tekma sinoc.
I Celzi ke dobro igro,steta sto im se povrijedio Costa,njegovim izlaskom su bas otupili.
Sinoc s jaranom gledam tekmu i govorim mu prvu priliku koju Costa dobije bit ce iskoristena.
I eto tako i bi.
Lik je prznica i dzubre al je odlican napadac.
Ibra je bio odlican,MOTM,odlicna asistencija i gol na jednako dobru Di Marie.
Kontrolisali su igru veci dio meca,dobri su.
Nadam se da mogu nesto napravit,simpaticna su ekipa.
Ne pratim ih osim u LP,ove sezone ne gledam nikad losiju Ligue 1,tako da mi je konacno jasno i sto je Trap na golu a ne Sirigu nakon sinosnje njegove predstave.
Volio bih da izvuku neku malo losiju ekipu kad ih je vec u osmini zapao Celzi,koji je ipak Celzi bezobzira u koliko losoj formi bili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.