Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Bolanos
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 00:53

SRSlavinovici je napisao/la:Kako nije, zar šampioni nisu popušili na Tusnju!? kupite sudiju, a opet vas nadigravamo, to govori kakav ste beskicmenjacki tim :)
Sudija odlicno odradio posao jedina zamjerka izostanak crvenog kartona. Nadigrali nas jeste 2-1 a sad revans. :beba:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 00:56

SRSlavinovici je napisao/la:Tako i treba reći kada bolji tim dolazi. Bilo bi mi zao da naši iz protesta pošalju juniore, ali ako krene prvi tim, bolje vam je da cvikate :)
ma ti si svakako glup, pozdrav iz glavnog grada drzave

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 mar 2016, 00:58

Znaci nadogradi smo vas!?. Eto napretka. Zar mislis da vas ne mogu nadigratii u SA, jer ste prosječna momčad? Rekoh, ista ste **** kao i svi ostali, ne prizivaju si značke pravednika, jer prvenstvo ste kupili :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 mar 2016, 01:01

zuhdija je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Tako i treba reći kada bolji tim dolazi. Bilo bi mi zao da naši iz protesta pošalju juniore, ali ako krene prvi tim, bolje vam je da cvikate :)
Šteta notifikacije na takav imbeciles komentar, kao da je iz glavnog grada države :) ideš na mute, preglup si za prepucava nje.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 01:02

SRSlavinovici je napisao/la:Znaci nadogradi smo vas!?. Eto napretka. Zar mislis da vas ne mogu nadigratii u SA, jer ste prosječna momčad? Rekoh, ista ste **** kao i svi ostali, ne prizivaju si značke pravednika, jer prvenstvo ste kupili :)
:rol: Jesmo prosjecni smo, poderite nas, ja cu vam prvi cestitati. :opaopa: Samo nemoj da bude kmecanja. ;)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 mar 2016, 01:09

Pa ne moze biti više kmecanja od vas jučer. Mi smo pokazali u 2 0 kola kakva smo ekipa, a isto i vi. Da barem vaši igrači nisu stoka i uništili svlačionicu. Zato vas i pendrece. I pendrecice.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 02:06

SRSlavinovici je napisao/la:Pa ne moze biti više kmecanja od vas jučer. Mi smo pokazali u 2 0 kola kakva smo ekipa, a isto i vi. Da barem vaši igrači nisu stoka i uništili svlačionicu. Zato vas i pendrece. I pendrecice.
Da za tih 20 kola bicete nagradjeni kao i svake prethodne godine. Prvenstvo traje 30 kola moracu te razocarati. :bih:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 mar 2016, 02:20

Bolanos je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Pa ne moze biti više kmecanja od vas jučer. Mi smo pokazali u 2 0 kola kakva smo ekipa, a isto i vi. Da barem vaši igrači nisu stoka i uništili svlačionicu. Zato vas i pendrece. I pendrecice.
Da za tih 20 kola bicete nagradjeni kao i svake prethodne godine. Prvenstvo traje 30 kola moracu te razocarati. :bih:
Izbjegao si uvredu da ste stoka i da će vas ispendreciti. A jeste i dobićete. Tako vam je. Vi fino platite sudiju i kao prave **** uživate u susretu. Lijep pozdrav. P. S. Ne vrijeđaj TZ svetinje ako ne očekuješ uzvrat.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 11 mar 2016, 06:55

barca_87 je napisao/la:sramota ,pa dokle vise ce sudije sarajava gurati nazor ,jer to sto se ulozilo puno para mora se osvojiti nesto ,zar ovoliko providno pred ocima naroda ,covjek plati ulaznicu da bi vidio ovakve nepravde ??i onda se ocekuje da poslije utakmice bude med i mlijeko ,dosta je vise toga ,treba javno to reci, nije ni cudo sto je azmir onako pobudalio ,ko ne bi. sarajlije ocekuju da se suti i da i dalje rade po svom a kako je krenulo nece se moc protiv ove bagre sto je veoma zalosno.
zar neko to ne smije biti jaci od sarajevskih ekipa ???to neko jel nepisano pravilo ??
ulozeno bruka para u fk sarajaevo a opet imaju slabiji tim od slobode i onda nedostatak kvaliteta se nadomjesta na ovakve nacine :puke: .
i kazemo onda sto nasi klubovi u evropu kad odu budu kante za napucavanje ,e pa nema tih sudijica i tih talova u evropi ,igra suhi kvalitet a kod nas haman ak neko mora bit u evropi il osvojit nesto onda tako i bude pa po bilo koju cijenu .

u utorak ocekuje se nova epizoda u seriji "niko ne smije da bude bolji od divova" sa sudijom kao glavnim akterom .lud je i naivan ko misli da nece tako biti ,do sada je bilo tako ,zasto bi sad to bio izuzetak.

