FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 16:47

klasik je napisao/la:
Steph je napisao/la:Čuj mediji pokušavaju skrenuti pažnju s nečega. :urnebes:

Jedinu pažnju sa svega jučer su skrenuli profesionalci u vidu 'JE LI VAS SRAMOTA DANAŠNJEG SUĐENJA JEŠIĆUUU!?' i onda onaj pokušaj od čovjeka Azmir Husić sa svojim divljanjem poslije tekme. Da ne zaboravim spomenuti i Dedića koji je valjda imao namjeru da 'pretuče' Ješića poslije tekme - to je prethodilo divljanju onog neandertalca, koji bi da '**** mamice svima'. :urnebes:
Kako nije skrenuta paznja sa necega, pa bolan nebio nijedan vas (sarajevski) portal nije napiso da se Sarajevo juce nije sastavilo sa loptom, da ste imali sudjenje ko da je licno Jesic bio sudija i da opet ste jedino dobro uradili (izuzmemol par soloprodora Duljevica) izveli penal i dali go.
zato što mi znamo da Sarajevo može igrati i loše i dobro i trenutno igra loše to nije kraj svijeta, ali idiotizam i papanluk Tuzlanski koji se juče vidio se mora prikazati svima da vas stid bude odakle ste, da svi vide....vama teško prihvatiti da Sarajevo može dati gol Slobodi e pa sad ćete imati tretman ko i ovi iz Lištice ako hoćete da ih imitirate u svemu :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 16:50

solinas je napisao/la: Pa Azmir i jeste prozvao Dinu neka tuzi.
Covjek ima snimljen razgovor i SMS poruke koje mu je slao Ibrakovic.nema izvlake nije moj broj.
Sve se dokaze i nadje.
Vec bi seljance u cipelama feningas brujio o tuzbi po svim medijima da ima osnova.
Ali nema.A dokazi su tu.
Zato i suti ko pizda.
pa eto vidjet ćemo, da li je neko bio glup pa slao poruke sa svog mobitela, da li ima crno na bijelo ugovor/ dogovor,
osnov neki da traži lovu, rečeno je u saopštenju medijima FKS da će morati to organima pravde dokazati, to ne treba prevoditi zna se šta to znači

a vidjet ćemo ko će deblji kraj izvući...

:wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 mar 2016, 16:52

DenchiNL je napisao/la: zato što mi znamo da Sarajevo može igrati i loše i dobro i trenutno igra loše to nije kraj svijeta, ali idiotizam i papanluk Tuzlanski koji se juče vidio se mora prikazati svima da vas stid bude odakle ste, da svi vide....vama teško prihvatiti da Sarajevo može dati gol Slobodi e pa sad ćete imati tretman ko i ovi iz Lištice ako hoćete da ih imitirate u svemu :wave:
Opet ti kazem sve ste uspjeli ispinovat, vi ste zrtve, vi ste divovi, vi imate milione i opet vam idiotska, papanska Sloboda da par casova fudbala, vama i vasem velikanu i velikanu Mijanmarskog nogometa.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 16:56

solinas je napisao/la: Bolje seljak sa obrazom,nego kao Dino ugladjeni kriminalac.
Onaj vas je prvi nasrnuo na Azmira i policija ga odvodi.zato je i nastala guzva i naguravanje.
misliš policija TK koja gleda kako frajer pod suspenzijom dodira s fudbalom 1 god. stoji ispred svlačionica/stadiona :D

sladak si :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 mar 2016, 16:58

DenchiNL je napisao/la:
solinas je napisao/la: Bolje seljak sa obrazom,nego kao Dino ugladjeni kriminalac.
Onaj vas je prvi nasrnuo na Azmira i policija ga odvodi.zato je i nastala guzva i naguravanje.
misliš policija TK koja gleda kako frajer pod suspenzijom dodira s fudbalom 1 god. stoji ispred svlačionica/stadiona :D

