HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Maske su pale
Opet jutros u Dnevnom nakvi dopisi od Sirokobrijezana,pa ljudi od najspektakularnije utakmice zadnjih godina napravise farsom,sve ponistise,dobru igru obje ekipe,7 golova,pun stadion,nacetak ce se kad ce gledat nesto slicno na svom stadionu.Mozda dogodine,kad im opet dodjemo 
Ma neka plaču i kukaju i neka mažu oči svojim navijačima raznim priopćenjima.Ja ih razumijem jer nije lako u manje od dvije godine doživjeti dva ovakva poraza koja vrijede puno više od tri boda.Imaju solidnu ekipu i trenera ali trenutno ne i za titulu i ja im pored svega želim da izbore europu jer ne želim u ovoj ligi da se ponove odnosi "Dinamo-Hajduk" i slično.Mogu se složiti da je sporan penal na Todoru i to sam odmah napisao da ga ni ja ne bih sudio ali ako ćemo goniti mak na konac kao što oni sada rade onda ja ću reći da je bilo kontakta i da se vidi na kameri iza gola da igrač Širokog gura lijevom rukom Todora.Je li to po pravilima dozvoljeno? Nije ! Da je bio na centru takav faul bi sigurno svirao svaki sudac.
Dalje ,zbog čega su 4 igrača Zrinjsko završila na CUMU nakon utakmice na Pecari?Možda zbog teškog terena :?:Zašto Bevanda ,Soldo i ostala ekipa nisu poslali i snimke tih prekršaja svom prijatelju Beusanu pa da vidimo šta bi rekao za njih ?I Mi kolo prije pod BB primamo dva gola od pitara iz čistih zaleđa i šta sad!Hoćemo proglasiti čitavo prvenstvo neregularnim.Kad smo prije 4-5 sezona na Pecari pokradeni u 90 minuti jer smo primili gon nakon faula koi je bio na polovini Širokog a izveden je sa naše polovine ,15 metara dalje, nitko nije slao priopćenja a borili smo se za europu tada i ta dva boda bi nam puno značila na polusezoni.
Ove utakmice ću se sjećati kao utakmice koja je za mene najbolja od kada je premier lige BiH i to je kraj pričeo njoj a sada slijedi Čelik i nadam se nova tri boda.
Dalje ,zbog čega su 4 igrača Zrinjsko završila na CUMU nakon utakmice na Pecari?Možda zbog teškog terena :?:Zašto Bevanda ,Soldo i ostala ekipa nisu poslali i snimke tih prekršaja svom prijatelju Beusanu pa da vidimo šta bi rekao za njih ?I Mi kolo prije pod BB primamo dva gola od pitara iz čistih zaleđa i šta sad!Hoćemo proglasiti čitavo prvenstvo neregularnim.Kad smo prije 4-5 sezona na Pecari pokradeni u 90 minuti jer smo primili gon nakon faula koi je bio na polovini Širokog a izveden je sa naše polovine ,15 metara dalje, nitko nije slao priopćenja a borili smo se za europu tada i ta dva boda bi nam puno značila na polusezoni.
Ove utakmice ću se sjećati kao utakmice koja je za mene najbolja od kada je premier lige BiH i to je kraj pričeo njoj a sada slijedi Čelik i nadam se nova tri boda.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
četri dana i vi kukate na nasu grubu igru a nikako da napravite video gdje su naci igraci trebali dobit kartone a nisu! Napravite vec jednom video i zacepite nam usta s njimALOBOLA je napisao/la:Ma neka plaču i kukaju i neka mažu oči svojim navijačima raznim priopćenjima.Ja ih razumijem jer nije lako u manje od dvije godine doživjeti dva ovakva poraza koja vrijede puno više od tri boda.Imaju solidnu ekipu i trenera ali trenutno ne i za titulu i ja im pored svega želim da izbore europu jer ne želim u ovoj ligi da se ponove odnosi "Dinamo-Hajduk" i slično.Mogu se složiti da je sporan penal na Todoru i to sam odmah napisao da ga ni ja ne bih sudio ali ako ćemo goniti mak na konac kao što oni sada rade onda ja ću reći da je bilo kontakta i da se vidi na kameri iza gola da igrač Širokog gura lijevom rukom Todora.Je li to po pravilima dozvoljeno? Nije ! Da je bio na centru takav faul bi sigurno svirao svaki sudac.
