FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 10 mar 2016, 16:11

Sta je sa Mehmedagica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 mar 2016, 16:13

"Lijepo smo dočekali naše goste iz Sarajeva, smjestili smo ih u ložu. Na pauzi smo imali sendviče i piće. VIP loža na Tušnju je otvorena, a ispod se nalaze ostali navijači Slobode. Navijači su se par puta okretali prema loži Sarajeva i govorili neke ružne stvari, a onda sam ja lično stao u zaštitu mojih gostiju i rekao navijačima da gledaju na ono što se dešava na terenu, te da nisu krivi ovi ljudi za sve to. Ostao sam sa njima nakon utakmice, kako bih bio siguran da ih ne bi neko napao ili povrijedio. Komentarisali smo utakmicu, a onda je Dino ušao u prostorije i sa deset metara širi ruke i meni govori: 'Sve je bilo korektno, trebali ste dobiti najmanje još jedan crveni karton i jedan penal se još trebao dosuditi za Sarajevo'. Onda je to prelilo čašu. Pustim te kao čovjek, obezbijedim ti zaštitu, a onda ti dođeš i kontaš da to tako treba da bude. Dosta je da puštamo više ruke i da nas šamaraju"

"Ovo je slobodna zemlja i ja mogu da putujem gdje god hoću. Siguran sam da ću biti na spisku gostiju FK Sloboda. Šta su oni doživjeli na Tušnju, neka oni nama to prirede u Sarajevu. A nakon onakve utakmice, ako ja budem Dini prišao i rekao mu: 'Šta se buniš? Sve je bilo korektno', onda on ima pravo da mi kaže sve ono što sam i ja njemu rekao u Tuzli. Neka nam isto to prirede u Sarajevu, mi ćemo biti prezadovoljni. Ništa se ne bi dogodilo da Dino Selimović nije širio ruke prema meni. Treba da te pustim u mojoj kući da me gaziš? Jeste bilo ružnih riječi, ali sam i ja čovjek od krvi i mesa. Nikada se za bilo šta nismo žalili, iako smo doživljavali nekih stvari kao jučer"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 mar 2016, 16:17

ultrasstyle je Azmirov placenik :urnebes:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 mar 2016, 16:18

wobly92 je napisao/la:"Lijepo smo dočekali naše goste iz Sarajeva, smjestili smo ih u ložu. Na pauzi smo imali sendviče i piće. VIP loža na Tušnju je otvorena, a ispod se nalaze ostali navijači Slobode. Navijači su se par puta okretali prema loži Sarajeva i govorili neke ružne stvari, a onda sam ja lično stao u zaštitu mojih gostiju i rekao navijačima da gledaju na ono što se dešava na terenu, te da nisu krivi ovi ljudi za sve to. Ostao sam sa njima nakon utakmice, kako bih bio siguran da ih ne bi neko napao ili povrijedio. Komentarisali smo utakmicu, a onda je Dino ušao u prostorije i sa deset metara širi ruke i meni govori: 'Sve je bilo korektno, trebali ste dobiti najmanje još jedan crveni karton i jedan penal se još trebao dosuditi za Sarajevo'. Onda je to prelilo čašu. Pustim te kao čovjek, obezbijedim ti zaštitu, a onda ti dođeš i kontaš da to tako treba da bude. Dosta je da puštamo više ruke i da nas šamaraju"

"Ovo je slobodna zemlja i ja mogu da putujem gdje god hoću. Siguran sam da ću biti na spisku gostiju FK Sloboda. Šta su oni doživjeli na Tušnju, neka oni nama to prirede u Sarajevu. A nakon onakve utakmice, ako ja budem Dini prišao i rekao mu: 'Šta se buniš? Sve je bilo korektno', onda on ima pravo da mi kaže sve ono što sam i ja njemu rekao u Tuzli. Neka nam isto to prirede u Sarajevu, mi ćemo biti prezadovoljni. Ništa se ne bi dogodilo da Dino Selimović nije širio ruke prema meni. Treba da te pustim u mojoj kući da me gaziš? Jeste bilo ružnih riječi, ali sam i ja čovjek od krvi i mesa. Nikada se za bilo šta nismo žalili, iako smo doživljavali nekih stvari kao jučer"
:bow:
Nad tobom sunce najljepše sja

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 mar 2016, 16:21

Evo i debelog Salema krenuo i on da zastiti svog druga velikog !

