ma tu je onaDoeTz je napisao/la:Otisla spavatChinaglia je napisao/la:đe najdraza
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lako je tebi pricat kad si 2 sa 2Beduin je napisao/la:Djaba ti to druze govoris njima kad znas i sam da ne bi otisli na gostovanje kad bi im jos neko i platio. A izgovor im kako nisu u fazonu navijanja, dobijanja batina, bla bla... grob te j3bo, nema vece furke od dolaska na gostujuci stadion, ulazis, previte redove i laganica zagrijavanje grla i dlanova.SaltCityAttack je napisao/la:Eto vas zanima prenos utakmice ..udruzenje vam dzaba autobuse obezbijedilo vas zanima prenos pa jel vas sramota ?..vidim li koga na forumu od vas dtvarno cu se naljutiti i pocet cu psovat pa se ljutite koliko hocete....dzaba prevoz 5km ulaz i ako ne odete vjesajte se
SVI U VITEZ!!!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I tebe su nalozili izgleda 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Bacam bombe, jbga:), budi mi oprostenoDoeTz je napisao/la:I tebe su nalozili izgleda
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- Beduin
- Kontakt:
Ko te to slagao, jedva 70kg da imamDoeTz je napisao/la:Lako je tebi pricat kad si 2 sa 2Beduin je napisao/la:Djaba ti to druze govoris njima kad znas i sam da ne bi otisli na gostovanje kad bi im jos neko i platio. A izgovor im kako nisu u fazonu navijanja, dobijanja batina, bla bla... grob te j3bo, nema vece furke od dolaska na gostujuci stadion, ulazis, previte redove i laganica zagrijavanje grla i dlanova.SaltCityAttack je napisao/la:Eto vas zanima prenos utakmice ..udruzenje vam dzaba autobuse obezbijedilo vas zanima prenos pa jel vas sramota ?..vidim li koga na forumu od vas dtvarno cu se naljutiti i pocet cu psovat pa se ljutite koliko hocete....dzaba prevoz 5km ulaz i ako ne odete vjesajte se
SVI U VITEZ!!!![]()
Ja bih u kupu od prve minute ubacio Govedaricu, Mehidica, Prsesa, Salihovica i ostale koji nemaju nikakvu minutazu + nekoliko juniora, da osjete slast igranja na Kosevu u finoj atmosferi, da se momci nabriju, cak bih i onog malog Husarinog poslao, sto i za U17 igra, cini mi se.
A sacuvati igrace za naredne prvenstvene utakmice, trebat ce nam svjezi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jadan nije 100%, dobio je ono sto je zasluziofukaratz je napisao/la:ovom jadnom hordasu nije bilo lako![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Gasilo nas u kraljevini, za vrijeme WWII , zamalo i u ratu devedesetih, ali izgleda da ce nam dohakati sada "nasi".
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
kakve su šanse da se prijava za gostovanje uradi telefonom, a 5KM plati u subotu pred polazak ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- marseille_unique
- Kontakt:
Uh kako su se napalili na nas u utorak, ljutiti i pozivaju na sve strane da se popuni stadion ,
valja, ne gleda se kvalitet u njih svaki dan
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ko ih J**+ neka se pale sta god da urade valja u Tuzlu 29 kolo.marseille_unique je napisao/la:Uh kako su se napalili na nas u utorak, ljutiti i pozivaju na sve strane da se popuni stadion ,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mislim da nece bit problem da se prijavis u subotu na okupljanju, svakako te pare ces dat vjerovatno kad se dodje u Vitez, tih 5 KM za kartuMortus je napisao/la:kakve su šanse da se prijava za gostovanje uradi telefonom, a 5KM plati u subotu pred polazak ?
Uz prijavu placas 5 KM...klasik je napisao/la:Mislim da nece bit problem da se prijavis u subotu na okupljanju, svakako te pare ces dat vjerovatno kad se dodje u Vitez, tih 5 KM za kartuMortus je napisao/la:kakve su šanse da se prijava za gostovanje uradi telefonom, a 5KM plati u subotu pred polazak ?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ako pošalju prvi tim u utorak, i uz to ako dobijemo i Vitez i Želju..
šta je bilo 
Sad jesamChinaglia je napisao/la:ma tu je onaDoeTz je napisao/la:Otisla spavatChinaglia je napisao/la:đe najdraza
jbg nmg se priajvit danas od obaveza, ti Emire si dobar sa informacijama od FFC jel moze sutra prije polaska prijava i placanje ?emirzlaTu je napisao/la:Uz prijavu placas 5 KM...klasik je napisao/la:Mislim da nece bit problem da se prijavis u subotu na okupljanju, svakako te pare ces dat vjerovatno kad se dodje u Vitez, tih 5 KM za kartuMortus je napisao/la:kakve su šanse da se prijava za gostovanje uradi telefonom, a 5KM plati u subotu pred polazak ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Jedna provjerena info. , neki ljudi iz saveza (pretpostavljamo svi od koga je to došlo) su kontaktirali čelnike Viteza i vršili pritisak da se gostujućim navijačima odobri samo 5% ulaznica od kapaciteta stadiona ,a to je otprilike 180 mjesta. Naši su ih odbili uz obrazloženje: Ako smo prošle godine MORALI dati hordama 1500 ulaznica možemo i daćemo tuzlacima koliko želimo!
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Svaka castflek1950 je napisao/la:Jedna provjerena info. , neki ljudi iz saveza (pretpostavljamo svi od koga je to došlo) su kontaktirali čelnike Viteza i vršili pritisak da se gostujućim navijačima odobri samo 5% ulaznica od kapaciteta stadiona ,a to je otprilike 180 mjesta. Naši su ih odbili uz obrazloženje: Ako smo prošle godine MORALI dati hordama 1500 ulaznica možemo i daćemo tuzlacima koliko želimo!
Ma ko im j.ebe mater,samo sam siguran da su ona trojica Munib i kompanija cvjecke za ove jazavcare..
Ko moze nek ide na tekmu,ja ne mogu jer radim i ne idem na gostovanja..
0:2 sutra
Ko moze nek ide na tekmu,ja ne mogu jer radim i ne idem na gostovanja..
0:2 sutra
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
http://bportal.ba/bportal-saznaje-stadi ... -navijace/
Eto nam sad i kavez na A tribini, morat ce se raja sa A tribine premjestit
Eto nam sad i kavez na A tribini, morat ce se raja sa A tribine premjestit
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.