Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

lupus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la lupus » 10 mar 2016, 13:56

NYKnicks Fan je napisao/la:
lupus je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:
Upravo sam odgledao snimak utakmice protiv Olimpica na mojatv, ono što je interesantno je to da smo prvi prekršaj napravili u 30', dok su mesari sa Otoke do tada napravili čak 12 prekršaja od toga pola je napravio "junac" Stanić, a da nije ni opomenu dobio!

Još nešto što mi je upalo u oči, a da sa stadiona nisam ni primjetio je to da se na istoku nalazilo blizu 100 gledalaca, što može potvrditi snimak utakmice, kako, zašto i ko im je to omogućio zaista ne znam, ali nije uredu prema ostalim gledaocima na stadionu!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Jos kada bi ti upalo u oci onako primitivno skandiranje i **** grada Sarajeva i gostujuce ekipe rekao bih aferim.
Olimpic vas je jedini podrzavao kada ste ispadali a onako u kolektivnom transu da se psuje nigdje nismo dozivjeli sem u Tuzli.
Neka vam je sretno.

Sta se psovalo?

Napisano prosle godine,nista novo sto nije vidjeno u Tuzli.Prolazio primitivizam dok ne dodje grupa gazija koja nece trpiti pljuvanje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 mar 2016, 14:02

navijači Olimpica na ovom forumu dođu kao maskote, gle ovog šta piše :lol:

šta veliš, Gazije :tokralju:

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 10 mar 2016, 14:03

Sve jasno ko dan, na ovom videu se vidi veličina Fukara, a horde su se pokazale samo par trenutaka poslije...samo me interesuje koga bi horde okrivile da je nekim slučajem policajac, redar ili neki navijač slobode usmrtio nekog balavca koji je uletio na teren. Da li bi i u tom slučaju tuzlaci bili nacisti, fašisti .... kao što prozivate širokobriježane. Čovječe svake sezone pravite belaje i kad se desi neki nemio događaj kao u širokom prije par godina e tad su svi krivi samo ne Vi.[/quote]
Pa da bi ga uhapsio da li ga motas ubiti brate? Ne opravdavam ovo od Hordi jer su skroz otisli od F.K.Sarajeva, kao da navijaju za Horde Zla a ne za Sarajevo. Ali shvatite ne moras ubiti covjeka da bi ga uhapsio.

Kada se dva momka udaraju nece ga jedan usmrtitida bi mu pokazao da je jaci od njega.
Pa gdje vas nebi prozivali da ubijete covjeka? Shvatas li sta pricas? Ovi momci su u svom svijetu i prave glupe belaje gdje stete klubu da bi pokazali da su neka i nesto u navijackom svijetu?

Molim te upali mozak, zar zaista moras ubiti nekoga da bi ga uhapsio. A sta i ja pricam o tome kad je mentalitet nula. Redari su mogli normalno predati navijace Sarajeva MUPu TK i sve bi bilo uredu. Onako izivljavanje nije uredu.

Meni je zlo bilo kada je nas MUP zgazio Ultrase na Grbavici, Lesinare na Kosevu itd itd. Nek uhapse sve koje prave belaje i nije prob ali ovo izivljavanje... pff

Eto ti dokaza koliki su primitivci iz vaseg MUPa niko nije uhapsen u udarali su sve od zena do maloljetnika.[/quote]
Fulio si poantu mog posta, nisam ja pozivao na ubistvo navijača Sarajeva od strane redara, policajaca ili Fukara, već sam napisao slučajno ubistvo(evo boldirao sam ti u postu iznad), a šta je trebalo policija da radi u ovom slučaju, Vi razbijate u Širokom gdje stignete, razbijate izloge, uništavate imovinu koju su ljudi mukotrpno godinama sticali, manijaci prošle godine razbijaju na Brčanskoj malti izloge, salone ... a policija kad treba udarati e onda nemoj molim vas, policija ne smije udarati, a vi smijete razbijati i to u tuđem gradu, ne smije se iživljavati ne smije ništa, ma nemoj molim te...treba udarati stoku sa svih strana pa makar se ta stoka zvala Horde zla, Manijaci, ultrasi, grobari ili **** materine...E sad jedini problem je što svaki put neko nevin strada radi par budala, jučer vedran sutra neko drugi.
Znam ja da je tebi žao drugara koji ni krivi ni dužni dobiju batine, ali i meni je žao ljudi koji dođu na miru da gledaju tekmu a ne mogu radi narkomana i stoke, a što se tiče policijske brutalnosti ja bi tu još strožiji bio, policija svugdje u svijetu udara pa zašto ne bi i kod nas.
:bih:
Mustafa Hukić
1951-1999

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 mar 2016, 14:11

Na forumu 2 covjeka bila na tekmi ali sve znaju! :facepalm: Moramo se vratiti u realnost jbg,tamam bazdarevic poceo da zove igrace a mi morramo pokazati da je pogrijesio :facepalm:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 10 mar 2016, 14:54

jovanmaksimovic je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Koje mrtve, zar ti se stadion ne zove Hase? Moze ovako da li ce Sloboda izdrkati po Kosevu ili ce ga ispljunuti? E moj ado, tebe su kislim dojili. Siva cestico.
nije bolan kosevo ili hase, nego hadison park ;)
HaDison Divovski. Ceski nudista?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 mar 2016, 14:57

