BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir katastrofalno igra. Odavno nije bio losiji u svim segmentima!
Sam sebe pojedjuje kazi I kometator.Nema veze ja samo pjan mogu gledat Damira .
Dok ne nadje dobrog psihologa nema od njega nista.
Puno je nervozan i puno prica.Ako to sredi bit ce nesto od njega inace ce se uvijek vrtiti oko 100-tog mjesta i to je to.
Puno je nervozan i puno prica.Ako to sredi bit ce nesto od njega inace ce se uvijek vrtiti oko 100-tog mjesta i to je to.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Obojica igraju na challenger nivou. Granollers ako sa ovakvom igrom uzme Andyu 4 gema nek bude zadovoljan.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Neku noc sam silom prilika gledao neki ITF mec gdje je igro onaj Bastian Trinker, austrijanac sakastinja koji nikad nije iskoristio talenta. I sad pravim paralelu izmedju tog meca i ovog Damirovog. I ne nalazim razliku nikakvu. On treba podhitno da se vrati na Challenger, nije ovo za njega, los je. Ja sam se s tim pomirio.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Dovidjenja prijatno
Pa čovječe 10 gemova zaredom.
E: 12
E: 12
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 11 mar 2016, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
risingforce
- Kontakt:
Sramota velika.. Igraj na sljaci 250-ke i Challengere, sta glumis Djokovica 
Mene bi stid bilo da sam se pripremao dvije sedmice za turnir i da ovako odigram meč.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sramota mene a sta je sa njim pa on bio izgubio ovo do 100000000 tenisere svijeta .
Povedes 1-0 i onda izgubis 12 gemova u nizu i to od igraca koji je odigrao pa mogu slobodno reci los mec 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nikad losiji. Ovo je sramota!
Damire zaboravi ti tenis idi radi nesto drugo nije ovo sport za tebe .
Ovo je najgori mec kojeg sam u zivotu vidio.Ja ne znam je li ga stid ovako izgubiti.Zivci su mu katastrofa.
Ovaj Granollers ako uzme 5 gemova Endiju evo sve na svijetu.
Pa Bog te mec je trajao oko 45 minuta.
Ovaj Granollers ako uzme 5 gemova Endiju evo sve na svijetu.
Pa Bog te mec je trajao oko 45 minuta.
Sta ovo bi
Ceka se schminka da vidimo zasto je Damir odigrao ovakav mec
Ceka se schminka da vidimo zasto je Damir odigrao ovakav mec
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fina kvota na 2:0 rezultati, odigrao momak, bez nerviranja. Inače kad mu je stalo priča nešto se dernja, ovdje jednom se izderao.
To je najzaljivije u svemu, sto je ovaj Granollers danas dobio bukvalno tako sto mu je ovaj bacio mec u ruke, vidilo se na njemu kako se raduje ko malo dijete nakon svakog poena, los teniser sa nikakvim samopouzdanjem al zato je Damir tu da mu ga natanka do vrha.Bihac96 je napisao/la:Povedes 1-0 i onda izgubis 12 gemova u nizu i to od igraca koji je odigrao pa mogu slobodno reci los mec
Treba da se stidi za ovakav performans i da se izvine svim navijacima, pa bog te nisi igro protiv Djokovica da gubis 6:1 6:0, smetljaru smrdljivi. Mirza sebi ne bi dopustio ovoliku blamazu, jer ima servu uvijek zna uzet 3, 4 gema barem, ali eto ja konj branio Damira vazda govorio bolji je od Mirze, jest al u hopama.
Coronados de gloria vivamos,
Grob te yebo, ne pamtim meč gdje je ovako UNIŠTIO sam sebe. Pa da je prodao meč mislim da bi uzeo više od jednog gema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.