krvi ti bevanda jes to ti, issa ti pajdo, nisan zna da si se prijavija na forum da branis cast sirokog brigatoni1996 je napisao/la:četri dana i vi kukate na nasu grubu igru a nikako da napravite video gdje su naci igraci trebali dobit kartone a nisu! Napravite vec jednom video i zacepite nam usta s njimALOBOLA je napisao/la:Ma neka plaču i kukaju i neka mažu oči svojim navijačima raznim priopćenjima.Ja ih razumijem jer nije lako u manje od dvije godine doživjeti dva ovakva poraza koja vrijede puno više od tri boda.Imaju solidnu ekipu i trenera ali trenutno ne i za titulu i ja im pored svega želim da izbore europu jer ne želim u ovoj ligi da se ponove odnosi "Dinamo-Hajduk" i slično.Mogu se složiti da je sporan penal na Todoru i to sam odmah napisao da ga ni ja ne bih sudio ali ako ćemo goniti mak na konac kao što oni sada rade onda ja ću reći da je bilo kontakta i da se vidi na kameri iza gola da igrač Širokog gura lijevom rukom Todora.Je li to po pravilima dozvoljeno? Nije ! Da je bio na centru takav faul bi sigurno svirao svaki sudac.
kakav tornjak je ovaj "toni", ovo majka jednom u zivotu radja
HŠKZ!
Braaaaaata kako me provali da san Bevanda?mara1905 je napisao/la:krvi ti bevanda jes to ti, issa ti pajdo, nisan zna da si se prijavija na forum da branis cast sirokog brigatoni1996 je napisao/la:četri dana i vi kukate na nasu grubu igru a nikako da napravite video gdje su naci igraci trebali dobit kartone a nisu! Napravite vec jednom video i zacepite nam usta s njimALOBOLA je napisao/la:Ma neka plaču i kukaju i neka mažu oči svojim navijačima raznim priopćenjima.Ja ih razumijem jer nije lako u manje od dvije godine doživjeti dva ovakva poraza koja vrijede puno više od tri boda.Imaju solidnu ekipu i trenera ali trenutno ne i za titulu i ja im pored svega želim da izbore europu jer ne želim u ovoj ligi da se ponove odnosi "Dinamo-Hajduk" i slično.Mogu se složiti da je sporan penal na Todoru i to sam odmah napisao da ga ni ja ne bih sudio ali ako ćemo goniti mak na konac kao što oni sada rade onda ja ću reći da je bilo kontakta i da se vidi na kameri iza gola da igrač Širokog gura lijevom rukom Todora.Je li to po pravilima dozvoljeno? Nije ! Da je bio na centru takav faul bi sigurno svirao svaki sudac.
Ove utakmice ću se sjećati kao utakmice koja je za mene najbolja od kada je premier lige BiH i to je kraj pričeo njoj a sada slijedi Čelik i nadam se nova tri boda.![]()
![]()
![]()
![]()
kakav tornjak je ovaj "toni", ovo majka jednom u zivotu radja
Odbor za suce i suđenje NS/FS BiH danas je održao sjednicu u Sarajevu, gdje je pregledan i analiziran kompletan snimak utakmice 20. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski.
Na sjednici su utvrđeni sudački propusti, ali koji apsolutno nisu plod tendencije jer su isti učinjeni na štetu obje ekipe.
Zaključci su sljedeći:
31. minut: glavni sudac pogrešno dosuđuje kazneni udarac za gostujuću ekipu;
51. minut: dodatni sudac propušta obavijestiti glavnog suca da je načinjen prekršaj u kaznenom prostoru nad domaćim igračem broj 5, te se ne dosuđuje kazneni udarac;
64. minut: glavni sudac nije isključio iz igre igrača domaćeg tima sa brojem 9 nakon grubog starta nad protivničkim igračem
80. minut: dodatni sudac propušta obavjestiti glavnog suca o situaciji u kojoj domaći igrač broj 5 udara protivničkog igrača, te ga ne isključuje iz igre.
Imajući u vidu gore navedene propuste, a u skladu sa UEFA upustvom o ocjenjivanju sudaca i dodatnih sudaca, Odbor za suce i suđenje je utvrdio da su načinjene značajne sudačke greške te je sankcionirao Irfana Peljtu i Tomislava Čuića sa dva ciklusa nedelegiranja (6 utakmica).
Odbor za suce i suđenje zajedno sa Sektorom za natjecanje NS/FS BiH zbog kršenja Kodeksa o ponašanju članova NS/FS BiH podnijelo je prijavu Disciplinskoj komisiji protiv NK Široki Brijeg i odgovornih lica kluba.
Na sjednici su utvrđeni sudački propusti, ali koji apsolutno nisu plod tendencije jer su isti učinjeni na štetu obje ekipe.
