Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

moustapha
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2016, 13:38

wobly92 je napisao/la: HAHA debili 27.-og mu poslo poruku da taj punac nije došao, da mu nisu pare poslali hahahahah e jeste se usrali majko mila da vam je osporit vaša sranja na bilo koji način :rol:
"Na telefonu imam više poruka kada smo razgovarali o premiranju prošle sezone. Dino Selimović je znao za taj novac. Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta. Sjedio sam ja i moja dva rođaka, a sa druge strane su bili Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Elvir Kantardžić i još jedan momak iz Sarajeva", otkrio je Husić.
Nije lepo lagati. :beba:
#divovi

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 13:38

punac je glavni lik u ovoj priči, daj kontaktirajte punca

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 11 mar 2016, 13:39

Pomeni ima previše nelogičnosti u svemu ovome.Vitez zadnje kolo izgubio u Travniku 2-0 što znači da je Mladost dobila kući Zvjezdu iz Gradačca (završilo 1-1) koja je već bila ispala i nije imala nikakvog motiva a ni snage , Mladost bi ostala u ligi a Vitez ispao.To ne kontam niti ima logike.Tko je mogao garantirat Vitezu da Mladost neće dobiti Zvjezdu?Jedino sama Mladost da nije htjela ali onda nema ni logike ovo u Tuzli kolo prije da ih premiraju.Ma niđe veze.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 13:41

slobodnjak je napisao/la:Malo mi je nelogična ova priča.Zašto.
Spominje se puštanje Viteza .Vitez je tu utakmicu mogao pustiti samo ako su ludi.Naime zadnju su isli u Travnik gdje su docekani na noz i porazeni 2-0.Samo zahvaljujuci nevidjenoj sreci i baksuzluku Mladosti na svom terenu ,promasenog penala protiv Zvjezde ispali su iz lige.
Da li su Vitezani doveli sebe u bezizlaznu situaciju u zadnjem kolu pustajuci Sarajevu ne znam Ta mi priča djeluje skroz nelogično.Iskreno mislim da Vitez u tom trenutku igrački nije mogao Sarajevu ništa.Tad se zapravo nagadjalo da Travnik pusta Vitezu zadnju .Od tog nista nije bilo i Vitezani su drhtali do zadnjeg trena cekajuci vjesti iz Bjeljine.Sjecam se izjave sretnog trenera Viteza koji nije mogao vjerovati sta se desilo tamo .Rekao je da je ovo najpostenija liga na svijetu.
Pogledajte malo tabelu od prošle godine i prisjetite se kako je to sve išlo...
Pa Vitez je kao što kažeš bio inferiorniji u odnosu na Sarajevo i bilo im je rečeno da je Sloboda premirana da dobije Mladost. Izgubili bi i onako i ovako a ovako su dobili pare i "garanciju" da će Mladost ovamo izgubit. Izvukli su maksimum iz te situacije. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 11 mar 2016, 13:41

ALOBOLA je napisao/la:Pomeni ima previše nelogičnosti u svemu ovome.Vitez zadnje kolo izgubio u Travniku 2-0 što znači da je Mladost dobila kući Zvjezdu iz Gradačca (završilo 1-1) koja je već bila ispala i nije imala nikakvog motiva a ni snage , Mladost bi ostala u ligi a Vitez ispao.To ne kontam niti ima logike.Tko je mogao garantirat Vitezu da Mladost neće dobiti Zvjezdu?Jedino sama Mladost da nije htjela ali onda nema ni logike ovo u Tuzli kolo prije da ih premiraju.Ma niđe veze.
ma nema sta reci pa izmisljaju druze a znas i sam koliko mrznja vlada od ovih sto su optuzeni za namjestanje i sto jesu bili izbaceni iz lige pa pokusavaju na nas 'udariti...zeljeznicar izbacen iz lige radi namjestanja a sloboda usla u ligu kada je amer potrosio milion na sudije pa kao sto reko pokusavaju nas uvuci u ovo
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 mar 2016, 13:42

Da se nadje i na ovom pdf-u...na koji nacin "Galaktikosi" dobijaju utakmice......
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 11 mar 2016, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 13:42

Cuj onog sastanak 27 a poruke 30.
Pa tri dana kasnije covjek pita die punac djesu pare.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 11 mar 2016, 13:43

Spominje se puštanje Viteza .Vitez je tu utakmicu mogao pustiti samo ako su ludi.Naime zadnju su isli u Travnik gdje su docekani na noz i porazeni 2-0.Samo zahvaljujuci nevidjenoj sreci i baksuzluku Mladosti na svom terenu ,promasenog penala protiv Zvjezde ispali su iz lige.
Da li su Vitezani doveli sebe u bezizlaznu situaciju u zadnjem kolu pustajuci Sarajevu ne znam Ta mi priča djeluje skroz nelogično.Iskreno mislim da Vitez u tom trenutku igrački nije mogao Sarajevu ništa.Tad se zapravo nagadjalo da Travnik pusta Vitezu zadnju .Od tog nista nije bilo i Vitezani su drhtali do zadnjeg trena cekajuci vjesti iz Bjeljine.Sjecam se izjave sretnog trenera Viteza koji nije mogao vjerovati sta se desilo tamo .Rekao je da je ovo najpostenija liga na svijetu.

