[youtube][/youtube]
Samo naprijed mali Dino, nema predaje !

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kontam da bi FACE odmah opalio najavu, ali me ne cudi da Senad pokusava dogovoriti to suceljavanje. Tema je takva da bi se svi prikovali za tv.wobly92 je napisao/la:Ovo sve sve i desilo danas. A znate da je Senad prvi sa tim eksluzivnim vijestima. Ja sam prenijeo vijest od jedne veoma pouzdane osobe koja je u tim vodama. Ako on laže lažem i ja.moustapha je napisao/la:Bezze dizete gledanost FACT TV, nema nigdje najave za navodno gostovanje. A i gdje bi. Pa mogu ih samo u ringu sastaviti.
jesil ti svjestan sta se desava s tvojim klubom ukoliko se i dokaze sve ovo...moustapha je napisao/la:Pa zato kazem, bujrum. Ako je to radio Dino Selimovic direktor Sarajeva i drugi sa njim, onda na sud pa tamo dokazivati. Ako treba da robija, onda neka robija.amazon je napisao/la: Dinokio na sudu moze dobiti samo par godina murija. Bili u parku princeva, Husic ima svjedoke, sms poruke. Jesi dobar? Dinokio borac protiv korupcije.
Mozda svi rade,ali ovo je prvi put da neko ovako javno govori,zato to treba podrzati maksimalno.SamoTravnik je napisao/la:Svi klubovi rade malverzacije, od prvog do zadnjeg. Od nekih istraga nema nista jer je nama korumpirano sve, pocevsi od saveza, sudija itd i jedna stvar bi vukla drugoj a to ne ide u prilog nikome.
Sto nece da pokrene videoPipiDugaCarapa je napisao/la:Prije par mjeseci..
[youtube][/youtube]
Samo naprijed mali Dino, nema predaje !
Ma on sam sebi skace u stomak, prvi on je radio malverzacije pa onda dalje. Ovo je samo nepromisljen potez o kojem ce se pisati par dana i ide pod tepih. Zasto da se pokrece istraga u kojoj bi svi najebali ?BijelaCokolada je napisao/la:Mozda svi rade,ali ovo je prvi put da neko ovako javno govori,zato to treba podrzati maksimalno.SamoTravnik je napisao/la:Svi klubovi rade malverzacije, od prvog do zadnjeg. Od nekih istraga nema nista jer je nama korumpirano sve, pocevsi od saveza, sudija itd i jedna stvar bi vukla drugoj a to ne ide u prilog nikome.
Ma eto vam je uzivajte u njoj!sarajevo46 je napisao/la:Oduzimanje titule hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Pozdrav od Selimovica![]()
[youtube][/youtube]
Da, neka nas sutnu gdje hoce. Druga, treca liga. Bilo gdje.jovanmaksimovic je napisao/la: jesil ti svjestan sta se desava s tvojim klubom ukoliko se i dokaze sve ovo...znam da savez nece imati hrabrosti da vas izbaci u nizi rang, ali oduzimanje bodova, novcana kazna i oduzimanje titule najmanje...
Željkan bio uz Sarajevo odmah prvi krenuo u drugu ako bi došlo do suda. Nema od ovog ništa kao što kažeš sve će to pod tepih. Klasičan pritisak na sudije od strane Husića.SamoTravnik je napisao/la:Ma on sam sebi skace u stomak, prvi on je radio malverzacije pa onda dalje. Ovo je samo nepromisljen potez o kojem ce se pisati par dana i ide pod tepih. Zasto da se pokrece istraga u kojoj bi svi najebali ?BijelaCokolada je napisao/la:Mozda svi rade,ali ovo je prvi put da neko ovako javno govori,zato to treba podrzati maksimalno.SamoTravnik je napisao/la:Svi klubovi rade malverzacije, od prvog do zadnjeg. Od nekih istraga nema nista jer je nama korumpirano sve, pocevsi od saveza, sudija itd i jedna stvar bi vukla drugoj a to ne ide u prilog nikome.
ne mislim da je zeljo cist bio ovih svih godina, da se ne lazemo (pogotovo utakmica siroki-zeljo 2013. u kupu mi je sumnjiva) ali ovo je prvi put da neko otvoreno kaze, ta i ta utakmica je prodata, kupljena itd... sumnjam da bi sve izaslo na vidjelo od korupcije u bh fubdalu, ali ovako cudnovato mi je da je covjek koji se zakleo da ce se boriti protiv korupcije u fubdalu na kraju biti prvi na optuzenickoj klupi...moustapha je napisao/la:Da, neka nas sutnu gdje hoce. Druga, treca liga. Bilo gdje.jovanmaksimovic je napisao/la: jesil ti svjestan sta se desava s tvojim klubom ukoliko se i dokaze sve ovo...znam da savez nece imati hrabrosti da vas izbaci u nizi rang, ali oduzimanje bodova, novcana kazna i oduzimanje titule najmanje...
Fazon je sto je sud iznad saveza. Neka Azmir pokrene cijelu pricu na sudu, pa nece cekati hrabrost iz saveza.
Samo onda morate biti svjesni da bi to sudjenje otkrilo gomilu prljavog vesa. Ako mislis da bi samo Sarajevo potonulo na sudjenju, onda si jako naivan.
FK Sarajevo je nakon nemilih scena u Tuzli u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH protiv Slobode i optužbi Azmira Husića, predsjednika Slobode (op.a. pod suspenzijom) da je FK Sarajevo namještalo utakmice u prvenstvu, te da Uprava Bordo tima nije ispunila obećanje o premiranju igrača Slobode, podnijelo krivičnu prijavu protiv Azmira Husića.
Naime, Uprava iz Titove bb je odlučila da tuži Azmira Husića zbog klevete, te su pozvali Husića da ako ima dokaze o namještanju utakmica od strane Uprave FK Sarajevo, to i dokaže.
"Stav FK Sarajevo je da će gospodin Husić imati priliku da svoje tvrdnje dokaže pred nadležnim organima", rekao je za N1 predsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica.
Podsjetimo, sve je kuluminiralo nakon meča Sloboda - Sarajevo, kada je Husić verbalno napao direktora FK Sarajevo optuživši ga da obećani novac koji je Sloboda trebala dobiti prošle sezone, tačnije 20 000 KM, nikada nisu dobili.
Novac je bio namijenjen za premije igračima Slobode koji su na taj način, prema tvrdnjama Husića, omogućili titulu Sarajevu.
Davno se to skontalo,ovo je samo dokaz.IvanOsim je napisao/la:Nikad veci udarac za BHT Premier ligu ikad sportsport.ba nije ni prokomentarisao.. za mene su oni isti kao i ovi sto namjestaju..
Dobro je Aco rekao jednom prilikom, sad je Sarajevo u modi, jadna li je ta moda kao i ti Aco..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.