Pa ovi stvarno nisu gledali utakmice Zrinjskog FKSa i ŠBa.
SVI U RUDARRollMan je napisao/la:Najbolji i najljepši![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razumi ga, nije jos dobio geografiju u skolipinoglavi je napisao/la:SVI U RUDARRollMan je napisao/la:Najbolji i najljepši![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni uče samo geografiju od Baščaršije do čengić vileNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Razumi ga, nije jos dobio geografiju u skoli
Sa ovim mozes prcat fukarice a ne ove prdonje na forumu.. Sta oni znaju ba o ultras sceni i kodeksu, vidis da hvale policiju, hvale ovoga sto udara momka na zemlji.elamalakia je napisao/la:PSSSSSSSST
[youtube][/youtube]
pinoglavi je napisao/la:Oni uče samo geografiju od Baščaršije do čengić vileNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Razumi ga, nije jos dobio geografiju u skoli
Ma nemoj focake, vjeruj mi koliko ih znam u Sarajevu vecina je ok. Iskreno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:idu dvojica sarajlija ulicom, jedan focak, a drugi sandzaklija
Zar nece u RUDAR?pinoglavi je napisao/la:Sarajevo u Prijedor s juniorima, mi na Koševo s juniorima. Vi ste naš Rudar Prijedor
država TuzlaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mogli su bojkotovat i najveceg izvoznika el.en. TE TuzlaTacno da se odvojimo od Bosne propali bi ko zeton
Palo mi je i to napamet, ali bojkot soli bi bio gori, ne do Bog gušavost da neko dobijeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mogli su bojkotovat i najveceg izvoznika el.en. TE TuzlaTacno da se odvojimo od Bosne propali bi ko zeton
Hocemo se nasmijati?pinoglavi je napisao/la:Čitao sam komentare po portalima o apelu za bojkot Ditinih proizvoda od strane navijača Sarajeva, samo se nadam da nećete i tuzlansku so bojkotovati jer bi nam @Sarajlijica1946 jeo neslanu hranu, s obzirom da ne bi mogao ni kupovati Pašku sol, jer ne kupuje hrv. proizvode.
@probisvjet onaj rollman je u BiH obišao prelijepe gradove, Rudar, Mladost, Borac, Slobodu...
Dino zavrno i usutio se. Ta ces, covjek radi za platu koliko mu kinez odredi.shminka je napisao/la:Gdje su pare pitari?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, Paromlinac, rishovski, supervizor i 35 gostiju.