FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 mar 2016, 23:24

Kazu ceku ce nam napravit, joj jesu opasni, mislim da u utorak ide ona najgora, tacnije naopasnija grupa Fukara, i bit ce dosta Fkr, bit ce extraa
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 mar 2016, 23:27

Ajde popustite tu priču oko navijača, nije ovo mjesto gdje ćemo o tome :)

Nego da se vratimo na cijene karata, svaka čast našoj upravi za povišene karte. Ovaj šou je vrijedio i 30 KM :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 mar 2016, 23:28

Coraco je napisao/la:Ajde popustite tu priču oko navijača, nije ovo mjesto gdje ćemo o tome :)

Nego da se vratimo na cijene karata, svaka čast našoj upravi za povišene karte. Ovaj šou je vrijedio i 30 KM :mrgreen:
A vidio si dan prije utakmice kuknjave, a na stadionu 4 milje bilo :evil: :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 mar 2016, 23:33

Šuti zakuko sam i ja :urnebes: al' pametni ljudi vode ovaj klub Bgm :tokralju: :tokralju:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 mar 2016, 23:34

Ljudi šta je sa Mehmedagića jel povreda ozbiljna, dal će igrati u Vitezu i koji je problem oko Škahe to, jel bolest ili je loša kondicija kako se na početku pričalo.
Neko je pitao za TV prenos, TV7 će prenostiti i radio i TV prenos
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 mar 2016, 23:35

Jel rtv7 jos jednom radio takav prenos ,ukljuce se 20 sekundi pa 15 minuta pustaju pjesme i tako cijelu tekmu :mrgreen: .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 mar 2016, 23:37

Zodiac je napisao/la:Jel rtv7 jos jednom radio takav prenos ,ukljuce se 20 sekundi pa 15 minuta pustaju pjesme i tako cijelu tekmu :mrgreen: .

Jest ba i Mamela onaj kralj kad naši do centra dođu on vrišti ko da su u šesnaestercu i naloži nas sve, a ono prc :D :oops:
Otkud vam to za TV prijenos?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 mar 2016, 23:42

wobly92 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Jel rtv7 jos jednom radio takav prenos ,ukljuce se 20 sekundi pa 15 minuta pustaju pjesme i tako cijelu tekmu :mrgreen: .

Jest ba i Mamela onaj kralj kad naši do centra dođu on vrišti ko da su u šesnaestercu i naloži nas sve, a ono prc :D :oops:
Koliko ce sad vristat :urnebes: Bit ce na TV-u prenos studija RTV 7 i kako im Mamela javlja :mrgreen:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 mar 2016, 23:48

Prvi put da sam sa Tusnja izašao ogorčen, a pobijedili. Nema veze, momci koji nose Slobodin dres znaju sta trebaju raditi u sarajevu. Celine **** smo složili gdje god su nam prijetili, sada u uzvrat opušteno da se nadigravamo sa levatima:)
Mogu ovako jos malo upravljati prvenstvima, ali nećeš razbojnice dugo:)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 mar 2016, 23:49

Mortus je napisao/la:Ljudi šta je sa Mehmedagića jel povreda ozbiljna, dal će igrati u Vitezu i koji je problem oko Škahe to, jel bolest ili je loša kondicija kako se na početku pričalo.
Neko je pitao za TV prenos, TV7 će prenostiti i radio i TV prenos
Ja kako sam razumio Husrefa, Skahic se povrijedio jer nije ispostovao onaj program na odmoru, pa nije izdrzao jak ritam priprema.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 mar 2016, 23:51

