Mislio sam da su Pittari platili Slobodi da Zelji otkine dva boda. Nisam ni pomislio da su nastimali da im neko direktno pust tekmu.pinoglavi je napisao/la:A šta si mislio, onako u njihovoj borbi za titulu brinuli su se i o tome da MVO ispadne?SlevinKelevra je napisao/la:Cekaj... dakle Sarajevo trazlo od Viteza da im puste utakmicu?!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- 
				NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Zbog tog ispadanja smo i dobili ovu velicinu. Ja vam halalimPipiDugaCarapa je napisao/la:Tačno je, sve smo namjestili sem u onoj sezoni kad smo vas šutnuli a ostavili braću.. Pusti me sad da uzivam u ovome, što mi je priredio tvoj predsjednik.
sportsport.ba - HAHAHAAHHHAAHAHAHAHAHA pa štaaa jeee

Ne kontam što Azmira neki ovdje optužuju, Sarajevo PREMIRALO Slobodu da dobije Mladost, a to šta su oni radili s Vitezom to je već druga priča  

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
husic klizeci   

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
						MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
cuj mi namjestali sta je cudno pobjediti na domacem terenu.Zip je napisao/la:Ako je bilo namjestanja, shvatate li da ste vi bili ti koji su takodjer ucestvovali u namjestanju?
Ja opet kazem, da se sramotim ako je bilo namjestanja..
Samo je problem ako se krene u istragu, onda ce se unazad 10 godina istraga produzit.. Jer nema kluba koji nije nesta nezakonito uradio.
Mislim da nikome nece odgovarati bilo kakva istraga, osim nama iskrenim navijacima koji zele najbolje za svoj klub.
Da se otjera bagra koja prlja ime kluba za kojeg navijamo

jos uzeti premiju za to.
ali traziti da se pusti utakmica

"Modra boja,na bijelome platnu, 
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Smrdi ovo opasno, nadam se da ce se ukljuciti i tuzilastvo pa pokrenuti istragu i istjerat do kraja taman u ligi igrali Pofalicki, Vratnik, Turbina....
Na pomolu je Premijerpoli

Na pomolu je Premijerpoli

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
znaci sigurno je da je namjesten mec vitez sarajevo ali sta je sa sarajevo sloboda u koji sam takodjer siguran da je namjesten ?

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
						02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sarajevo nas premiralo,a oni namjestili da dobiju,da.bi titulu osvojili..premiranje je dozvoljeno.. mi dobili,jos cekamo pare od klosara..
Jedab je Husic Azmir!!

Jedab je Husic Azmir!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
						- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nece se produzit. jedina sumnjiva utakmica o kojoj je neki funkcioner javno progovorio , s ocito jakim argumentima je vitez - sarajevo. druga zupanijska ceka lagano.Zip je napisao/la:Ako je bilo namjestanja, shvatate li da ste vi bili ti koji su takodjer ucestvovali u namjestanju?
Ja opet kazem, da se sramotim ako je bilo namjestanja..
Samo je problem ako se krene u istragu, onda ce se unazad 10 godina istraga produzit.. Jer nema kluba koji nije nesta nezakonito uradio.
Mislim da nikome nece odgovarati bilo kakva istraga, osim nama iskrenim navijacima koji zele najbolje za svoj klub.
Da se otjera bagra koja prlja ime kluba za kojeg navijamo
@pipidugacarapa moj kandidat za forumasa godine.   

Nije mi jasno što ovih pitara nema na temi, nešto su mi se svi usutili, kao da ih je Azmir sve u prikolicu pogurao

Nije mi jasno što ovih pitara nema na temi, nešto su mi se svi usutili, kao da ih je Azmir sve u prikolicu pogurao

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
						- 
				sergejevic
- Kontakt:
Pred utakmicu sa Sarajevom pola ekipe Viteza bilo bolesno i povrijedjeno. Prikljuceno 9 juniora prvom timu. Sada sve ima smisla. Izbacite ih iz lige.

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Da je Dino kojim slučajem znao, da će mu Sisoje Kamiondzić j.ebat majku majčinu na ovaj način, rekao bi da je za Slobodu trebalo biti svirano 3 penala i da su njegovi puleni trebali 4 crvena kartona dobiti..

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Opce poznato da kriminalci kad im zagusti, povlace druge sa sobom u provaliju..
Tako da, ja bih iskreno volio da se istraga pokrene, onda ce doci napokon do ciscenja otpada i olosa iz svih klubova..

Tako da, ja bih iskreno volio da se istraga pokrene, onda ce doci napokon do ciscenja otpada i olosa iz svih klubova..
samo jedno se pitanje povlaci, sta da je Velika Obarska dobila Zvijezdu zadnje kolo, zar ne bi isp'o Vitez ?? glupa prica neandertalca iz tuzle

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
						Visca Barca...
I tu ste nešto smislili, ne bojimo se ništa, ne bi to prepustili slučaju kad ste toliko para niz vodu bacili na ove radnjeBeSha1992 je napisao/la:samo jedno se pitanje povlaci, sta da je Velika Obarska dobila Zvijezdu zadnje kolo, zar ne bi isp'o Vitez ?? glupa prica neandertalca iz tuzle
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ko iole prati ovu ligu zna da je sve ovo 100% tačno. Samo je problem kao što kažeš kako dokazati. Misim da ove godine eskalira sve jer je baš gužva u borbi za titulu i Europu, pa se neće birati sredstva da se do iste dođe....Evolve je napisao/la:Ovo je prvi put u povijesti gdje KONACNO neko reko konkretno o cemu je rijec i koje utakmice, kako i zasto. svaka cast Husicu, svaka cast. Naklon do poda.
Samo je sad pitanje, kako dokazat, ako je to sve istina. Jer ako ostane na ovome, opet nista.. Naglasavam opet ,AKO je istina ovo.
Ostaje za vidit.
- moustapha
- Kontakt:
Mogao je Azmir malo datume uskladiti. Ovako ispada da je dogovarana utakmica nakon sto je odigrana.

#divovi
Mazda sta obecali i njima pare da zapnuBeSha1992 je napisao/la:samo jedno se pitanje povlaci, sta da je Velika Obarska dobila Zvijezdu zadnje kolo, zar ne bi isp'o Vitez ?? glupa prica neandertalca iz tuzle

"Modra boja,na bijelome platnu, 
Ako je istina ovo što Husić govori onda je zaključak svega da je Sarajevo kupilo utakmicu sa Vitezom. 
Nije ovo šala, koliko god na onom klipu izgledalo kao neka rasprava sa pijace, ovo je baš ozbiljna situacija.

Nije ovo šala, koliko god na onom klipu izgledalo kao neka rasprava sa pijace, ovo je baš ozbiljna situacija.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
						- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo su ozbiljne optuzbe!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.