FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
J.... CEMO SARAJEVO U UTORAK
Nikada nisam cuo da je neki glupan postao milioner.....jedino na igrama na srecu.hulehule je napisao/la:I Azmir je malo poglup....u svu ovu pricu je sad umjeso i Viteza a njima sutra idemo i treba nam pobjeda....bolje da je probo sta dogovorit nego sad naso govorit " istinu".....**** ga istina....u ovakvim igrama istina je nesto sto nam sad najmanje treba....
NOVI SMPIONI SU IZ TUZKE ATO JE FK SLOBODA
Dajte čovjeku antibot pitanje. Osjeti mi se na Sarajevo.snjafa je napisao/la:NOVI SMPIONI SU IZ TUZKE ATO JE FK SLOBODA
Gdje se nalazi Jupiter?NKMramor je napisao/la:Dajte čovjeku antibot pitanje. Osjeti mi se na Sarajevo.snjafa je napisao/la:NOVI SMPIONI SU IZ TUZKE ATO JE FK SLOBODA![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Da je malo pismenije pisao licio bi mi na one iz Istocnog Mostara.NKMramor je napisao/la:Dajte čovjeku antibot pitanje. Osjeti mi se na Sarajevo.snjafa je napisao/la:NOVI SMPIONI SU IZ TUZKE ATO JE FK SLOBODA![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
100% za kavez. Gradi se na Banji!DoeTz je napisao/la:
Koliko je vjerovat ovom ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Za Stjepana i slicne?Probisvjet je napisao/la:100% za kavez. Gradi se na Banji!DoeTz je napisao/la:
Koliko je vjerovat ovom ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Imamo show večeras na Face TV u 18:45 gosti Azmir Husić i Dino Selimović 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Stvarno?wobly92 je napisao/la:Imamo show večeras na Face TV u 18:45 gosti Azmir Husić i Dino Selimović
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Senad je uvijek prvi gdje su takve stvari. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
@Mortus,nije problem za ujutro.Ako se zadnji bus ne popuni do kraja,prijave ce se primat na licu mjesta 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
Sloboda1919
- Kontakt:
superemirzlaTu je napisao/la:@Mortus,nije problem za ujutro.Ako se zadnji bus ne popuni do kraja,prijave ce se primat na licu mjesta
Koliko buseva je obezbjedjeno brate.emirzlaTu je napisao/la:@Mortus,nije problem za ujutro.Ako se zadnji bus ne popuni do kraja,prijave ce se primat na licu mjesta
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nemas sta dogovarat Zrinjski je premiju poslao za Vitez dobit ce velike pare ako ne budu kao Selimovic pa izlevate ljudehulehule je napisao/la:I Azmir je malo poglup....u svu ovu pricu je sad umjeso i Viteza a njima sutra idemo i treba nam pobjeda....bolje da je probo sta dogovorit nego sad naso govorit " istinu".....**** ga istina....u ovakvim igrama istina je nesto sto nam sad najmanje treba....
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Azmir ovu priču treba tjerat' do kraja, pa neka košta koliko košta! sve što ima neka kaže i neka objavi, sve drugo ne bi imalo misla, a da li će biti posljedica po FK Slobodu, u smislu suđenja i tako to, pa i da bude, neka ostanemo i bez titula i bez evrope, ali neka kaže ama baš sve što ima!
Emisija je planirana na FaceTv.
Azmir potvrdio dolazak i sada je do Dine da li je u međuvremenu otkazao jer nije odmah potvrdio dolazak.
Azmir potvrdio dolazak i sada je do Dine da li je u međuvremenu otkazao jer nije odmah potvrdio dolazak.
tuzlanska Sloboda
Zna li neko kakva povreda je u pitanju kod Mehmedagića, vidim da neće igrati protiv Viteza, jbg prvo Škahić pa Mehmedagić jbt sad se vidi koliko nam nedostaje Morankić, mislim da Salihović i Merzić i nisu neki kvalitet.
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
-
VelikiKemo
- Kontakt:
povreda mišića izgleda,mirovanje najmanje 14 danaLUTVO je napisao/la:Zna li neko kakva povreda je u pitanju kod Mehmedagića, vidim da neće igrati protiv Viteza, jbg prvo Škahić pa Mehmedagić jbt sad se vidi koliko nam nedostaje Morankić, mislim da Salihović i Merzić i nisu neki kvalitet.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
http://bportal.ba/navijacke-tenzije-ne- ... -sarajevu/
Ovi manijaci i pitari ocigledno nemaju drugih problema u zivotu pa zele da ih sami sebi stvore. Kazu mi njih mrzimo a oni se organizuju preko face da se ko nesto svete hahah koji bolesnici idu na utakmice majko draga. Mislim da ce kod nas bit ovih sranja i bolida na tribinama sve dok se ne poboljsa infrastruktura na stadionima i dok se ne izmjeni krivicni zakon po pitanju huliganstva kao sto je uradjeno u engleskoj to bi bilo najbolje. Toliko vole svoje klubove da im svake sedmice savez kaznu udari za baklje i drugu pirotehniku . Izvinite ako smaram na ovu temu al momci koji idu u Vitez i na Kosevo nek se spreme na sve jer se moze svasta ocekivat od ovih bolesnika sto potvrdjuje nicim izazvani upad na teren neki dan.

Ovi manijaci i pitari ocigledno nemaju drugih problema u zivotu pa zele da ih sami sebi stvore. Kazu mi njih mrzimo a oni se organizuju preko face da se ko nesto svete hahah koji bolesnici idu na utakmice majko draga. Mislim da ce kod nas bit ovih sranja i bolida na tribinama sve dok se ne poboljsa infrastruktura na stadionima i dok se ne izmjeni krivicni zakon po pitanju huliganstva kao sto je uradjeno u engleskoj to bi bilo najbolje. Toliko vole svoje klubove da im svake sedmice savez kaznu udari za baklje i drugu pirotehniku . Izvinite ako smaram na ovu temu al momci koji idu u Vitez i na Kosevo nek se spreme na sve jer se moze svasta ocekivat od ovih bolesnika sto potvrdjuje nicim izazvani upad na teren neki dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.