Slobodnjak očito smo u isto vrijeme skontali ovo :D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 mar 2016, 13:44

miden je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Pred utakmicu sa Sarajevom pola ekipe Viteza bilo bolesno i povrijedjeno. Prikljuceno 9 juniora prvom timu. Sada sve ima smisla. Izbacite ih iz lige.
Mogao bi ti ostati zakljucan u svlacionici.
Ne znam sta to znaci.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 13:45

eto husic glup toliko pa izmislja ovo ,ne budite djeca ,sa ovakvim ozbiljnim optuzbama se ne igra
nije reko fk sarajevo ukralo zvaku nego namjestili utakmicu ,
sama sutnja ibrakovica mnogo govori,usrali se ,zateceni :mrgreen:

ovdje treba sipa da se ukljuci i svi istrazni organi ,husic vjerujem da ce biti kljucni svjedok ;)
pitari nema igrat se sa kamiondzijom ,sad snosit posljedice i to kakve ako bude pravde napokon
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 mar 2016, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2016, 13:45

solinas je napisao/la:Cuj onog sastanak 27 a poruke 30.
Zaboravi telefon. Objasni kako je neko 27. maja na sastanku mogao dogovarati utakmicu koja je odigrana 23. Mislim, to se vidi i sa slike na telefonu, ali ti ocigledno imas problema da upratis ove datume, jer jos koristis Nokiu 3310. :lol:
"Na telefonu imam više poruka kada smo razgovarali o premiranju prošle sezone. Dino Selimović je znao za taj novac. Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta. Sjedio sam ja i moja dva rođaka, a sa druge strane su bili Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Elvir Kantardžić i još jedan momak iz Sarajeva", otkrio je Husić.
Bez zajebancije. Lik je malo pobrkao datume.
#divovi

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 11 mar 2016, 13:46

. auuu, ovo je ko indijska sapunica. . .. . nego, koliko Sarajevo ima pravih, a koliko namještenih titula. . . ili su sve namještene.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 mar 2016, 13:46

ALOBOLA je napisao/la:Tko je mogao garantirat Vitezu da Mladost neće dobiti Zvjezdu?.
Sarajevo . Sredili su protiv Slobode da Mladost izgubilo zasto nisu mogli jos jednu ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 13:46

barca_87 je napisao/la:eto husic glup toliko pa izmislja ovo ,ne budite djeca ,sa ovakvim ozbiljnim optuzbama se ne igra
nije reko fk sarajevo ukralo zvaku nego namjestili utakmicu ,
sama sutnja ibrakovica mnogo govori,usrali se ,zateceni :mrgreen:
Kako rekose u gabeli da vidimo ko ce ostat poderanih gaca :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 mar 2016, 13:47

Chinaglia je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:N1 je kontaktirala i bivšeg sportskog direktora FK Sarajevo, Abdulaha Ibrakovića, ali on nije želio komentarisati Husićeve navode |

Prpa aaa prpaa
trenutno je na moru tamo gdje nema ekstradicije :urnebes:
:cool:
...ima novi ugovor nekim drugima sad daje i kolko vidim rodjeni jos dugo ce da traje...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 11 mar 2016, 13:47

Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2016, 13:48

ALOBOLA je napisao/la:

Slobodnjak očito smo u isto vrijeme skontali ovo :D
Neka vas ne cudi ovo, sada ce udarati sa svih strana oni isti sto su bili izbaceni iz lige radi namjestanja i oni sto su usli u ligu kada su namjestili sudije i te iste platili 1 milion KM. Slijedi tuzba Azmiru Husicu za klevetu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 mar 2016, 13:48

Pored obraza, zuba, patika i drugih odjevnih predmeta, pitarcici bi mogli i titulu izgubit :beba: :beba:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 mar 2016, 13:49

moustapha je napisao/la:
solinas je napisao/la:Cuj onog sastanak 27 a poruke 30.
Zaboravi telefon. Objasni kako je neko 27. maja na sastanku mogao dogovarati utakmicu koja je odigrana 23. Mislim, to se vidi i sa slike na telefonu, ali ti ocigledno imas problema da upratis ove datume, jer jos koristis Nokiu 3310. :lol:
Bez zajebancije. Lik je malo pobrkao datume.
Ili je pogresno preneseno u novinama. Covjek navodi konkretna imena, konkretne datume, konkretne utakmice. Mozda je dogovoreno usmeno ranije, pitanje je sta se raspravljalo u hotelu itd. Ja ne vjerujem da bi covjek ovakve optuzbe iznosio iz vedra neba, prozivao i druge ljude osim dine selimovica da je nesto na licnoj bazi. Ja znam da ti zelis da vjerujes da su ovo izmisljotine, i ja bih na tvom mjestu, ali ne bih bio na tvom mjestu tako siguran.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 13:49

Platit ćemo mi Husiću 20.000KM da šuti o konama, ako nama kone plate račun za vodu..

ŠALIM SE..
Gdje ću to dopustiti, da nam na kraju i vodu i struju i grijanje isključe te nam nikad više smeće ne pokupe..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 11 mar 2016, 13:50, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.