Bivši sudija i rukovodilac Odjela za sudije i suđenje Salem Prolić nije gledao jučerašnju utakmicu, ali je prenio utiske svojih kolega.

“Nisam gledao utakmicu. Kolege sa kojim sam razgovarao, a gledali su meč, rekli su da je suđenje bilo dobro i da je penal postojao. Ponavljam, ja nisam gledao i to nisu moje riječi. Kada dođe snimak, onda ću moći nešto reći u svoje ime”, kazao je za N1 Salem Prolić.

On je dodao da je Azmir Husić pod suspenzijom i da nije imao pravo biti u službenim prostorijama.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 mar 2016, 16:23

Chinaglia je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Eno vade se sada na klixu :D
izvadim im materinu picku, znaju da će članak biti dosta čitan i da će biti klikova

sigurno im nije cilj da pokažu da nije istina ono što drugi pišu, a što su i oni sami objavili
Jeste Chini prijatelju. Ovom momku koji je današnji članak objavio je u cilju istina i objektivnost. Jedan je od najprofesionalnijih novinara u državi. Pričao sam sa njim u vezi jučerašnje objave nakon čega je rekao da već piše nešto s pozitivnom notom i da će to postaviti. Vidio je i on koliko je njegov kolega progriješio tako da je na svoju inicijativu htio da popravi štetu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 mar 2016, 16:24

wobly92 je napisao/la:"Lijepo smo dočekali naše goste iz Sarajeva, smjestili smo ih u ložu. Na pauzi smo imali sendviče i piće. VIP loža na Tušnju je otvorena, a ispod se nalaze ostali navijači Slobode. Navijači su se par puta okretali prema loži Sarajeva i govorili neke ružne stvari, a onda sam ja lično stao u zaštitu mojih gostiju i rekao navijačima da gledaju na ono što se dešava na terenu, te da nisu krivi ovi ljudi za sve to. Ostao sam sa njima nakon utakmice, kako bih bio siguran da ih ne bi neko napao ili povrijedio. Komentarisali smo utakmicu, a onda je Dino ušao u prostorije i sa deset metara širi ruke i meni govori: 'Sve je bilo korektno, trebali ste dobiti najmanje još jedan crveni karton i jedan penal se još trebao dosuditi za Sarajevo'. Onda je to prelilo čašu. Pustim te kao čovjek, obezbijedim ti zaštitu, a onda ti dođeš i kontaš da to tako treba da bude. Dosta je da puštamo više ruke i da nas šamaraju"

:tokralju: :tokralju: legenda od covjeka, a Dino Selimovic je toliki uhljup toliki cigan FUJ
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 mar 2016, 16:24

Ajmo da cujemo za subotnjeg sudca ovog Sehovica iz Sarajeva sto nam sudi u Vitezu?

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 10 mar 2016, 16:26

slika
Solina navija za Slobodu!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 mar 2016, 16:27

TaRgEt_ je napisao/la:Evo i debelog Salema krenuo i on da zastiti svog druga velikog !

Bivši sudija i rukovodilac Odjela za sudije i suđenje Salem Prolić nije gledao jučerašnju utakmicu, ali je prenio utiske svojih kolega.

“Nisam gledao utakmicu. Kolege sa kojim sam razgovarao, a gledali su meč, rekli su da je suđenje bilo dobro i da je penal postojao. Ponavljam, ja nisam gledao i to nisu moje riječi. Kada dođe snimak, onda ću moći nešto reći u svoje ime”, kazao je za N1 Salem Prolić.

