FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
boomerang5
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa čekaj sad , je li RTV7 samo radi radio ili ce biti i tv prijenos... danas rekose da ce biti i na tv, a sad citam na njihovom portalu najava samo za radio :/ zna li neko vise o tome ?
Sehovic nam je sudio u Lukavici bez greske.
Djecko je OK na prvu, ambiciozan!
tuzlanska Sloboda
- Suljo20002
- Kontakt:
Radio prijenos 100 %
do sada nam je tri regularne tekme odsudio (dvije protiv slabijih ekipa)zlajci je napisao/la:Sehovic nam je sudio u Lukavici bez greske.
Sloboda Tuzla
Imate sudije kojima je u genu navlakusa, a imate one koji i ako to moraju uraditi vrlo tesko ide jer njihov stil.fukaratz je napisao/la:do sada nam je tri regularne tekme odsudio (dvije protiv slabijih ekipa)zlajci je napisao/la:Sehovic nam je sudio u Lukavici bez greske.
Djecko je OK na prvu, ambiciozan!samo me brine to sto je opet delegiran i to uzastopno
kako god ako nas ode hrpa u Vitez nema tog lika koji ce nas krasti
Ovom sigurno nije u genu.
tuzlanska Sloboda
Nemojmo se zavaravat, pokrali su nas kod kuće pred preko 3000 ljudi. Pobijedili smo a pokrali nas, kako to tužno zvuči.
Al to u svakom slučaju ne treba obeshrabrit momke na odlazak u Vitez.
Sudija od jučer prođe bez ijednog pomena ovdje...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:Nemojmo se zavaravat, pokrali su nas kod kuće pred preko 3000 ljudi. Pobijedili smo a pokrali nas, kako to tužno zvuči.
čojk je u pravu,kada nam u našoj avliji pred našim očima kradu,šta će biti u gostima
Solina navija za Slobodu!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ma šta ćeš ga spominjat . Pokro i zdravo . Al sam si reko- pobijedili smo. ' Ta će sudija ba.... Ozbiljno , preostaje nam samo dobra igra ,da ne bude šuplja da nas miniraju. Ako dobro igraš i pobijediš a uz to te pokradu ti si mega car .wobly92 je napisao/la:Nemojmo se zavaravat, pokrali su nas kod kuće pred preko 3000 ljudi. Pobijedili smo a pokrali nas, kako to tužno zvuči.
Njima bi najveći šamar bilo to da naši odu dole i ponašaju se k'o gospoda. Kako igrači i stručni štab, tako i navijači, nadam se da će tako i da bude 
Aerials je napisao/la:Njima bi najveći šamar bilo to da naši odu dole i ponašaju se k'o gospoda. Kako igrači i stručni štab, tako i navijači, nadam se da će tako i da bude
Jesi l' dobro? 
- Probisvjet
- Kontakt:
Vitez je prioritet! U kupu poslati juniore, vecinom odbrambene igrace sa par rezervista i bunkericu. Pa ko ga yebe. Neka bude sta treba da bude.
Mislim da bi i tada jedva prosli jer su taraba. Moguce da vidite vec protiv Rudara koja su oni 0. Svi tropa osim Duljevica.
Mislim da bi i tada jedva prosli jer su taraba. Moguce da vidite vec protiv Rudara koja su oni 0. Svi tropa osim Duljevica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Aerials je napisao/la:Jesi l' dobro?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
nedostaješ mi, čitav dan te nisam vidio ..Aerials je napisao/la:Jesi l' dobro?
A šta ću ja 
Mi njih ako izbacimo iz kupa pucaju po svim savovima.Probisvjet je napisao/la:Vitez je prioritet! U kupu poslati juniore, vecinom odbrambene igrace sa par rezervista i bunkericu. Pa ko ga yebe. Neka bude sta treba da bude.
Zapamti.rasut ce se ko kula od karti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mogu ih nasi juniori 100% dobiti, u stvari odigrati 0:0solinas je napisao/la:Mi njih ako izbacimo iz kupa pucaju po svim savovima.Probisvjet je napisao/la:Vitez je prioritet! U kupu poslati juniore, vecinom odbrambene igrace sa par rezervista i bunkericu. Pa ko ga yebe. Neka bude sta treba da bude.
Zapamti.rasut ce se ko kula od karti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Za ove utakmice su se ubila djeca koja vole Slobodu svim srcem, bez ironije. Kako god, mislim da ne trebamo juniore tamo izvestiProbisvjet je napisao/la: Mogu ih nasi juniori 100% dobiti, u stvari odigrati 0:0
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nakotilo se kitara na nasoj fb stranici, jedno stotinu je dobilo ban od jucer ...
ZohariNYKnicks Fan je napisao/la:Nakotilo se kitara na nasoj fb stranici, jedno stotinu je dobilo ban od jucer ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.