Zaključci su sljedeći:
31. minut: glavni sudac pogrešno dosuđuje kazneni udarac za gostujuću ekipu;
51. minut: dodatni sudac propušta obavijestiti glavnog suca da je načinjen prekršaj u kaznenom prostoru nad domaćim igračem broj 5, te se ne dosuđuje kazneni udarac;
64. minut: glavni sudac nije isključio iz igre igrača domaćeg tima sa brojem 9 nakon grubog starta nad protivničkim igračem
80. minut: dodatni sudac propušta obavjestiti glavnog suca o situaciji u kojoj domaći igrač broj 5 udara protivničkog igrača, te ga ne isključuje iz igre.
Imajući u vidu gore navedene propuste, a u skladu sa UEFA upustvom o ocjenjivanju sudaca i dodatnih sudaca, Odbor za suce i suđenje je utvrdio da su načinjene značajne sudačke greške te je sankcionirao Irfana Peljtu i Tomislava Čuića sa dva ciklusa nedelegiranja (6 utakmica).
Odbor za suce i suđenje zajedno sa Sektorom za natjecanje NS/FS BiH zbog kršenja Kodeksa o ponašanju članova NS/FS BiH podnijelo je prijavu Disciplinskoj komisiji protiv NK Široki Brijeg i odgovornih lica kluba.
toni1996 je napisao/la:četri dana i vi kukate na nasu grubu igru a nikako da napravite video gdje su naci igraci trebali dobit kartone a nisu! Napravite vec jednom video i zacepite nam usta s njimALOBOLA je napisao/la:Ma neka plaču i kukaju i neka mažu oči svojim navijačima raznim priopćenjima.Ja ih razumijem jer nije lako u manje od dvije godine doživjeti dva ovakva poraza koja vrijede puno više od tri boda.Imaju solidnu ekipu i trenera ali trenutno ne i za titulu i ja im pored svega želim da izbore europu jer ne želim u ovoj ligi da se ponove odnosi "Dinamo-Hajduk" i slično.Mogu se složiti da je sporan penal na Todoru i to sam odmah napisao da ga ni ja ne bih sudio ali ako ćemo goniti mak na konac kao što oni sada rade onda ja ću reći da je bilo kontakta i da se vidi na kameri iza gola da igrač Širokog gura lijevom rukom Todora.Je li to po pravilima dozvoljeno? Nije ! Da je bio na centru takav faul bi sigurno svirao svaki sudac.
Izvoli pogledaj 64 minut , Krstanović đonom na stajnu nogu Čolića i 80 minut Pandža udara igrača po glavi i to dok je lopta na drugoj strani a sve se događalo ispred dva pomoćna suca , onog pored gola a i onaj mahač nije bio uoće daleko ali ovo nisu vidjeli ni oni kao ni u upravi Širokog!!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
I ja sam tek sad pogledao citavu snimiku i trebali smo dobiti dva crvena u 64.min i 80. Ali da se vama nije svirao nepostojeci penal u 29.min racKu bi se vi vratili u utakmicu jos bi primili jedan gol do poluvremena!ALOBOLA je napisao/la:toni1996 je napisao/la:četri dana i vi kukate na nasu grubu igru a nikako da napravite video gdje su naci igraci trebali dobit kartone a nisu! Napravite vec jednom video i zacepite nam usta s njimALOBOLA je napisao/la:Ma neka plaču i kukaju i neka mažu oči svojim navijačima raznim priopćenjima.Ja ih razumijem jer nije lako u manje od dvije godine doživjeti dva ovakva poraza koja vrijede puno više od tri boda.Imaju solidnu ekipu i trenera ali trenutno ne i za titulu i ja im pored svega želim da izbore europu jer ne želim u ovoj ligi da se ponove odnosi "Dinamo-Hajduk" i slično.Mogu se složiti da je sporan penal na Todoru i to sam odmah napisao da ga ni ja ne bih sudio ali ako ćemo goniti mak na konac kao što oni sada rade onda ja ću reći da je bilo kontakta i da se vidi na kameri iza gola da igrač Širokog gura lijevom rukom Todora.Je li to po pravilima dozvoljeno? Nije ! Da je bio na centru takav faul bi sigurno svirao svaki sudac.
Izvoli pogledaj 64 minut , Krstanović đonom na stajnu nogu Čolića i 80 minut Pandža udara igrača po glavi i to dok je lopta na drugoj strani a sve se događalo ispred dva pomoćna suca , onog pored gola a i onaj mahač nije bio uoće daleko ali ovo nisu vidjeli ni oni kao ni u upravi Širokog!!