Stoji 15 minuta poslije utakmice, i stoji napolju ISPRED SVLACIONICA, ne u sluzbenim prostorijama, ne u svlacionici.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 10 mar 2016, 16:58

TaRgEt_ je napisao/la:POTENCIRA se ono poslije tekme. PREDSJEDNIK kluba **** mamice svima. Mislim, znam ja da je on sada vama heroj, ali ne bi bilo loše da mućnete malo glavom i vidite ko zapravo 'huška' situaciju.
To da je **** majku svima nemoj da lazes, nego je Avdicu **** majku koji je krenuo na njega, nije lijepo lagati Steph[/quote]
Nemoj ti lagati. Preslušaj još jednom snimak, ako treba i više puta.[/quote]

Nakon sto je doticni predstavnik kluba krenuo na Husica on je rekao sta hocete **** vam majku svima, a polako izace sve na vidjelo i ono Dinino cinicno pobjebavanje i smijanje i provociranje. . Zao mi je sto je dobra utakmica pala u drugi plan zbog idiotluka nije ovo prvi put .. P.S bio sam tu odmah do tako da nemoras meni govoriti neke stvari ...[/quote]
Pa naravno tako svaki mangup odradi levata. Smijes mu se u facu podjebajes ga neprimjetno i uzivas u njegovom ispadu pred milionima ljudi. Jos sad da je Dino pametan platit nekome da ga saceka negdje i izubija ga letvom. I onda poslat saopstenje kako je ogorcen zbog napada na onu seljacinu. E to bi bilo po mjeri. Izdominirao Dino legenda. Kako volim namazane ljude bas ga izdozirao da pokaze nemoc ocaj i primitivizam. Hahah kralj.

djulba
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la djulba » 10 mar 2016, 16:59

klasik je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: zato što mi znamo da Sarajevo može igrati i loše i dobro i trenutno igra loše to nije kraj svijeta, ali idiotizam i papanluk Tuzlanski koji se juče vidio se mora prikazati svima da vas stid bude odakle ste, da svi vide....vama teško prihvatiti da Sarajevo može dati gol Slobodi e pa sad ćete imati tretman ko i ovi iz Lištice ako hoćete da ih imitirate u svemu :wave:
Opet ti kazem sve ste uspjeli ispinovat, vi ste zrtve, vi ste divovi, vi imate milione i opet vam idiotska, papanska Sloboda da par casova fudbala, vama i vasem velikanu i velikanu Mijanmarskog nogometa.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 16:59

klasik je napisao/la: i opet vam idiotska, papanska Sloboda da par casova fudbala, vama i vasem velikanu i velikanu Mijanmarskog nogometa.
Glupa ti priča... Kakve to časove ta papanska Sloboda može davati na onakvom terenu? De budi realan bolan, molim te. Pogledao sam danas snimak utakmice, obje ekipe su igrale manje-više loše, pola od te lošine jer je teren topljena čokolada, malo bolji od onog u Gradačcu kad kiša natopi, a i Sarajevo je takođe moglo lako do pobjede tu, + sva tri postignuta gola su plodovi amaterskih grešaka protivnika. Vozdra. :salut:

A to za Azmira, stoji ispred svlačionica u ograđenom dijelu kompleksa, a utakmica traje do zaključivanja zapisnika - to je nekih sat-sat i po posle zadnjeg zvižduka.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 17:00

klasik je napisao/la: Opet ti kazem sve ste uspjeli ispinovat, vi ste zrtve, vi ste divovi, vi imate milione i opet vam idiotska, papanska Sloboda da par casova fudbala, vama i vasem velikanu i velikanu Mijanmarskog nogometa.
zašto bi spinovali? lopta je okrugla, i mali bjedni Hercules nekad pobjedi veliku Barcelonu, ali to nipošto ne znači da su bolji to samo znači da je to za Hercules bio veliki dan najveći u njihovoj istoriji a za Barcelonu je to bio obični prosječan dan, samo jedna srijeda kad nisu bili u formi....

pa-pa :wave: :kafa:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 mar 2016, 17:00

