Majkl je napisao/la:Ja sam prvi reko ako Jesic izgubi u Mostaru da ga treba otjerati,ali covjek je iz 2 utakmice osvojio 4 boda koje bi svi potpoisali prije pocetka polusezone.Kako smo ih osvojili to je najmanje bitno i nigdje se ne pise ,ali u Mostaru je igra bila dobra i bili smo blizi pobjedi ,protiv Celika nije nesto bila ali se pobjedilo.Ovo jucer je bilo sto se tice rezultata dobro ali protiv krkana se nije moglo igrati, najbolje vam pokazuje broj zutih koje su papci dobili sad zamislite koliko ih nije dosudio da ne bi dobili crveni.Pogledajte kako su dali golove iz nase greske i prekida,a ta je greska radi terena koji je bio oranica.Govore da nismo imali nijednnu sansu na ss.ba govore da smo imali dvije i da smo fulili sa dva metra.Gdje su te njihove sanse ,gdje ta sjajna igra koju su krkani pokazali,ti pasovi akcije?Kakva je igra ekipe koja dobije toliki broj zutih kartona?Mislite da se moglo nesto odigrati po onakom terenu i protiv takvih krkana koji nisu dali prjenos jer su znali kako ce igrati,eto nek mi nismo napravili ni jednu sansu gdje su njihove?O krkanima sa tribina ne vrjedi pricati,mozes mrziti klub,grad ali najvece tragedije ne smjes psovati nikad ,to su poremeci i bolesni umovi mene je stid s kim i kakvim debilima zivimo.Treba podrsku dati jer smo u igri za oba trofeja ,pobjedom u Prijedoru i kiksevima krkana u Vitezu i kiksu Zrinjskog prilazimo na 4 boda najmanje.
Sve si u potpunosti upravu.
U Mostaru smo ima li odlican teren i optimalne uslove za igru.Ekipu koja se zeljela nasigravati,i ima li smo dobru igru.Na zalost u Prijedoru nas ocekuje opet oranica,tezak teren.Nece tu biti igre,sigurno ziva muka i preskakanje igre za tri boda.Znaci pobjediti na misice.
U revansu protiv Slobode ce ro biti druga prica.
Nema razloga frci u igri smo za sve.