I 3:0 bi vam okrenuli,jednstavno smo bolji,spremniji,kvaliteniji...trebalo je zavrsit 4:7 
- primasquadra
- Kontakt:
ahh šta bi bilo kad bi bilo . sad se pokazalo ipak da sudac nije sa namjerom sudio kontra ikoga nego jednostavno nije dorastao zadatku .
samo da čestitam našoj upravi što nije reagirala na ovo kmečanje sa širokog
, tim su im pokazali koliko su nebitni u cijelo priči
.. u subotu čelik,petrak ima kartone, žeravica vjerojatno propušta, upitan je i karačić.. kako god nadam se, odnosno vjerujem u pobjedu i vjerujem da će vitez odigrati bar remi sa slobodom, ipak su tamo naši tirić i radeljić koji moraju zapeti ipak se na ljeto vraćaju u zrinju.. od subote navečer nas vidim na prvom mjestu

HŠKZ!
- BatistutA19
- Kontakt:
Imal neko realan da kaze sta ocekujete u Zenici onak hladne glave a ne navijacki u euforiji i jel vas strah tekme jer ste blagi favorit ???? Uzmite u obzir sve teren,navijaci,tradicija,igre i kvalitet Zrinskog i Celika ...DOBRO DOSLI AL BEZ ROBIJE NAZALOST OPET...POZZ
-
GradKamena
- Kontakt:
A neznam ti gore i nismo imali nekih uspjeha vele,ali opet nakon proslog vikenda moral je ekipi zakucan do vrha,ovo je nasa najaca ekipa usudio bi se rec od kad igramo ovu ligu. Ja osobno ocekujem tesku utakmicu,imat cemo dobar teren,nadam se da ce sudije bit na visini zadatka i da ce obe ekipe bit zadovoljne sudjenjem. Vi ako budete igrali ko na kosevu mislim da ce bit dobra utakmica,al mislim da nece bit puno golova,jer mi cemo sigurno igrat bolju odbranu nego prva dva kola,sto se nas tice podrska nece izostat iako vas mup zanovjeta sa bekim stvarima al jbg
-
GradKamena
- Kontakt:
Jos da dodam da imamo neki problema sa ozljedama al vidicemo danas kako ce sve to zavrsit na zadnjem treningu.
Realno ako budete igrali ko protiv Sarajeva bit ce jako jako tesko, al nabrijani smo drama i jaki drama pa ocekujemo pobjedu
megalomanski apetiti i predatorske ambicije, oj zenico dolazi ti zloooooo
megalomanski apetiti i predatorske ambicije, oj zenico dolazi ti zloooooo
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pošto niko ne odgovara na opštim diskusijama da pitam ovdje.
Jel Zrinjski pravi one brošure prije tekmi, čujem da je bila protiv Sarajeva, kako da dođem do nje i kome da platim
?
Može i u PP odgovor ?
Jel Zrinjski pravi one brošure prije tekmi, čujem da je bila protiv Sarajeva, kako da dođem do nje i kome da platim
Može i u PP odgovor ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- primasquadra
- Kontakt:
Pravi.Na njima je kadar od obe ekipe i imena sudaca.nisam dosad uzeo nijednom ali bilo je u ljudi oko mene, bit ce da na stadionu ima nedje uzeti.Lik je napisao/la:Pošto niko ne odgovara na opštim diskusijama da pitam ovdje.
Jel Zrinjski pravi one brošure prije tekmi, čujem da je bila protiv Sarajeva, kako da dođem do nje i kome da platim?
Može i u PP odgovor ?
Kako da dođem do ovog sa utakmice sa Sarajevom ?primasquadra je napisao/la:Pravi.Na njima je kadar od obe ekipe i imena sudaca.nisam dosad uzeo nijednom ali bilo je u ljudi oko mene, bit ce da na stadionu ima nedje uzeti.Lik je napisao/la:Pošto niko ne odgovara na opštim diskusijama da pitam ovdje.
Jel Zrinjski pravi one brošure prije tekmi, čujem da je bila protiv Sarajeva, kako da dođem do nje i kome da platim?
Može i u PP odgovor ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
U Zenici bez Karačića,Petraka i Žeravice.Po meni Karačić i Petrak najbolji na Pecari ali imamo dugu klupu pa ćemo vidjeti koliko vrijedi a ja mislim da vrijedi dosta.Ono što je sigurno odbrana nam je bila loša u prva dva kola i bez obzira na protivnike i osvojena 4 boda moramo se vratiti na nivo iz prvog dijela sezone jer ako i na BP primimo dva gola onda se ne trebamo nadati pobjedi.Znači ključ je odbrana a za napad ne brinem jer zabićemo nešto 100%.
BTW ako ga primimo onda će nam zabiti Salčinović jer nama redovno zabijaju bivši igrači
.
BTW ako ga primimo onda će nam zabiti Salčinović jer nama redovno zabijaju bivši igrači
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.