DenchiNL je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Vi pokusavate razviti diskusiju s opancicima koji velicaju kocijasko psovanje prve sise amerike. Uz to jos govore da je on ljudina a Dino papak. Pa seljak nema osam razreda osnovne. Naviklo na opanak i livadu.
Nekada je "seljak sa 8. razreda osnovne" veci insan od onog fakultetski obrazovanog, uglancanog "gospodina sa manirima", koji ti hinjski gura izmedju nogu, pri tome se smjeskajuci i glumeci nevinasce koje je tek od majke rodjeno... Primjera u nasoj drzavi je "hvala Bogu" milion, pocevsi od politickog aparata. Cisto ja sumnjam da je covjek izmislio nekakvih 20.000 maraka, a najlakse je se praviti budala. Eto, neka ga Dino tuzi za klevetu ako Azmir laze, vrijeme ce pokazati.

Azmir je isprovociran Dininim izjavama da je trebalo biti jos kartona, jos penala, poceo da se ponasa onako kao sto se ponasa (sto nije definitivno "nivo"), ali Azmir je svoju velicinu prema fudbalu pokazao nesebicnim ulaganjem u Slobodu. On stoji iza Slobode onako kako Dino nece nikada iza Sarajeva. Vjerujem da bi mnogi od vas sad potpisali da imate svog Azmira, pa i takvog sa "8. razreda osnovne skole", jer je to istinski ljubitelj svog kluba, a ne neki lik kojem su Bosna i Sarajevo samo neka tacka na zemaljskoj kugli...
a jeste se digli moderatorčići, ne ide to tako na tvoju veliku žalost, raspitaj se....kod pravnika
ako tvrdiš da ti neko nešto duguje moraš to moći i dokazati, pa ćemo vidjeti ubrzo jer će Azmir biti tužen....
isto ako optužuješ nekoga za nečasne radnje i to moraš dokazati na sudu , inače po džepu za klevetu, a neće bit 20.000 kaznica vjeruj meni :D :lol:
mnogo je isprovociranih ljudi u ovoj zemlji, da svi reaguju primitivno kao Azmir bilo bi mrtvih glava svaki dan....suspendovan je zbog ovakvog ponašanja, a bit će još...što je možda i namjera bila , da nađe izgovor da digne sidro..... :wave:
Znam ja da bi ti volio da Azmir digne sidro, ali to ti je kao kad imas mokre snove. Nece Azmir na zalost mnogih nigdje.

Nije se niko digao, kazem fino da ce vrijeme pokazati, valjda znas da citas. Ako Azmir laze, neka snosi posljedice. A deminutive koristi u konverzaciji sa ukucanima, nisam ti ja balavac!

I ne moras mi usput objasnjavati kako pravni sistem funkcionise jer od te struke hranim porodicu. Ako slucajno tebi treba pravni savjet, slobodno se javi, satnica je 300,-- EUR plus PDV, a tebi kao mom zemljaku cemo dati ekstra popust. Adio!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 10 mar 2016, 17:03

sloboda sampinjon
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 10 mar 2016, 17:05

sarajevo sampion
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 17:09

_dreamer_ je napisao/la:
Znam ja da bi ti volio da Azmir digne sidro, ali to ti je kao kad imas mokre snove. Nece Azmir na zalost mnogih nigdje.

Nije se niko digao, kazem fino da ce vrijeme pokazati, valjda znas da citas. Ako Azmir laze, neka snosi posljedice. A deminutive koristi u konverzaciji sa ukucanima, nisam ti ja balavac!

I ne moras mi usput objasnjavati kako pravni sistem funkcionise jer od te struke hranim porodicu. Ako slucajno tebi treba pravni savjet, slobodno se javi, satnica je 300,-- EUR plus PDV, a tebi kao mom zemljaku cemo dati ekstra popust. Adio!
griješiš ponovo

modertorčići jeste jer morate biti mnooogooo mali kad zajedno dođete i ne govorite istinu, čak štaviše ne radite(moderirati=uređivati) to zbog čega imate taj status nego širite jezik mržnje i raspirujete strasti iznošenjem neistina...

ništa mi draže ne bi bilo da vam Azmir ostane zauvijek, on je po vašoj mjeri i pravi čovjek za vas...

ja ti se divim da uprkos tako dobroj satnici , poslu i zaradi nađeš vremena slobodnog toliko da postaneš moderator i to na sarajevskom forumu :D :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 mar 2016, 17:12

PitarBordo je napisao/la:
klasik je napisao/la: i opet vam idiotska, papanska Sloboda da par casova fudbala, vama i vasem velikanu i velikanu Mijanmarskog nogometa.
Glupa ti priča... Kakve to časove ta papanska Sloboda može davati na onakvom terenu? De budi realan bolan, molim te. Pogledao sam danas snimak utakmice, obje ekipe su igrale manje-više loše, pola od te lošine jer je teren topljena čokolada, malo bolji od onog u Gradačcu kad kiša natopi, a i Sarajevo je takođe moglo lako do pobjede tu, + sva tri postignuta gola su plodovi amaterskih grešaka protivnika. Vozdra. :salut:

A to za Azmira, stoji ispred svlačionica u ograđenom dijelu kompleksa, a utakmica traje do zaključivanja zapisnika - to je nekih sat-sat i po posle zadnjeg zvižduka.
Daj nam taj snimak da i mi vidimo iz drugog ugla, ako si upravu ja cu priznat da sve sto sam vidio juce sa sjevera, ono navlacenje sarajevu i sudisku lakrdiju nije tacno i da je tvoje Sarajevo isprebijano, pokradeno, od tamo neke divlje Slobode.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 17:13

klasik je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Stoji 15 minuta poslije utakmice, i stoji napolju ISPRED SVLACIONICA, ne u sluzbenim prostorijama, ne u svlacionici.
Azmir nije bio na stadionu u toku utakmice :D :lol: sad si već ko Toblerone :lolno:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 17:15

klasik je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Daj nam taj snimak da i mi vidimo iz drugog ugla, ako si upravu ja cu priznat da sve sto sam vidio juce sa sjevera, ono navlacenje sarajevu i sudisku lakrdiju nije tacno i da je tvoje Sarajevo isprebijano, pokradeno, od tamo neke divlje Slobode.
Nisam nigdje to spomenuo, navlačenja ta i udaranja i šta već, samo se osvrnuo na taj "čas fudbala" na onakom terenu, komedija u najmanju ruku, te se osvrnuo na to "nije bio na utakmici nego nakon utakmice bla bla", bio je tamo gdje ne smije da bude u tom trenutku, to je bar jasno, sad zašto i kako, eh to već ne mogu da sudim jer onaj snimak koji ima "sukoba" je 1% cijele priče. A snimak možete mislim svi pogledati ipak je vaš čovjek snimao za savez, nije britanac. :salut:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 17:18

klasik je napisao/la: Daj nam taj snimak da i mi vidimo iz drugog ugla, ako si upravu ja cu priznat da sve sto sam vidio juce sa sjevera, ono navlacenje sarajevu i sudisku lakrdiju nije tacno i da je tvoje Sarajevo isprebijano, pokradeno, od tamo neke divlje Slobode.
koje navlačenje reci tačno na koji incident misliš? pošto su penal svi vidjeli i legitiman je 100%
koja lakrdija? za mene je recimo lakrdija da igrač sa žutim kartonom sa dvije ruke ruši lika u 16ercu i dodjeljuje se penal što je ok ali ne i 2gi žuti(tj. crveni) a pogledaj svugdje na kugli zemaljskoj da je takav prekršaj prije žuti + penal nego bilo šta drugo, eh sad što to igračina sa žutim kartonom radi to nije niko kriv osim njega lično....

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 mar 2016, 17:24

DenchiNL je napisao/la: Azmir nije bio na stadionu u toku utakmice :D :lol: sad si već ko Toblerone :lolno:
Covjek bio u lozi, u koju druze mozes i ti uci ako platis kartu za lozu, poslije utakmice spustio ispred svlacionice da cestita svojim igracima i strucnom stabu.
koje navlačenje reci tačno na koji incident misliš? pošto su penal svi vidjeli i legitiman je 100%
koja lakrdija? za mene je recimo lakrdija da igrač sa žutim kartonom sa dvije ruke ruši lika u 16ercu i dodjeljuje se penal što je ok ali ne i 2gi žuti(tj. crveni) a pogledaj svugdje na kugli zemaljskoj da je takav prekršaj prije žuti + penal nego bilo šta drugo, eh sad što to igračina sa žutim kartonom radi to nije niko kriv osim njega lično....
Misim da navlacenje jedno 80% utakmice, gdje nije ni priblizno isti kriterij na obje strane, gdje ono sto je vama sviro penal, Slobodi nebi nikad, sto je za prve faule i Stepanovicu i Saricu dao kartone, fauli na sredini terena, a vama za iste, a i gore startove nije pokazivo kartone, sto je svaki 50-50 duel sviro vama u korist.
Onda konkretno sviro vam je faul prije penala koji uopste nije bio, a poslije tog faula lopta je ubacena i onda kostic il ivetic rusi vaseg igraca i svira vam se penal.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 10 mar 2016, 17:49

Ma šta vam je više. Ništa strašno se nije dogodilo u TZ. Klasičini tuzlanski ciganluk, očekivano. Uvijek je i bilo tako kad im je bitna tekma.
Inače, :thumbup: za redare i policiju. Uspjeli su krajnjim naporima odbraniti udarni trans.
U revanšu rutinski uzeti (bez ispada prema delegaciji slobode)a u prvenstvenoj će mo im se popišat u usta ciganska u sred tuzle.
P.S.
Dino ne daj pare.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 18:10

klasik je napisao/la: Covjek bio u lozi, u koju druze mozes i ti uci ako platis kartu za lozu, poslije utakmice spustio ispred svlacionice da cestita svojim igracima i strucnom stabu.
Čovjek sjedio sa Upravom kluba iako mu to nije dozvoljeno
"Imenovani shodno članu 28. DP NS/FS BiH ne može obavljati nikakvu funkciju u bilo kojem organu kluba ili tijelima saveza, na utakmici i dr. niti zastupati klub ili savez, odnosno njegova tijela u bilo kojoj funkciji za sve vrijeme trajanja kazne"

e sad se može vaditi da je bio posmatrač ili šta već iako je i udruženje navijača organ kluba, a šta je onda radio kod svlačionice? zastupao klub sasvim definitivno jer tamo nije bilo navijača samo zastupnici Mupa, 2 kluba i novinari, dakle prekršio suspenziju....
klasik je napisao/la:Misim da navlacenje jedno 80% utakmice, gdje nije ni priblizno isti kriterij na obje strane, gdje ono sto je vama sviro penal, Slobodi nebi nikad, sto je za prve faule i Stepanovicu i Saricu dao kartone, fauli na sredini terena, a vama za iste, a i gore startove nije pokazivo kartone, sto je svaki 50-50 duel sviro vama u korist.
Onda konkretno sviro vam je faul prije penala koji uopste nije bio, a poslije tog faula lopta je ubacena i onda kostic il ivetic rusi vaseg igraca i svira vam se penal.
da je nama sudija navlačio dobili bi vas, kraj
Slobodi u Tuzli ne bi svirao penal pa ko je sad ovdje u zabludi??? čak čovjek ako pokuša da pusti prednost da bi se igra razvila jer se igra zbog fudbala a ne UFC-a , vama ni to nije jasno, pa kad faulirate istog momka po 2 puta, jednom pusti sudija prednost neće da sječe igru pa ga onda opet fauliraju vi protestujete???? nemate pojma.... i dobro su rekli trebalo je biti više kartona...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Firebase, MostarReds22 i 20 gostiju.