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Koliko ce sad vristat :urnebes: Bit ce na TV-u prenos studija RTV 7 i kako im Mamela javlja :mrgreen:
Fudbalska uzbuđenja u BH Telecom Premijer ligi BiH nastavljaju se ovog vikenda. U okviru 21. kola ekipa Viteza dočekuje lidera na tabeli tuzlansku Slobodu. Domaćin se bori za opstanak, dok su igračima Husrefa Musemića bodovi potrebni za očuvanje liderske pozicije. Ovaj susret možete pratiti u subotu, 12. marta, od 15,00 sati u programu Radija 7 Tuzla, na frekvenciji 94,00 MHz. Domaćin u studiju RTV 7 Tuzla biće kolega Nusret Sarvan, dok će sa Gradskog stadiona u Vitezu izvještavati Rešad Mamela. Direktan direktan radio prijenos utakmice NK Vitez – FK Sloboda obezbjeđen je uz pomoć UG “Prijatelji FK Slobda” dok će ljubitelji fudbali isti moći pratiti i putem tv programa RTV 7 Tuzla. (Tuzlanski-.ba)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 mar 2016, 00:01

Neće biti TV Prenos već će na RTV7 koji se emituje putem kablovskih emitera ići radio prenos

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2016, 00:31

Eto vas zanima prenos utakmice ..udruzenje vam dzaba autobuse obezbijedilo vas zanima prenos pa jel vas sramota ?..vidim li koga na forumu od vas dtvarno cu se naljutiti i pocet cu psovat pa se ljutite koliko hocete....dzaba prevoz 5km ulaz i ako ne odete vjesajte se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 11 mar 2016, 00:34

SaltCityAttack je napisao/la:Eto vas zanima prenos utakmice ..udruzenje vam dzaba autobuse obezbijedilo vas zanima prenos pa jel vas sramota ?..vidim li koga na forumu od vas dtvarno cu se naljutiti i pocet cu psovat pa se ljutite koliko hocete....dzaba prevoz 5km ulaz i ako ne odete vjesajte se
Tako je Dado!!! Kalav prenos bolan, svi u vitezz, svi svi nema ba nikakvih prenosa ne budite smijesni ba
Djabe vam je prijevoz, zato ne budalite bezveze
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2016, 00:47

I jos ako iste vidim da se tamo raspravljaju na temama prepucavanja i vode polemiku i takmice se ko vise voli klub i ko je veci navijac..pa jednostavno nista ti ne preoataje nego stati na stranu Pitara,TM, i ostalih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 mar 2016, 01:25

Okrenimo se Vitezu.... Idemo korak po korak...o pitama će se imat kada razmišljat... Cijela 3 dana....sada je najbitnija tekma protiv Viteza i ako igračima glava ne bude cista te budu mislili o kosevu loše ćemo se provesti u Vitezu... Domaćin će biti nabrijan i željan da nam skine skal... Teren koji će biti loš je njihova prednost i oni neće srljati...imaju sasvim dobru ekipu i vrebat će svoju šansu.. Njima je i bod dobar ali problem je sto nama vjerovatno nije jer ce zrinja po mom mišljenju uzet Celik... Al otom potom... Moramo iskoristi svoje šanse ako se nadamo nečemu.... Realizacija se.mora radikalno poboljšati jer u teškoj tekmi ćeš možda imati 2 šanse i to je to...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 mar 2016, 02:09

Tacno mi postalo muka uci na forum vise, treba izbrisat onu temu
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 02:23

đe najdraza

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 mar 2016, 02:25

Chinaglia je napisao/la:đe najdraza
Otisla spavat :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 mar 2016, 02:28

SaltCityAttack je napisao/la:Eto vas zanima prenos utakmice ..udruzenje vam dzaba autobuse obezbijedilo vas zanima prenos pa jel vas sramota ?..vidim li koga na forumu od vas dtvarno cu se naljutiti i pocet cu psovat pa se ljutite koliko hocete....dzaba prevoz 5km ulaz i ako ne odete vjesajte se
Djaba ti to druze govoris njima kad znas i sam da ne bi otisli na gostovanje kad bi im jos neko i platio. A izgovor im kako nisu u fazonu navijanja, dobijanja batina, bla bla... grob te j3bo, nema vece furke od dolaska na gostujuci stadion, ulazis, previte redove i laganica zagrijavanje grla i dlanova.

SVI U VITEZ!!!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []