FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SvePlavo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SvePlavo » 10 mar 2016, 01:49

amko27 je napisao/la:Nije post direktno za ove teme, ali drugi dio njega se odnosi na neki prijedlog koji bih volio da se nekada ostvari na nasim terenima, naravno prvo u mom Zelji, na nasem jugu.
Prije svega znam da nije navijacki forum i da je manje vise zabranjeno komentarisanje tog dijela ali ne mogu da se nekako ne osvrnem i dam svoje misljenje. Bojim se da nam postaju ili su vec davno postala normalna ova ulijetanja na teren, tuce, ubistva, prekidi kazne... Nazalost nista niti sistem niti klubovi a niti navijaci ne rade po tom pitanju da se to promjeni.
Svasta sam vidio u nasoj ligi, al da 3 redara (ne policajca ili specijalca) stoje ispred gostujucih 300-400 navijaca nisam. Nevjerovatno stvarno. Na Grbavici kada dodje 50 gostujucih navijaca od onih redara, specijalaca, policajaca ne moze cackalica proci i zato niko i ne pomislja da uleti ili napravi glupost. Volio bih da mi imamo uslove ko englezi pa kada uletis na teren i tuces se s organima reda ljudi te snime, odes u zatvor i nikad ne prisustvujes utakmici svog tima, ali nazalost zivimo u nekom drugom prostoru. Naravno nema opravdanja za ulijetanje navijaca Sarajeva i treba ih kazniti s nekoliko utakmica ne mogucnosti odlaska na gostujuce terene, ali organizacija utakmice je ocigledno bila katastrofalna.
I misljenja sam da su ovakvi "navijaci" neprijatelji svog kluba, i zato pisem ovaj post.
Pitam se mogu li navijaci Sarajeva, Zelje dovesti nekog doktora, magistra nauka da im povede navijanje, neku pjesmu. Da vodi navijanje 5-10 minuta. Ovdje postala neka furka pratiti narkomana i furat tegove, a s druge strane i kad dodje da to isprobas protiv takvih koji to zive i stvarno furaju vidis da si i tu niko i nista. (primjer navijaci Lecha kojima 1 na 1 ne smije stati niti jedan navijac bilo kojeg tima iz nase zemlje na crtu).
U moru lijepih stvari koji se desavaju u mojoj prvoj i vjecnoj ljubavi dajem prijedlog da ga neko proslijedi upravi a oni razgovorom s navijacima naprave neku akciju "danas navijanje do neke minute vodi neko ko je to i to, zavrsio to i to, radi tu i tu". Cak to i ne moraju biti pozata licnosti. PA da ovoj djecurliji pa i malo starijim od njih pokazemo da ima medju zeljovcima vatrenih navijaca koji su postigli nesto u zivotu mimo jointa, tega i neke debilne furke koja nas svremena na vrijeme odvede do smrti navijaca, pucanja, vrlo cesto do hitne i klinickog centra.
Ima nas na tribini svakakvih. Zasto bi neko bio bolji samo jer je magistar, inzenjer? Valjda se gledaa ko je kakav covjek. Istina svakakvih nas ima, ali za trenutnog vodju nemas sta prigovorit. Momak je skroz normalan, osudjuje bakljade, pirotehniku (osim kad se radi o derbiju i bas posebnim utakmicaama nase lige), ima sluha za vodjenje navijanja, voli i zivi za Zelju. Povukao se s tog mjesta kad je izbio sukob na tribini kad se igralo sa Ferecom, pa se vratio i to samo zbog ljubavi. Ako nije fakultetski obrazovan, ne znaci da nije covjek ili da je manje vrijedan. Na kraju krajeva, momak je bio tu, kao i pola te djecurlije kad je Zelji bilo najteze, a pola ugladjenih, fakultetski obrazovanih se pralo od Zelje dok nisu naisle pozitivne stvari.

Bez uvrede, ali nije ok napamet pricati i suditi o drugima kad su isti dali sve sto su imali kad je bilo najteze, i nisu krivi za ono sto pojedinci urade. Lijep pozdrav

Kontakt
Kontakt:

Post Postao/la Kontakt » 10 mar 2016, 02:07

Kad ovakve tekme na ovaj način rješavaš, onda znaš si najveći. Nastaviti niz i zadržati mrežu netaknutom.

Limvo te LjoŽe!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 10 mar 2016, 09:02

Cestitke Zeljeznicarima. Bude gusto za kup, Siroki ima velike ambicije. Zasto imam osjecaj da ste stali bez razloga? Niste imali zelju natrpati ih? Nadam se finalu Zeljo Siroki.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 mar 2016, 09:55

Kaznjenicka ekspedicija. Lagano 0:2 a sad Mladost pa Tuzlacima ocitati lekciju.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 mar 2016, 13:00

SA pola snage.