UltrasNotRed je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Koje mrtve, zar ti se stadion ne zove Hase? Moze ovako da li ce Sloboda izdrkati po Kosevu ili ce ga ispljunuti? E moj ado, tebe su kislim dojili. Siva cestico.
:urnebes: dobar dobar... al nije...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 10 mar 2016, 15:22

UltrasNotRed je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: nije bolan kosevo ili hase, nego hadison park ;)
:urnebes: dobar dobar... al nije...
slika

Dublje @jovane, dubljeee. Zaroni duboko, mozda te sledeci put ne pos.ere.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 15:40

Povucite jovana iz pakasa..zaglavio seee. :)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 15:41

Hajd ti nama postavi onu statistiku prema kojoj je Siroki sigurno prvak! Kleo si se onda u to i rekao da imas statistiku u malom prstu. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2016, 15:51

joker90 je napisao/la:
Hajd ti nama postavi onu statistiku prema kojoj je Siroki sigurno prvak! Kleo si se onda u to i rekao da imas statistiku u malom prstu. :kafa:
Joka, ovo je onaj frajer!
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 mar 2016, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 mar 2016, 15:53

Koje utakmice se prenose u ovom kolu, MojaTV, Arena, BHT. ?

Revans kup utakmice Zeljo - Borac na Face TV, ostale ne znam prenos li neko.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 mar 2016, 16:20

Rikardo je napisao/la:Koje utakmice se prenose u ovom kolu, MojaTV, Arena, BHT. ?

Mojatv prenosi Rudar-Sarajevo
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 10 mar 2016, 16:24

Rikardo je napisao/la:Koje utakmice se prenose u ovom kolu, MojaTV, Arena, BHT. ?

Rudar - FCS moja tv
Radnik - Olimpic BHT
Zadnja izmjena: recepivedik, dana/u 10 mar 2016, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 mar 2016, 16:27

U subotu je na programu šest susreta, a sastaju se Rudar i Sarajevo uz prijenos na Moja TV, BHT će prenositi duel Radnika i Olimpica, dok će Arena Sport 1 raditi prijenos utakmice Čelik - Zrinjski.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 mar 2016, 16:31

Meni nije jasno da su organizatori utakmice stavili Horde Zla u dio tribine koji je najbliži onoj tribin iza gola, zašto su uprave pojedinih klubova poluretardirane

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 mar 2016, 16:47

lisander je napisao/la:Meni nije jasno da su organizatori utakmice stavili Horde Zla u dio tribine koji je najbliži onoj tribin iza gola, zašto su uprave pojedinih klubova poluretardirane
Nisu uprave poluretardirane, nego je konkretno od strane MUP-a TK trazeno da tu budu smjensteni na kraj te tribine-sektor D a ne na A sektor odnosno pocetak te tribine jer ih oni kao lakse tu mogu kontrolisat, i nije bio problem kad su druge grupe dolazile, mada su bili vrlo blizu Fukara isto kao i juce.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 10 mar 2016, 17:13

Cuic zbog sudjenja Zrinski Široki kaznjen 6 utakmica nedelegiranja. Pa ja ne znam sta savez vise rade. Isti ovaj sudija je kaznjen radi utakmice devetog kola FK Slavija - NK Čelik neelegiranjem do kraja polusezone... Evo trebalo mu je cak 2 kola pa da opet zasere... dokle vise...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 mar 2016, 17:16

Odbor za suce i suđenje NS/FS BiH danas je održao sjednicu u Sarajevu, gdje je pregledan i analiziran kompletan snimak utakmice 20. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski.

Na sjednici su utvrđeni sudački propusti, ali koji apsolutno nisu plod tendencije jer su isti učinjeni na štetu obje ekipe.

Zaključci su sljedeći:

31. minut: glavni sudac pogrešno dosuđuje kazneni udarac za gostujuću ekipu;

51. minut: dodatni sudac propušta obavijestiti glavnog suca da je načinjen prekršaj u kaznenom prostoru nad domaćim igračem broj 5, te se ne dosuđuje kazneni udarac;

64. minut: glavni sudac nije isključio iz igre igrača domaćeg tima sa brojem 9 nakon grubog starta nad protivničkim igračem

80. minut: dodatni sudac propušta obavjestiti glavnog suca o situaciji u kojoj domaći igrač broj 5 udara protivničkog igrača, te ga ne isključuje iz igre.

Imajući u vidu gore navedene propuste, a u skladu sa UEFA upustvom o ocjenjivanju sudaca i dodatnih sudaca, Odbor za suce i suđenje je utvrdio da su načinjene značajne sudačke greške te je sankcionirao Irfana Peljtu i Tomislava Čuića sa dva ciklusa nedelegiranja (6 utakmica).

Odbor za suce i suđenje zajedno sa Sektorom za natjecanje NS/FS BiH zbog kršenja Kodeksa o ponašanju članova NS/FS BiH podnijelo je prijavu Disciplinskoj komisiji protiv NK Široki Brijeg i odgovornih lica kluba.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 mar 2016, 17:21

Neutralno komentarišući, sudija je prvo poklonio gol gostima zatim spriječio domaćine da daju gol. Znači već dva puta uticao na rezultat, da bi se kasnije vadio time što nije dosuđivao crvene kartone.
I to šteta na obje strane, i savezu sve uredu :lolno: :lolno:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.