NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Dosadni ste sa Forte-om. Pričajte o Cutleru, malo. 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Btw, planiram se prijaviti na konkurs, za novog GM-a Brownsa, šta mislite, kakve su mi šanse?
Ako dobijem posao, dovodim Džeja u Cleveland!
Ako dobijem posao, dovodim Džeja u Cleveland!
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ti češ biti HC 
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I mi izgleda potpisali nekog, Hogan, još jedan slot reciever, što će reći da će Amendola morati uraditi restrukturiranje ugovora želi li ostati kod nas, jer nam slot WR nije bio neka potreba, za razliku od pravog deep threat recievera, ali takve je teško naći, pogotovo u ovako slaboj FA klasi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nismo ga jos potpisalirio_Ferdy88 je napisao/la:I mi izgleda potpisali nekog, Hogan, još jedan slot reciever, što će reći da će Amendola morati uraditi restrukturiranje ugovora želi li ostati kod nas, jer nam slot WR nije bio neka potreba, za razliku od pravog deep threat recievera, ali takve je teško naći, pogotovo u ovako slaboj FA klasi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trebali ste nama dati 2 first round pick-a, za Jeffery-a, i imali bi odličnog deep threat receivera. 
Colts fani, kakav je ovaj Freeman igrač?
Colts fani, kakav je ovaj Freeman igrač?
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nije relevantno da mi pisemo o njemu!
Igrac koji je u 30-esetoj, a tek mu je cetvrta sezona, poceo je u kanadskoj ligi, i negdje smo ga izvukli, po meni odlican, on i D'Qwell cinili su odlican par! Ako je u nasoj odbrani ista stilamo,onda su to njih dvojica.
Nesto se suska oko njega ili ?
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Morali bi prvo Goodella pitati, jer kod njega su naši pikovi, sa njim se raskusuravajteRodman je napisao/la:Trebali ste nama dati 2 first round pick-a, za Jeffery-a, i imali bi odličnog deep threat receivera.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
na kraju ispade sančez .... mašalajestamaji je napisao/la:mogao bi i glennon. problem je jer tampa traži prvi pick a denver daje drugi. fazon je da je prvi pick broncosa ustvari ništa više nego jako dobar drugi pick. navodno postoji šansa da se dogovore da to bude pick dogodine. kap je ubleha a rg3 je sklon povredamaMig_Mig je napisao/la:A oni ce valjda jos nesto izvuci od debelog, premlad je da bi ga se tako lako odrekli, iako mi sve vise lici na Trenta ! Zivo me zanima sta ce se desiti sa Denverom, odnosno sa QB, Colin ili RG3 ?
elem kako god pogledaš zajebaće se broncosi
Svasta ! nece mu puno trebati da sve upropasti ! Inace Johnny je free
Momcina uze $7.7M 
Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: :NFL
Jesmo li ovo trade Bennetta i 2nd round pick za Muhammada Wilkersona? ..dobar je on sklepat cemo mi odlicnu odbranu , ako i ovog iz Patriotsa i Coltsa jos uzmemo bili bi beton
Ipak je ivo bio fake account sad procita
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije valjda da uzimate Jerala?SaltCityAttack je napisao/la:Jesmo li ovo trade Bennetta i 2nd round pick za Muhammada Wilkersona? ..dobar je on sklepat cemo mi odlicnu odbranu , ako i ovog iz Patriotsa i Coltsa jos uzmemo bili bi beton
Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam brate danas je nekakav LB bio kod nas ali ide sad odmah u Lionse na razgovor...djeluje mi ok ovaj , a s obzirom da mi nemamo ni jednog LB u ekipi nama je sve dobro ko god dodje gahahaha..doduse sad imamo doveli smo i kad bi ovaj stigao odlicnoMig_Mig je napisao/la:Nije valjda da uzimate Jerala?SaltCityAttack je napisao/la:Jesmo li ovo trade Bennetta i 2nd round pick za Muhammada Wilkersona? ..dobar je on sklepat cemo mi odlicnu odbranu , ako i ovog iz Patriotsa i Coltsa jos uzmemo bili bi beton
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Freeman je odlican igrac, nista losiji, a mozda i bolji od Travethana, a uzeli biste ga za manje para. Meni je zao sto ga vjerovatno necemo potpisati jer je vrh tandem bio sa Jacksonom.
Bearsi sklapaju finu odbranu lagano, a pustite Ria, usr'o se do iza vrata jer zna da je uskoro upitna divizija i pitanje je vremena kad ce je Jetsi ili neko drugi uzet
Evo i Miami sklopio beton, Mario Suh Wake uhhhh.
Bearsi sklapaju finu odbranu lagano, a pustite Ria, usr'o se do iza vrata jer zna da je uskoro upitna divizija i pitanje je vremena kad ce je Jetsi ili neko drugi uzet
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Na twiteru pročitao, da bi trebao posjetiti Bearse, danas.Mig_Mig je napisao/la:Nije relevantno da mi pisemo o njemu!Igrac koji je u 30-esetoj, a tek mu je cetvrta sezona, poceo je u kanadskoj ligi, i negdje smo ga izvukli, po meni odlican, on i D'Qwell cinili su odlican par! Ako je u nasoj odbrani ista stilamo,onda su to njih dvojica.
Neki Chris Hagan.
With talks at a stand still w/ Colts, Jerrell Freeman will be in Chicago today to meet with the Bears. The Giants & Falcons also in the mix.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Edine brini se ti za svoju ekipu, a ne za Patse (koji će diviziju uzimati dok je Brady živ
), i napiši koji post o njoj ponekad, jer će neko pomisliti da si prestao da pratiš kako je Peyton otišao 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.