FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neki moji mokri snovi Jajalo , Cimirot , Duljevic , Reis , Benko
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- trunks1946
- Kontakt:
Said..............RollMan je napisao/la:Neki moji mokri snovi Jajalo , Cimirot , Duljevic , Reis , Benko
orde del male
MI SMO TU RADI SARAJEVA. SARAJEVO NAS TREBA KO 1992 GODINE A MI PLJUJEMO. PODRZI KLUB PODRZI SVAKOG IGRACA PA TAMAN BIO ZLATKOVUC.
Pavlovic ok golman
Kovacevic Dobar
Barba dobar
Kadusic nije los
Bekic 2 dobar
Rejz ok
Benko A klasa
DULjevic A klasa
Bekic 1 B KLASA
Cezar ok
Rustem ok
Smjecanin ok
Mihojevic los
Okic ok
Plakalo los
Harba B klasa
KALASI OK
Oni juniori losi
Ovo je sa kojim igracima raspolazemo, a ovde se pise kao da igra melunovic,zlatkovic i takve ublehe. Skretnica se pojacala (potrosili su preko 500k km) na pojacanja plus plate premije. Pa ako pogledas roster nije bolji od naseg. Igra protiv veleza je bila smjesna itd.
Mi smo taktiku promjenili, Ja sam prvi protiv Jesica digo glas (odma posle utakmice protiv viteza). Sloboda nas jeste pobjedila 2;1. Ljudi su igrali grublje i isplatilo im se, sreca pa je kup i ima revans imamo sansu da ispravimo greske. Nevidim ni jedan razlog da Jesic nemoze pobjedit slobodu na tusnju za bodove, samo da hrabro ude da grubom igrom na grubu igru uzvrati. Fudbal nije sah.
Skretnicari sanjima cemo tesko izac na kraj al i tu smo u prednosti, al derbi je derbi tu se nikad nezna al remi je neka realna sansa (ako budu u finalu kupa) mozda cak ih i uzmemo.
Slobodinom predsjedniku je do 20k km stalo do te mjere da je napo fizicki na direktora gostujuceg tima. Jel vi vidite koja kriza je kod njih, veca nego kod veleza.
Trazit pare sa tucom za premije od prosle godine, dobices al tek kad se prvenstvo zavrsi, i posle toga raskinut sve sportske odnose sa slobodom dok je husic tu.
Pavlovic ok golman
Kovacevic Dobar
Barba dobar
Kadusic nije los
Bekic 2 dobar
Rejz ok
Benko A klasa
DULjevic A klasa
Bekic 1 B KLASA
Cezar ok
Rustem ok
Smjecanin ok
Mihojevic los
Okic ok
Plakalo los
Harba B klasa
KALASI OK
Oni juniori losi
Ovo je sa kojim igracima raspolazemo, a ovde se pise kao da igra melunovic,zlatkovic i takve ublehe. Skretnica se pojacala (potrosili su preko 500k km) na pojacanja plus plate premije. Pa ako pogledas roster nije bolji od naseg. Igra protiv veleza je bila smjesna itd.
Mi smo taktiku promjenili, Ja sam prvi protiv Jesica digo glas (odma posle utakmice protiv viteza). Sloboda nas jeste pobjedila 2;1. Ljudi su igrali grublje i isplatilo im se, sreca pa je kup i ima revans imamo sansu da ispravimo greske. Nevidim ni jedan razlog da Jesic nemoze pobjedit slobodu na tusnju za bodove, samo da hrabro ude da grubom igrom na grubu igru uzvrati. Fudbal nije sah.
Skretnicari sanjima cemo tesko izac na kraj al i tu smo u prednosti, al derbi je derbi tu se nikad nezna al remi je neka realna sansa (ako budu u finalu kupa) mozda cak ih i uzmemo.
Slobodinom predsjedniku je do 20k km stalo do te mjere da je napo fizicki na direktora gostujuceg tima. Jel vi vidite koja kriza je kod njih, veca nego kod veleza.
Trazit pare sa tucom za premije od prosle godine, dobices al tek kad se prvenstvo zavrsi, i posle toga raskinut sve sportske odnose sa slobodom dok je husic tu.
Jel zvanicno igramo u srijedu revans kupa u 18h?, ako je tako odlican termin i ocekujem dosta raje abd i nas prolaz na kraju i da posaljemo fukarice kuci.
, ali prije toga tri boda su nam neophodna iz prijedora ! 
04.10.2009 !!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Utorak!sarajlija je napisao/la:Jel zvanicno igramo u srijedu revans kupa u 18h?, ako je tako odlican termin i ocekujem dosta raje abd i nas prolaz na kraju i da posaljemo fukarice kuci., ali prije toga tri boda su nam neophodna iz prijedora !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Utorak 18hsarajlija je napisao/la:Jel zvanicno igramo u srijedu revans kupa u 18h?, ako je tako odlican termin i ocekujem dosta raje abd i nas prolaz na kraju i da posaljemo fukarice kuci., ali prije toga tri boda su nam neophodna iz prijedora !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Protiv Slobode treba staviti cijene 2 Sjever,4 istok,7 zapad... Da im **** sve sto možemo,smradovi jedni pogani.
Sabrine mi moje!
- trunks1946
- Kontakt:
Ovaj momak mora igrati u sredini puno bolje se snalazi , mihojevica stavit na stopera i to je to.
orde del male
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa da nas uz lijepo vrijeme bude 15 hiljadaBosnianKingdom je napisao/la:Protiv Slobode treba staviti cijene 2 Sjever,4 istok,7 zapad... Da im **** sve sto možemo,smradovi jedni pogani.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
[youtube][/youtube]
Kakvi kromanjonci tokom cijelog klipa
Više nikad ne treba igrat u ovim sivim dresovima .
Kakvi kromanjonci tokom cijelog klipa
Više nikad ne treba igrat u ovim sivim dresovima .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Posjeta u utorak ce u dobroj mjeri ovisiti o rezultatu iz Prijedora.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel vam sad jasno zasto prolazimo u utorak? (:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Ja ti buraz garantujem da i nasi iz uprave posjete nekad forum a naravno i igraci,npr domaci Dulja i Radovac....
Svako zna za portal sportsport.ba i kad ugleda covjek da pise FORUM,svrati u temu FKS
- trunks1946
- Kontakt:
Ovo sto sam vidio sve korektno bilo svaki zuti sto su dobili sasvim zasluzen, penal cist ko suza , ZASTO NAS OVOLIKO MRZE ZASTOOO????
HEBAT CEMO VAM MAME UTORAK!!!!!!!
HEBAT CEMO VAM MAME UTORAK!!!!!!!
orde del male
Tacno tako, nimalo laka utakmica za vikend a pogotovo u utorak. Jos je ovo vrijeme fuj, kisa ne staje.zagorski je napisao/la:Posjeta u utorak ce u dobroj mjeri ovisiti o rezultatu iz Prijedora.
Sledeci protivnik je Rudar Prijedor, pustite ove krkane sada.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Po čemu su oni nas nadigrali,razvalili ,ubili igrom ,osim što su nas izudarali po ovoj oranici.hahahahahaahhaaha kako su pričali jebote mi bolje šanse imaliFrancescoTotti je napisao/la:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mobilizacija gore, jesi vidio?FrancescoTotti je napisao/la:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 mar 2016, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.