On je dodao da je Azmir Husić pod suspenzijom i da nije imao pravo biti u službenim prostorijama.
Nije imao pravo bit u sluzbenim prostorijama? Svako ima pravo tamo da bude, kupis kartu i eto... Koji mozak...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 mar 2016, 16:31

Čudi me ovo od salema.... Da mu nije jaran Dino kupio karton kinder jaja da se malo osladi plus sto se plastične kutijice mogu iskoristit za naredni krug kupa... Saleme,saleme krme debelo

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 mar 2016, 16:33

http://bportal.ba/foto-da-li-je-ovo-evr ... u-u-tuzli/

A evo Jesic nam je drzao prodike o kulturi, a evo kako su prvaci sa dva ekonoma koji su bili tu ostavili svlacionice na Tusnju .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 mar 2016, 16:34

TaRgEt_ je napisao/la:http://bportal.ba/foto-da-li-je-ovo-evr ... u-u-tuzli/

A evo Jesic nam je drzao prodike o kulturi, a evo kako su prvaci sa dva ekonoma koji su bili tu ostavili svlacionice na Tusnju .
Nekulturni smo, nemamo bontona :urnebes: :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 mar 2016, 16:34

SOLINA je napisao/la:slika
BABUKAAAA :tokralju: :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 mar 2016, 16:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Kao da nam je malo podjela pa cemo se sad poceti dijeliti na sarajevske i tuzlanske medije, mozda i na mostarske, travnicke a zasto ne i bugojanske. Istini se mora pogledati u oci, veliki problem bh sporta prije svega fudbala su navijacki nastrojeni novinari. Na prste jedne ruke mogu nabrojari one koji nisu vatreni navijaci nekog od kluba, pa cak donedavno i clanovi navijackih grupa. Oni koji imaju namjeru raditi profesionalno svoj posao cesto se stavljaju na stup srama, prijeti im se, pozivaju se na linc. Ne bih mnogo ulazio u jucerasnja desavanja samo znam da su ista fudbal vratila par koraka unazad.
OBJASNIO :tokralju: :tokralju:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2016, 16:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Kao da nam je malo podjela pa cemo se sad poceti dijeliti na sarajevske i tuzlanske medije, mozda i na mostarske, travnicke a zasto ne i bugojanske. Istini se mora pogledati u oci, veliki problem bh sporta prije svega fudbala su navijacki nastrojeni novinari. Na prste jedne ruke mogu nabrojari one koji nisu vatreni navijaci nekog od kluba, pa cak donedavno i clanovi navijackih grupa. Oni koji imaju namjeru raditi profesionalno svoj posao cesto se stavljaju na stup srama, prijeti im se, pozivaju se na linc. Ne bih mnogo ulazio u jucerasnja desavanja samo znam da su ista fudbal vratila par koraka unazad.
Bio sam jucer na utakmici i sasvim mi je jasno da "novinari" iz Sarajeva pisu naopako. Nisam corav. Jucer su pisali da u Tuzli pada kisa i stavljali slike stadiona koji uopste nije u BiH, kako je teren potopljen, a u Tuzli sunce sijalo. To ti je isto sto neki vjeruju da je Bakir zaposlio 100.000 ljudi.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 10 mar 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 mar 2016, 16:47

evo ga opet nam sudi Admir Sehovic iz Sarajeva :facepalm: znaci covjek sudio protiv Radnika i evo drugu zaredom u Vitezu :facepalm: kolike su sanse za ovo :kafa:
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 mar 2016, 16:47

fukaratz je napisao/la:evo ga opet nam sudi Admir Sehovic iz Sarajeva :facepalm: znaci covjek sudio protiv Radnika i evo drugu zaredom u Vitezu :facepalm: kolike su sanse za ovo :kafa:
[youtube][/youtube]

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 mar 2016, 16:59

fukaratz je napisao/la:evo ga opet nam sudi Admir Sehovic iz Sarajeva :facepalm: znaci covjek sudio protiv Radnika i evo drugu zaredom u Vitezu :facepalm: kolike su sanse za ovo :kafa:
Bilo je korektno sudjenje protiv Radnika i u BL. Da je u Tuzlu dosao da nas zavali, Saric bi dobio crveni, a ona situacija kod slobodnog bi bila penal za Radnik sto bi naravno bilo ukopavanje Slobode jer nista od toga nije postojalo. Sta ce biti u Vitezu, to cemo tek vidjeti.
Nad tobom sunce najljepše sja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 mar 2016, 17:17

NK VITEZ - FK SLOBODA Vitez, 12.03.2016. 15:00
Sudija Šehović Admir Sarajevo
A-1 Beljo Davor Mostar
A-2 Macić Amer Mostar
4 Spahalić Samir Mostar
5 Obradović Darko Stolac
6 Bandić Antoni Grude

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 mar 2016, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []