ma ovo ide za vrapcice. Sredjujemo filijali stadion za iducu sezonuCocaine je napisao/la:rigotina je napisao/la:a evo i prvog idiota foruma. Retardirano vanbracno nezakonito dijete solinasa, eto toliko si glup.dzelllo je napisao/la:
Pa komšija ne možete asfalt orat grob te yebo![]()
ili ste kontali gradski park zaduvanit
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
goveđigulašmajka
- amazon
- Kontakt:
Vi bi da nije bilo Tana sad bili ugaseni.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja jos niti jednom nisam vidio da neko iz Sarajeva, **** mrtve Tuzlacima, i da zeli da se Tuzla sravni sa zemljom, ili sto ih nisu sve pobili itd itd
Spominjati mrtve, karadzica i pozeljeti sve najgore gradjanima grada koji su prezivjeli jednu od najvecih opsada u modernoj historiji rata, gdje je padalo u prosjeku 329 projektila dnevno, je bolesno, dno.
A kako to nazvati kad ti sopstveni narod pozeli?

Spominjati mrtve, karadzica i pozeljeti sve najgore gradjanima grada koji su prezivjeli jednu od najvecih opsada u modernoj historiji rata, gdje je padalo u prosjeku 329 projektila dnevno, je bolesno, dno.

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 10 mar 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
To je to!Bolanos je napisao/la: Zapitaj se ciji se odlazak spominjao i ko se okupljao da moli kamiondziju jer se zna ako on doda gas i ode kamionom vracate se Rudaru iz Kaknja, Orasju itd. Mi smo i bez Tana bili redovno u vrhu i igrali Evropu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znas i sam da to nije istina.amazon je napisao/la:Vi bi da nije bilo Tana sad bili ugaseni.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Krmak stipu te seljačke pošalice ovo je brato da se dobro zabrinete. Grob te yebo počeli ste traktore dovlačit u grad

- amazon
- Kontakt:
Naravno da znam. Dva najveca klubu u BIH su Zeljo i Sarajevo. Ostalo su seoski kluboviBolanos je napisao/la:Znas i sam da to nije istina.amazon je napisao/la:Vi bi da nije bilo Tana sad bili ugaseni.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Obriši tu pitarsku spermu oko usta. Ako ti majka uđe u sobu kontat ce da si sam sebi svršio po labrnjiamazon je napisao/la:Naravno da znam. Dva najveca klubu u BIH su Zeljo i Sarajevo. Ostalo su seoski kluboviBolanos je napisao/la:Znas i sam da to nije istina.amazon je napisao/la:Vi bi da nije bilo Tana sad bili ugaseni.

ja ti govorim da je neki performans a ti se lud pravis.Cocaine je napisao/la:Krmak stipu te seljačke pošalice ovo je brato da se dobro zabrinete. Grob te yebo počeli ste traktore dovlačit u grad![]()
goveđigulašmajka
Ma znam usta te yebem sta se pravdas. Moram te malo ložitrigotina je napisao/la:ja ti govorim da je neki performans a ti se lud pravis.Cocaine je napisao/la:Krmak stipu te seljačke pošalice ovo je brato da se dobro zabrinete. Grob te yebo počeli ste traktore dovlačit u grad![]()

- amazon
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:
Obriši tu pitarsku spermu oko usta. Ako ti majka uđe u sobu kontat ce da si sam sebi svršio po labrnji
![]()

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 10 mar 2016, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Maceracija.High je napisao/la:@zuhinduro,
sljedeći put najavi dolazak na forum, da se svi možemo okupiti i isprskati te čim uđeš.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
citava tuzla na forumu a ti se mene ufatio, iskoristi dok trajeCocaine je napisao/la:Ma znam usta te yebem sta se pravdas. Moram te malo ložitrigotina je napisao/la: ja ti govorim da je neki performans a ti se lud pravis.

goveđigulašmajka
Ne koristi pastrmka ništa dok se ne pojavi taksista , on je stara mušterija 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
E jesi čkavija, ima nas ovdje što sami bitke bijemoBolanos je napisao/la:Evo opceg rata?![]()
Ko je za koaliciju?

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moze nize.dejavu je napisao/la:Ja jos niti jednom nisam vidio da neko iz Sarajeva, **** mrtve Tuzlacima, i da zeli da se Tuzla sravni sa zemljom, ili sto ih nisu sve pobili itd itd![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najveci klub u BiH je Velez i khaj phiceamazon je napisao/la:Naravno da znam. Dva najveca klubu u BIH su Zeljo i Sarajevo. Ostalo su seoski kluboviBolanos je napisao/la:Znas i sam da to nije istina.amazon je napisao/la:Vi bi da nije bilo Tana sad bili ugaseni.

lezVe do bagro
- hskzmostar
- Kontakt:

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Dobra su to raja stare mi osim onog čobana taksiste i magarca krleže. Jedino njih treba maltretirat ali ne vezano za klubsko obilježjerigotina je napisao/la:citava tuzla na forumu a ti se mene ufatio, iskoristi dok trajeCocaine je napisao/la:Ma znam usta te yebem sta se pravdas. Moram te malo ložitrigotina je napisao/la: ja ti govorim da je neki performans a ti se lud pravis.