Jeste namještanje ja to ne sporim uopšte, al' možeš teretiti Vitez što su skinuli gaće, za šta ćeš teretiti Sarajevo?PipiDugaCarapa je napisao/la:Spustiti gas i svući gaće da bi neko dobio utakmicu, jer ti je neko premiranjem obezbjedio opstanak, jeste namještanje.. Šta lupaš?Raonffa je napisao/la:Pa dobro a jesi li siguran da se Sarajevo tu može teretiti za namještanje?sergejevic je napisao/la:Pa u svemu ovome je najasnije da je Sarajevo platilo Vitezu ili "platilo" jer je od toga sve krenulo. Vitez je trazio garanciju za sebe tj. da Sloboda dobije Mladost, da bi oni pustili Sarajevu i dogovorili s covjekom iz Travnika.
Premirati Slobodu protiv Mladosti koliko znam nije namještanje, jel' tako?
Eh sad, po meni, ako nisu platili Vitezu da im pusti onda nemaš ni dokaza da su namjestili, to što je Vitez znao da ih poraz neće koštati pa su malo pustili gas to nema veze Sarajevom odnosno ima al' u suštini ne možeš ih teretiti za namještanje, kažem prije možeš teretiti Vitez nego Sarajevo jer za Sarajevo nemaš nikakvih dokaza...
Mislim ne branim uopšte Sarajevo (ako je to potrebno pisati) nego samo gledam onako realno, zanima me mišljenje drugih forumaša...
NE MOGU DA VJERUJEM, DA NEĆU KUĆI BITI U 18:45![]()
![]()
![]()
![]()
To "premiranjem obezbijedio opstanak" je glavni fol cijele priče, tako je Sarajevo "kupilo" utakmicu u Vitezu a u suštini ne možeš im ništa jer premiranje nije zabranjeno.
Doduše možda i ja griješim, ne znam.