FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 mar 2016, 00:17

ma 10000 maximum, + ako vrijeme još posluži

protiv čelika sam se smrz´o ko pick**a, evo prehlađen već 4. dan, još nisam stigao na vrijeme, pa sjeo gdje raja ne zna ustati i zapljeskati za svoj tim.

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 00:19

U utorak kiša...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 mar 2016, 00:25

Parada primitivluka i provincijalizma. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 mar 2016, 00:27

Penal cist, kontakt dovoljan za faul - ovo jedino u Eng ne bi bilo svirano jer se tamo fakat igra fajterski.
Nadam se da ce Prijedor pasti sa ''po snage'', pa da onda docekamo Slo kako dolikuje, sa pofino navijaca, i da im priredimo ''pakao'' na terenu i tribinama; naravno, bez niskih udaraca i sl.
Do tada, valja sacekati i ''prezivjeti'' Prijedor...Jesa u pamet !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 10 mar 2016, 00:44

bordobijeli je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:moram ovo napisati , ovo utrcavanje u teren je jedna velika glupost , ne postaje se tako autoritet i dobar navijac ,ne ide to djeco preko noci . treba proci stotinu gostovanja i sranja da bi mogao postati mangup ili sta vec zele s ovim ispadima da urade . ovo danas i ono utrcavanje protiv borca na kosevu su nevidjene gluposti .
Pa danas su i skočili momci sa šipke što se kaže.Ne tamo neki anonimusi sa strane.Hocu reći dokazani su oni gdje trebaju biti.

Nažalost ja ti i velika većina nikad neće skontati te mozgove
bio sam puno gostovanja i u dosta ovakvi situacija Široki,Sofija ,Tuzla isto kad smo izbaceni , Zenica ,Grbavica itd itd uglavnom gluposti pojedinaca koji zakuhaju i onda povlacenje ,u zenici momak baci stolicu na policajca i okrene se i bjezi preko ljudi onda murija prebije neduzne .ako je fajt pa stanimo svi i nema nazad. nepametujem nikom al stariji momci moraju voditi hz ,protivnik sam nasilja ,al bas ako treba onda svi ko jedan :salut: :salut: :salut:
+1
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 10 mar 2016, 00:46

High je napisao/la:U utorak kiša...
kiša golova 3+ :rol: :rol: :rol: :rol:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 10 mar 2016, 00:54

Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati, yebalo vas to pisanje po forumu ko je uletio, koja podgrupa, trebali ste jos i imena napisati i JMBG ako im znate.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 mar 2016, 00:55

Sto mislite da cemo u Prijedoru tako lako do pobjede? Realno nasa igra je katastrofalna, i ako se neke stvari drasticno ne promijene necemo mi Europu vidjeti ove godine..
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2016, 01:01

Ma rutinski ide u Prijedoru,nebi valjalo samo da nas zavara to.Oni su druga liga kvalitetom.

Mislim da se ta utakmica igra bez publike,ili su ispucali oni kaznu prošlo kolo ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 mar 2016, 01:11

@FKS1946

Ma kakvo lozenje.Doci ce ti vise 1000 ljudi i to je to.Kakvih 10 hiljada.Volio bih da si u pravu al nista od toga.Ako dodje 5 milja bice dobro.Zivi bili pa vidjeli.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 mar 2016, 01:13

U Prijedoru se igra bez publike sto znaci utakmica bez pritiska i nasi ako na pocetku go zabiju ide trica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2016, 01:16

I ja mislim al nisam baš siguran,može biti da su već odradili oni te dvije utakmice bez publike .Znam da prošlu nije bilo ali se nesjecam obe zadnje tamo iz prošle polusezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 mar 2016, 01:19

Ja mislim da imaju jos jednu (ovu protiv nas) da igraju bez publike.. I minimalna pobjeda bi bila dobra..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 mar 2016, 01:39

Odradjene su obe utakmice igra se pred publikom u subotu... Niko se nije naigrao u pd sloboda je jedva uzela iz slobodnjaka tri boda... Teren je takav kakav je (nikakav), bice vam ovo jedna od tezih utakmica.
Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 10 mar 2016, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 mar 2016, 01:39

Aco kakvi ce biti brazilci po onakvom terenu ? prave brazilce si vidio u Mostarru gdje si imao uslove za igru ... gdje god je teren izrovljen tu nema brazilaca ..

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 10 mar 2016, 01:41

Ma ako u Prijedoru ne možemo slaviti i sa i bez publike ne zaslužujemo biti prvaci čisto ko dan..da se osvrnem na još nešto znači nakon ovog danas dosta dosta i zaista dosta...pa Jel nas stid više,nigdje nema da se ovoliko psuje i pravi pritisak na domaćem terenu na svoje igrače kao kod nas...ljudi dragi i Radovac i Berberovic i Rustemovic i Bekic i Cezar,kakvi god da su naši su taman da su od go.vana vrijeme je zbog ovakvih da se malo preispitamo i zapitamo gdje god odu psuje im se od najmilijih do mrtvih i tako dalje Jel to moramo i mi raditi i pravit im pritisak?? U utorak abd svi na Haseta i da damo podršku našim momcima od prve do zadnje minute jer oni brane boje naše svetinje!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 02:03

[youtube][/youtube]

:kafa:

U Prijedor po pobjedu i onda u utorak ganjati prolaz dalje. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 03:01

Nista danas ne napisah da ne bih dobio 3 bana onako vruce glave. Jesicu opet si pao na testu jarane, jedino sto ti je valjalo je odgovor novinaru. Sve vise sumnjam u tvoje fudbalsko znanje, kako da te ozbiljno shvatim kad ti je Rustem motor ekipe i tebi je to prihvatljivo?! Sve sto smo kritikovali(sto bi debili rekli pljuvali) ce nam doci glave. A kad vidim debilnu glavu od Chipa Panjete, dođe mi da povracam. :sick: Đubre narkomansko mi klub sramoti u svojim pokusajima NECEGA, cega tacno samo retardi ko on znaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 03:13

Što je najžalosnije, onaj naš pesimizam je imao osnovu. Nesigurnosti na pripremama, greške u Mostaru i u utakmici protiv Čelika nagovijestile su ovo od danas. :facepalm: A sjećam se najava pobjeda u nizu, urinacije i ponižavanja. Svi su vam bili loši, pa i prvi tim na tabeli koji su mnogi smatrali nejakim. :silent: Dobiše nas ljudi. ;) O ovim ološima što su pokušali oteti trans ne vrijedi više ni pisati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 03:16

To ti je jarane kad mi kritikujemo, a onda Bordo Vitez neki dođe da brani neodbranjivo, a argumenti mu "podrzi ili suti"!!! To necu nikad zaboraviti! Blize smo mi opet virslama nego grupama o kojim smo sanjali kad je dosao amidza. Ljudi sa manje sredstava rade stvari o kojima smo mi sanjali.

Bordo Cirkus, Dzeka Muminovic.. :puke:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google [Bot] i 50 gostiju.