FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Žao mi je što se utakmica nije negdje prenosila, da ljudi vide ko je igrao fudbal, a ko nije. Rezultatom nisam zadovoljan jer smo mogli utakmicu riješiti sa dva-tri razlike u svoju korist - kaže Zajko Zeba.
Premda je Sloboda aktuelnog bh. prvaka nadigrala u svim segmentima igre, nakon utakmice više se pričalo o suđenju.
- Teško je komentarisati suđenje. Ljudi su sve vidjeli, uključujići i penal. Svi koji su bili na stadionu vidjeli su da je penal prelako dosuđen, ali mi smo na terenu pokazali da smo u ovom trenutku bolji od Sarajeva – rekao je Zeba.
Premda je Sloboda aktuelnog bh. prvaka nadigrala u svim segmentima igre, nakon utakmice više se pričalo o suđenju.
- Teško je komentarisati suđenje. Ljudi su sve vidjeli, uključujići i penal. Svi koji su bili na stadionu vidjeli su da je penal prelako dosuđen, ali mi smo na terenu pokazali da smo u ovom trenutku bolji od Sarajeva – rekao je Zeba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tacno brate, al merak mi ih banovat, ocam...DoeTz je napisao/la:ZohariNYKnicks Fan je napisao/la:Nakotilo se kitara na nasoj fb stranici, jedno stotinu je dobilo ban od jucer ...
Trebalo bi i ovdje banova podijelit.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Koliko znam ova tema je namjenjena navijacima FK Sloboda.DoeTz je napisao/la:Trebalo bi i ovdje banova podijelit.
I Admin je zabranio kopiranje postova sa iste.
Ali ne drzi se svoje rjeci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zabranio je i postanje na ovoj temi i rekao da će banovati, pa ništa, koliko ja vidim.
Odlično ljudi, svi se boje Slobode i neki nerado priznaju da smo jaki i kvalitetni na svim pozicijama. Svi trebamo stati uz grande predsjednika, stručni štab i SVE igrače. U subotu će se ekipa izboriti za bodove a u utorak treba očekivati da će suditi ili Ognjen ili Jakupović. Raduje činjenica da su svi (zasad) osim Skahe fit i spremni za meč.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Doe skupljaj pare, idemo do finala. Ja vec danas ustedio nesto 
-
intercontinental
- Kontakt:
Kad se slegla prašina evo i mog objektivnog komentara.
Sloboda odigrala fantastičnu utakmicu,redom svi su odlično odigrali,Kostić extra odigrao nazad samo ga je mogla koštati na kraju ono jedno ''proklizavanje'' pred kraj utakmice al sve u svemu ok,Sarić kao i obično izdominirao,Veselinović standardno odličan,Zeba doktor kao i uvijek,Krpić vukao,tukao i zvukao im.
Suđenje no coment,da se žuti daje kapitenu za prigovor i to na početku meča to sam samo juče vidio,onda kriteriji apsolutno neujednačeni,o tome nema vajde ni polemisati previše,povalit će nas na sličan način i na Koševu.
A sada KITARI,samo ne znam koliko oni mozga imaju kada je njih 20 krenulu na oko 500 ljudi na sjeveru,ono nigdje nema i na kraju potabani od strane fukara,securitya,specijalaca...
U Vitezu uz suđenje barem 60-40 % možemo ih rasuti a da ne pričam o egal suđenju.
Sve u svemu DUPLA KRUNA VIŠE NIJE SAN!
Sloboda odigrala fantastičnu utakmicu,redom svi su odlično odigrali,Kostić extra odigrao nazad samo ga je mogla koštati na kraju ono jedno ''proklizavanje'' pred kraj utakmice al sve u svemu ok,Sarić kao i obično izdominirao,Veselinović standardno odličan,Zeba doktor kao i uvijek,Krpić vukao,tukao i zvukao im.
Suđenje no coment,da se žuti daje kapitenu za prigovor i to na početku meča to sam samo juče vidio,onda kriteriji apsolutno neujednačeni,o tome nema vajde ni polemisati previše,povalit će nas na sličan način i na Koševu.
A sada KITARI,samo ne znam koliko oni mozga imaju kada je njih 20 krenulu na oko 500 ljudi na sjeveru,ono nigdje nema i na kraju potabani od strane fukara,securitya,specijalaca...
U Vitezu uz suđenje barem 60-40 % možemo ih rasuti a da ne pričam o egal suđenju.
Sve u svemu DUPLA KRUNA VIŠE NIJE SAN!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Sta je sa onog Husica, jel ono bi Senad, jel potpiso racunal Hus na njega jel u kombinaciji za vitez??
-
intercontinental
- Kontakt:
Mislim da bi trebao biti u kombinacijama,ali neće lako igrati kod Husrefa,dok krv ne propiša nema njemu prve postave i to sve zbog njegovog ponašanja a realno i tako mu i trebaklasik je napisao/la:Sta je sa onog Husica, jel ono bi Senad, jel potpiso racunal Hus na njega jel u kombinaciji za vitez??
u transu pjesma nek zagrmi
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 10 mar 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ako odemo da se branimo u utorak izgubit cemo sigurno i ispast iz kupa.Sarajevo se ne zna branit tacnije nema cim, odbrana im je tanka ,golman taraba ne znam sto nasi nisu vise probali iz daljine pucat.MI njih moramo dobit na sredini kao jucer i onda idemo dalje sto posto

Pa što obrisa sliku Mračni?HeraklitMracni je napisao/la:
Zapamćeno je sve sa nje
Da Lazio nije ekipa kakva jest, imao bi nam i za sezonske sledece sezoneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe skupljaj pare, idemo do finala. Ja vec danas ustedio nesto
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jesu se digli Sarajlijice da nas razbiju hahahahah
Horde i Manijaci da se udruze 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ma daj baSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Horde i Manijaci da se udruze
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma vidili smo tu sliku na fb odavno..ali najaci je kako on prsticima drzi sal : (HeraklitMracni je napisao/la:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma manijaci se ne mogu sami između sebe udružit, a da se udruže s nekim drugim.... A i ako bude šta, ide strašna ekipa na koševoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jesu se digli Sarajlijice da nas razbiju hahahahahHorde i Manijaci da se udruze
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Niste trebali izazivat vragaSaltCityAttack je napisao/la:Ma vidili smo tu sliku na fb odavno..ali najaci je kako on prsticima drzi sal : (HeraklitMracni je napisao/la:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa kralju nama je gdje god da idemo kao da su udruzeni ..jer gdje god ides idea pored njih i svi imaju pick i svi te zele napast ..od sarajeva, hercegovine i td ....najtwze je vozacima busa koji ne znaju odakle ce ko sta baciti ebigaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jesu se digli Sarajlijice da nas razbiju hahahahahHorde i Manijaci da se udruze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.