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 10 mar 2016, 13:31

Nek mi neko kaze da nije istina ovo za Kosorica da ga nema mjesec dana i kusur :plac:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 14:30

Toreador1992 je napisao/la:Nek mi neko kaze da nije istina ovo za Kosorica da ga nema mjesec dana i kusur :plac:
Gdje to pise?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Kontakt
Kontakt:

Post Postao/la Kontakt » 10 mar 2016, 15:46

UltrasNotRed je napisao/la:Cestitke Zeljeznicarima. Bude gusto za kup, Siroki ima velike ambicije. Zasto imam osjecaj da ste stali bez razloga? Niste imali zelju natrpati ih? Nadam se finalu Zeljo Siroki.
Nama je, kroz historiju, nekako nametnuto i suđeno da budemo najveći i najbolji. Kup ćemo osvojit, uvjeren sam, a žao mi što se ranije ne okupi ova fina ekipica, pa da slavimo duplu.

Jer si jedan jedini...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 mar 2016, 15:56

Zabranjeno je reklamiranje drugih protala.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 10 mar 2016, 16:45

Kontakt je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Cestitke Zeljeznicarima. Bude gusto za kup, Siroki ima velike ambicije. Zasto imam osjecaj da ste stali bez razloga? Niste imali zelju natrpati ih? Nadam se finalu Zeljo Siroki.
Nama je, kroz historiju, nekako nametnuto i suđeno da budemo najveći i najbolji. Kup ćemo osvojit, uvjeren sam, a žao mi što se ranije ne okupi ova fina ekipica, pa da slavimo duplu.

Jer si jedan jedini...
Tesko je biti uvjeren da ces uzeti, al' gledaj, Siroki moze biti treci, al' siguran sam da ce nekome i dati bodove spasa, Olimpicu 100%. Sto ti mislis da li ce Zeljo spasavati Olimpic? To je za buduce vrijeme dobra investicija, zar ne?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 10 mar 2016, 16:53

Nemam nista protiv da damo Olimpiku ali hajde budi siguran da ces kup uzet
Sta ako se omakne
Zato kontam da treba zapet i u prvensvu
Jer lahko se mogu a i hoce desit kiksevi vodecih
Sjecam se ali nisam siguran jeli to nasa predzadnja ili zadnja titula sto smo uzeli
Ovako nekako slicno smo stajali
Niko nas nije gledao kao kandidate za prvaka i nakraju uzesmo
"Volim te Zeljo"

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 17:26

Na svu srecu ne moram citati insajdere kako ce Aco pauzirati 3,4,5 mjeseci i slicna sranja :thumbup:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 10 mar 2016, 17:32

Bijedo jedna, najjaci podforum je sad sranje zbog idiota kao ti.
Tvoje gluposti su sve dobre forumase otjerale.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 17:38

Bas je lijepo procitati ako nista jednu stranicu, a ne 200 sranja poput ovog posta iznad strajkaca s fksinfa. :kafa:

Edit: Aco, pauzira samo Mladost.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 mar 2016, 18:48

Steta zbog Ace jer igra u strasnoj formi. Hodzurda dobija priliku. Trebamo biti oprezni jer ovi ce igrati sa 10 igraca u zadnjoj liniji i nesto ce iz kontri pokusati.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 mar 2016, 19:23

GKhan je napisao/la:Nemam nista protiv da damo Olimpiku ali hajde budi siguran da ces kup uzet
Sta ako se omakne
Zato kontam da treba zapet i u prvensvu
Jer lahko se mogu a i hoce desit kiksevi vodecih
Sjecam se ali nisam siguran jeli to nasa predzadnja ili zadnja titula sto smo uzeli
Ovako nekako slicno smo stajali
Niko nas nije gledao kao kandidate za prvaka i nakraju uzesmo
Kakvo davanja pogotovo Olimpicu. Gracic nam je svojevremeno ukrao 500.000 eura uzimajuci na kvarno Gojaka. Njih treba potopiti, istjerati iz lige i ako je moguce ugasiti.

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 10 mar 2016, 19:41

amazon je napisao/la:Bas je lijepo procitati ako nista jednu stranicu, a ne 200 sranja poput ovog posta iznad strajkaca s fksinfa. :kafa:

Edit: Aco, pauzira samo Mladost.
I sad si ti Aldine insajder jel?
P.S. Odgovori mi sa drugog nicka... :lol:
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 19:44

plavousrcu je napisao/la:Steta zbog Ace jer igra u strasnoj formi. Hodzurda dobija priliku. Trebamo biti oprezni jer ovi ce igrati sa 10 igraca u zadnjoj liniji i nesto ce iz kontri pokusati.
Nece nam toliko faliti protiv Mladosti jer oni nece napadati. Bitne su nam ove utakmice s konkurentima, tu moramo biti 100% u punom sastavu. ;)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 mar 2016, 21:12

amazon je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Steta zbog Ace jer igra u strasnoj formi. Hodzurda dobija priliku. Trebamo biti oprezni jer ovi ce igrati sa 10 igraca u zadnjoj liniji i nesto ce iz kontri pokusati.
Nece nam toliko faliti protiv Mladosti jer oni nece napadati. Bitne su nam ove utakmice s konkurentima, tu moramo biti 100% u punom sastavu. ;)
Bez obzira na nas sirok kadar svaki igrac nam je zlata vrijedan. Pogotovo je to Aco jer on je vodja ove ekipe. Igrac koji daje mirnocu na terenu.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 10 mar 2016, 21:43

Nema ace do aprila, veliki hendikep :(
1921 !
05.06.1998

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Sarun, voltron30 i 35 gostiju.