Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ramsey's thigh scan results are in on Thursday, could face around 6 weeks out. [@JWTelegraph]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Kad smo kod njega pogledaj ovo kad budeš imao vremena, kakva lakoća zabijanja golova.
A čovjek tek sa 22 prešao u profesionalce, ima skoro istu priču kao i Vardy. Jedan od naših igrača koji iz nekih razloga nikad nisu dobili priznanje kakvo zaslužuju, ponajviše zbog ultra yebene generacije kakvu smo imali poslije njega. Ali brojke ne lažu. Za Arsenal je nastupio 288 puta (samo 9 sa klupe) a postigao 185 golova.
Osvojio je sa Arsenalom jedan Premiership, 2 FA kupa, 1 Liga kup i Kup pobjednika kupova.
[youtube][/youtube]

Osvojio je sa Arsenalom jedan Premiership, 2 FA kupa, 1 Liga kup i Kup pobjednika kupova.
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jbt šta sam ja primijetio jest da u ovom modernom fudbalu fali ovakvih napadača. Nekako sve više timova sve više i više komplikuje u napadima, i sve je manje jednostavnih klasičnih centarfora. Ne znam da li me nostalgija puca, al brate liga trenutno da jedva ima jednog napadača da je klase RvP-a :roll .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Liga ima vrhunskih napadaca svjetske klase poput Aguera i Diega Coste, tu je Rooney koji nije na onom starom ali je svakako svjetska klasa kad ej u formi, imas igrace koji ce to biti poput Kanea. To sto Arsenal ima smece od napadaca ne znaci da ostali takodjer imaju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne da se Chambersu da se oproba na štoperu, i Mertesaker i Gabriel spremni za nedjelju.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Čitam jutros kao Rio Ferdy ( pravi, ne ovaj papak s foruma
) nam preporučuje da se ne zayebavamo nego da na ljeto uzmemo Ibrahimovića, kao on bi mogao biti ta iskra koja nam nedostaje da osvojimo trofej. Iako je već u godinama, odmah bi mu ponudio trogodišnji ugovor. S jednom nogom u kaburu bolji je od naših kvazinapadača. Da ne spominjem kkao bi bilo lijepo nakon Henrya konačno imati jedan autoritet na terenu, koji kad te pogleda krv ti se zaledi. Odmah bih ga doveo.
Naravno Wenger to neće uraditi jer njemu ne odgovaraju takvi igrači koji su autoriteti i koji bi mogli da mu se suprotstave, on samo pichkice dovodi koje mu povlađuju.
Naravno Wenger to neće uraditi jer njemu ne odgovaraju takvi igrači koji su autoriteti i koji bi mogli da mu se suprotstave, on samo pichkice dovodi koje mu povlađuju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Henry nikad nije bio autoritet,Viera u drugu ruku...
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Njemu ne odgovaraju igraci koji mogu donijeti titulu 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ibrahimovic iako u godinama deset klasa je ispre dPanjouda ali naravno da to ne bi islo, pa mislim da bi poslao voajera u pm na prvom treningu. Jedino rijesenje je otjerati voajera inace svaki drugi scenario donosi nam istu pricu kao i svake godine, lik je kreten koji je izlapio i ne zna sta radi.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.
Re: $: RE: Re: Arsenal
To ja stalno pricam.QUARTERBACK je napisao/la:Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.
Benitez, Martinez, Piksi to su neki potencijalni naslednici...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: $: RE: Re: Arsenal
NEma brige to ko ce doci su samo spekulacije, bili bi pod pritiskom da dovedu nekoga zvucnog i poznatog uostalom samo neka se voajer promjeni ko god dodje vrlo lako ga se moze otjerati za razliku od ove spodobe koja 12 godina jase na tituli iz 2004-eGunner4 je napisao/la:To ja stalno pricam.QUARTERBACK je napisao/la:Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Rosicky ocito zaradjuje platu na ovaj nacin posto ne moze na zelenom terenu i tako godinama unazad.
Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal
Ima i toga.BigBigBang je napisao/la:NEma brige to ko ce doci su samo spekulacije, bili bi pod pritiskom da dovedu nekoga zvucnog i poznatog uostalom samo neka se voajer promjeni ko god dodje vrlo lako ga se moze otjerati za razliku od ove spodobe koja 12 godina jase na tituli iz 2004-eGunner4 je napisao/la:To ja stalno pricam.QUARTERBACK je napisao/la:Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.
Ma neka dodje ko hoce samo miljenici da ne igraju na lijepe oci nego igraci koji to zasluzuju!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa ja i to, sad ce Walcott da igra opet i protiv Watforda i Barce sto posto a Campbell ce klupa da bude a nije zasluzio da sjedi na klupi..
E jesu napravili rezultateartemis77 je napisao/la:Da su klubovi oslabili u odnosu na proslu sezonu, ne bi svi od reda napravili bolji il jednak rezultat u europi ko proale godineBigBigBang je napisao/la:To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
Sreca City igra sa Dinamom , inace da ih je zapao za pola klase jaci tim , Englezi bi na 0 ostali u cetvrtfinalu LP.
City u narednoj fazi jedino moze preko Wolfsburga i Benfice a i to je vise nego upitno.
artemis77 je napisao/la:Da su klubovi oslabili u odnosu na proslu sezonu, ne bi svi od reda napravili bolji il jednak rezultat u europi ko proale godineBigBigBang je napisao/la:To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
napravili rezultate zahvaljajući 2-3 razredu kvalitete svojih protivnika, čak su neki izgubili od smiješnih ekipa ala dinamo,midtjylland ili su redsi tolko nisko pali da prolazak skupine s titanima ala sion i kubanom smatraju velikim uspjehom
Against Hull, some Gunners fans held up a banner reading "Arsene, thanks for the memories but it's time to say goodbye".
Wenger said: "There's nothing disappointing for me, I do my job. Look at the history of the club and you will see that I have nothing to be scared of."
smeće smežurano,nije te sram šta nisi 12 godina osvojio ligu,pa da imaš kakvog srama sam bi podnio davno ostavku,vjerojatno ćeš plakati kad dobiješ zasluženu cipelu

Prosle godine je arsenal ispo od monaca..Seaman je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Da su klubovi oslabili u odnosu na proslu sezonu, ne bi svi od reda napravili bolji il jednak rezultat u europi ko proale godineBigBigBang je napisao/la:To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
napravili rezultate zahvaljajući 2-3 razredu kvalitete svojih protivnika, čak su neki izgubili od smiješnih ekipa ala dinamo,midtjylland ili su redsi tolko nisko pali da prolazak skupine s titanima ala sion i kubanom smatraju velikim uspjehom![]()
Nisam reko da je nikakav uspjeh.
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.