dokle ce banda voditi ovu ligu i upravljati njom kako oni hoce i dogovarati ko ce u evropu ,ko mora osvojit sta ,ko ne smije osvojit itd... dokle vise... ne pomoze nama ni liga 6 a kamoli 12 ak ce se ovako stititi pojedini klubovi i desavati ovakav klosarluk od sudjenja ...
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Potpis! Pogotovo sezona 2012/13, ko sve ne ode tad u evropu i sa kojih pozicija, jadna im majka.
Peace je napisao/la: Tom putanjom mi cemo vama onda dati tramvaje za jedno 70 god kad uvedete sine u Tuzlu....
E cime se i vi hvalite... To cudo izaslo iz mode ihahaj, sta ce vam tramvaji i izrezane ulice. Kao da se neko hvali da ima fenjere na ulicama :tokralju:
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 mar 2016, 08:23

Nakon ovih svi scena, za mene najveci poraz su odnjeli novinari i BiH... za gospodu ne postoji objektivnost, obrazovanje, savjest, vizija....oni su vazna karika u drustvu ponasaju neodgovorno i ne razmisljaju o posljedicama.
Misljenja sam da cijela utakmica, sudenje, rezultat, treneri, kapiteni... trebali bi biti u drugom planu a akcenat stacljen na trenutak kada je napravljen incident koji je direktno ugrozio zivote ljudi. To sto nema tesko povredeni ili ne daj Boze smrtni posljedica je samo puka slucajnost. Iz ove perspektive izgleda kao obican sukob dvije navijacke skupine pri tome zanemarujuci cinjenicu da se desio na javnoj sportskoj priredbi kojoj prisustvuju sve generacije drustva a narocito klinci koji sanjaju da igraju. Vecina novinara olahko prelazi preko ovog dogadaja i nesvjesno daju posticaj takvim ljudima da u buducnosti mogu ugrozavati necije zivote...a neki su isli toliko daleko da su cak opravdavali taj cin. Umjesto da ta grupica navijaca bude na stubu srama i olicenje svega sto nije dobro, a Mup i organizatora utakmice pozovu na odgovornost oni spinuju vjesti i direktno i indirektno pogresno obrazuju javnost a narocito mladu populaciju, koja nije sazrila i izradila karakter. Poslije se nemoj te pitati ni pisati kada neko izgubi zivot jer problem nije sasjecen u korjenu......i na koncu zelim da vjerujem da sve ovo sto sam napisao je razlog sto navijacka skupina koja je napravila incident nije se javno ogradila od tih scena.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 08:24

SRSlavinovici je napisao/la:
zuhdija je napisao/la:
Šteta notifikacije na takav imbeciles komentar, kao da je iz glavnog grada države :) ideš na mute, preglup si za prepucava nje.
pozdrav iz glavnog grada, makar malo da osjetis svjetlo grada, pa i preko foruma. ipak si zaostao previse.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 mar 2016, 08:44

[]
ma ti si svakako glup, pozdrav iz glavnog grada drzave[/quote]
Šteta notifikacije na takav imbeciles komentar, kao da je iz glavnog grada države :) ideš na mute, preglup si za prepucava nje.[/quote]
pozdrav iz glavnog grada, makar malo da osjetis svjetlo grada, pa i preko foruma. ipak si zaostao previse.[/quote]
:) Tebi ta svjetla kao nesto velicanstveno, poslacemo vam sijalice, sadaka, da uživate u tom čudu :)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 mar 2016, 09:22

slana_krv je napisao/la:Nakon ovih svi scena, za mene najveci poraz su odnjeli novinari i BiH... za gospodu ne postoji objektivnost, obrazovanje, savjest, vizija....oni su vazna karika u drustvu ponasaju neodgovorno i ne razmisljaju o posljedicama.
Misljenja sam da cijela utakmica, sudenje, rezultat, treneri, kapiteni... trebali bi biti u drugom planu a akcenat stacljen na trenutak kada je napravljen incident koji je direktno ugrozio zivote ljudi. To sto nema tesko povredeni ili ne daj Boze smrtni posljedica je samo puka slucajnost. Iz ove perspektive izgleda kao obican sukob dvije navijacke skupine pri tome zanemarujuci cinjenicu da se desio na javnoj sportskoj priredbi kojoj prisustvuju sve generacije drustva a narocito klinci koji sanjaju da igraju. Vecina novinara olahko prelazi preko ovog dogadaja i nesvjesno daju posticaj takvim ljudima da u buducnosti mogu ugrozavati necije zivote...a neki su isli toliko daleko da su cak opravdavali taj cin. Umjesto da ta grupica navijaca bude na stubu srama i olicenje svega sto nije dobro, a Mup i organizatora utakmice pozovu na odgovornost oni spinuju vjesti i direktno i indirektno pogresno obrazuju javnost a narocito mladu populaciju, koja nije sazrila i izradila karakter. Poslije se nemoj te pitati ni pisati kada neko izgubi zivot jer problem nije sasjecen u korjenu......i na koncu zelim da vjerujem da sve ovo sto sam napisao je razlog sto navijacka skupina koja je napravila incident nije se javno ogradila od tih scena.
Svaka cast za post, ali pravi razlog što se nisu ogradili je jednostavan. Napali su isti oni koji vode glavnu rijec na sjeveru. Penju se na sipke, vode navijanje, kortea...
Znaci ono je olicenje njihove navijacke grupe, ne smiju ni spomenuti, kamoli osuditi.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 mar 2016, 10:01

HZ Sarajevo nisu napravile problem, nego seljačine iz: Vukovija, Dobrnje, Živinica..... Da su malo pametniji zabranili bi pristup čobanima koji se šlepaju sa strane i rade probleme. Ovako su svi otišli doma pola sata ranije uz gratis pendrečenje....

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 10:01

Cijeli incident zapoceli su navijaci i funkcioneri Sarajeva i to je jedina istina.
Niko od Sarajevskih medija nije osudio divljanje hordi i upad u teren.
Okrenuli su pricu potpuno (mediji a bogami i navijaci)protiv Slobode i Tuzle.
Divljate po stadionima kao da jedna "opomena" i Vedran nisu dovoljni.
Pretstavljate se kao divovi,metroplola a ponasate se kao divljaci.
I kao oglasile se Horde Zla.pametuju o svemu osim o incidentu koji su izazvali.sramota.
Sve otvorenije se pokazuje koliko vam Sloboda smeta tu gdje jeste,ali na vasu zalost ostace u vrhu BiH fudbala jako dugo.

Krompiricu bolan,pa Jesu li oni Horde Zla ili sta su.
Koga boli **** odakle je napravio je incident kao navijac Sarajeva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 11 mar 2016, 10:05

Neko hoće na silu da je bolji, da pobjedjuje, da dominira ligom :plac: , da osvaja duple :wave:
SLOBODA DO TITULE !! Sretno tuzlacima, momci i klub vam zaslužuje mnogo veću podrsku !! Ja ne smijem ni zamisliti šta bi bilo u Zenici da je Čelik u ovoj situaciji, a pogotovo kakva bi gostovanja bila. Dat će Bog valjda da i mi dočekamo da nam se klub spasi, uredi, i bori za vrh tabele i evropu! JTS

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2016, 10:10

Opet ovaj :urnebes: kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 11 mar 2016, 10:12

MortemHz je napisao/la:Opet ovaj :urnebes: kuknjava
šta je maleni, šta te muči ?

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 11 mar 2016, 10:16

Vitez pobjedom nad Slobodom rjesava 50% opstanka. U najavi utakmice iskljucivo zele agresivan pristup. Ne sumnjam da ce Vitez ostvariti pozitivan rezultat.

Karacic: upućujem, da ćemo mi sve snage upotrijebiti kako bismo došli do borbe za život, a mi želimo život u Premijer ligi.

Sadiković dodao:

Mogu samo reći kako nas dodatno motivira dolazak lidera na domaći teren. Nadam se da ćemo ja i moji suigrači biti agresivni i da ćemo pružiti svoj maksimum te na kraju ostvariti povoljan rezultat.“

Vrlo teska utakmica za Slobodu, u danima koji dolaze vrlo je izvjesna mogucnost da izgube sve.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 11 mar 2016, 10:17

solinas je napisao/la:Cijeli incident zapoceli su navijaci i funkcioneri Sarajeva i to je jedina istina.
Niko od Sarajevskih medija nije osudio divljanje hordi i upad u teren.
Okrenuli su pricu potpuno (mediji a bogami i navijaci)protiv Slobode i Tuzle.
Divljate po stadionima kao da jedna "opomena" i Vedran nisu dovoljni.
Pretstavljate se kao divovi,metroplola a ponasate se kao divljaci.
I kao oglasile se Horde Zla.pametuju o svemu osim o incidentu koji su izazvali.sramota.
Sve otvorenije se pokazuje koliko vam Sloboda smeta tu gdje jeste,ali na vasu zalost ostace u vrhu BiH fudbala jako dugo.

Krompiricu bolan,pa Jesu li oni Horde Zla ili sta su.
Koga boli **** odakle je napravio je incident kao navijac Sarajeva.
Jedini funkcioner koji je započeo napade je kamiondžija Husse, a od raje sa vašeg zapada (ako se ne varam) je počelo sa Jesicevom majkom, cetnikom itd... što se vidi na svim video snimcima a vi i dalje izmišljajte priče o kiši :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.